Ники Михайлов: Дано Любо се разбере с баща ми

Надявам се Пенев да ни води и в следващите квалификации, заяви вратарят
Обновена: 16 окт 2013 14:12 | 16 окт 2013 10:57, Красимир Ангелов
14
Ники Михайлов: Дано Любо се разбере с баща ми
Снимка: Булфото

Вратарят Николай Михайлов не скри желанието си националният селекционер Любослав Пенев да остане начело на "лъвовете" и в следващия квалификационен цикъл.

Михайлов, който остана на пейката в двубоите срещу Армения и Чехия, забелязва напредък, откакто Пенев е начело на тима.

"Разочарован съм от загубата. Но да не забравяме, че бяхме в една от силните групи в тези квалификации. Видяхте как се разви всичко. Пожелавам на всички мои колеги да са здрави, а на следващия мач да започнем нещо ново", заяви стражът.

"Също така се надявам, че Любослав Пенев ще се разбере с баща ми за новия договор и ще ни води и в следващата кампания. Надявам се искрено да остане. Дано за Европейското да сме в по-добра група и да има повече шансове, за да се класираме", добави вратарят на италианския Верона.

Още реакции след загубата на България от Чехия четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
фен преди 10 години
Малката перука е най-добре да не припарва до вратата на националния повече...
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
некадърника съвсем естествено се мазни и възхвалява некадърник ....най-добре ще е да си вземат по една супичка и да си ги духат взаимно ...но се съмнявам ,че и това ще им е сложно ...толкова много пари от нашите данъци за тази посредственост е прекалено (а и нагли) по добре за болници и училища да се дават (може и стадиони та поне след 10 г. да има ново поколение да ни върне радостта от играта) много е страшно ,че ни управляват посредствени и нагли некадърници
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Перуци е крайно време да си ходи. За нищо не става този мошеник. При Батето беше зле, но този тотално разсипа нещата. Явно е до талант, защото не ми се мисли, че умишлено докара нещата дотук.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
то ясно, че националния си е бащиния за някои.
9
2
 
14
 
! Отговори
perko преди 10 години
ОСТАВКА!!!
8
3
 
16
 
! Отговори
Nobody преди 10 години
Националният треньор с баща ти ли се разбира? Аз си мислех, че с БФС...
7
5
 
4
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
не подценявайте Чехите, не са много силен отбор, също и Дания, аз Италия да не говорим. кофтито бе че не се спрафихме с АРмения, ама като нямаме изявен нападател - толкоз. Затова пъкс направихем много силин мачове с Италия, не бързайте да оплювате този отбор тепърва ще прогресира. нима играеха по-добре пли матеус или Стоичков?
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Некадърни, чалга балетисти. Какви силни групи плямпа този плешив плъх?!?! Армения, Малта и Чехия. За какво си говорим изобщо. Мафия от всякъде.
5
7
 
20
 
! Отговори
24 преди 10 години
Какви следващи квалификации бълнува тоя. Айде да ги разформироват тея некадърници, стига само пари са взимали, а насреща нищо. нямаме нужда от национален отбор по футбол дето да ни излага по целия свят. Волейболистите показаха как се играе за родината, но за тях не се пише чак толкова. Какво ги превъзнасяте тея некадърници, да си ходят по клубните отбори, щом ги търпят там да стоят.Но стига са ходили по света да ни излагат, никакви европейски и световни повече.
4
4
 
27
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
дано Любо се разбере с баща ми - това ако го е казал така, само доказав какъв селянини е.първо не може да наричаш треньора си по малок име - Любо, и второ не може да наричащ шефа на федерацията "баща ми", ако че е такъв. остава впечатленията че двама приятели - любо иБоби си правят сделки на чаша ракия, кой да бъде треньор и какав заплаат да взима, а не че шефа на федерацията се договаря с един засулжил национален треньор.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА СЕ РАЗБИРАТ И ДРУЖНО ДА ПАЛАТ ДЖАПАНКИТЕ НАДАЛЕЧЕ, ЧЕ СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ !!!!
2
4
 
1
 
! Отговори
aman преди 10 години
nie wseki pyt wse w tejki grupi se padame, sled 94. kak edin pyt ne ni izleze kysmeta s nqkoi balyci da se padnem w edna grupa. Sluchwa se da zagubim no pone golemite dumi sled macha ne predi nego
1
5
 
21
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Тоя лаиняр за голяма работа се взема спи с чалгаджиики по_добре да беше направил на Коко Дидев една ***.