Тата: Приемам критиките, но най-важно е уважението

"Трябва да продължим да работим и да отстраним слабостите в играта си"
Обновена: 7 ное 2013 14:11 | 7 ное 2013 12:32, Друми Георгиев
0
Тата: Приемам критиките, но най-важно е уважението
Тата е доволен от победата над Милан. Снимка: Ройтерс

Треньорът на Барселона Херардо Мартино заяви след победата над Милан с 3:1, че приема критиките, но само ако те са основателни.

„За мен няма проблеми да бъда критикуван. Въпросът е това да се прави основателно и да има уважение. Досега ми се струва, че някои неща умишлено бяха пресилени“ изтъкна аржентинецът, който явно смята, че се прекалява с атаката към отбора и това е опит да се създаде напрежение в тима.

Иначе Тата бе категоричен, че тази победа няма да промени ситуацията, в която се намира отборът. Аржентинският специалист е убеден, че Барселона трябва да продължи да подобрява играта си и да се доказва във всеки един мач.

„През първото полувреме играхме нашата игра, докато през втората част нещата не се получиха напълно, както ние искахме. През второто полувреме получихме повече пространства за нашите атаки, но не успявахме максимално бързо да си върнем топката, когато я губехме” коментира още треньорът на Барса.

„Доволни сме от класирането ни за следващата фаза на турнира. Продължаваме напред след само 4 мача, което е хубаво. Това е много добре за нас, тъй като ще ни даде по-голямо спокойствие, самочувствие и увереност. Ние обаче сме задължени да се класираме на първо място” добави още аржентинецът.

„Трябва да продължим да гоним целите си и да подобряваме играта си във всеки един мач. Меси се представи отлично в този мач. Използваше максимално пространствата, които се откриваха пред него.”

Още спортни новини може да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации