Пике: Доминирахме от самото начало

Смяната на президента не влияе на отбора, ние сме професионалисти, отсече защитникът
Обновена: 27 яну 2014 14:10 | 27 яну 2014 09:17, Друми Георгиев
0
Пике: Доминирахме от самото начало
Пике е доволен от победата над Малага. Снимка: Ройтерс

Защитникът на Барселона Жерард Пике не скри задоволството си след снощната категорична победа с 3:0 над Малага. Именно той откри резултата в края на първата част, а Педро и Алексис довършиха гостите. Така каталунците са в серия от 59 поредни кръга, в които окупират върха в испанската Ла Лига.

"Това беше мач, в който ние доминирахме от първата до последната минута. Вкарахме един гол през първото полувреме, но можехме да отбележим много повече", сподели Пике, цитиран в сайта на клуба.

"След почивката отбелязахме нови две попадения и успяхме да контролираме мача доста по-добре. Смяната на президента не влияе на отбора, ние ще продължим да играем на същото високо ниво. Ние сме професионалисти."

"Въпреки трудните моменти, които преживяхме през последните две години, ние винаги сме на върха. Това показва, че ние сме компактен и солиден отбор, който може да остане на върха за дълъг период от време."

"Лео Меси винаги вкарва много голове, но той също така разполага и с други качества, като например да асистира за нашите попадения. Той помага и когато отборът се нуждае от него в средата на терена."

"За Афелай това е незабравим ден. Сега нашият треньор Херардо Мартино има още една опция в нападение", добави Пике.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Жерард ПикеБарселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации