"Билд": Гърците са по-богати от германците

"Плащат по-малко данъци, имат повече имоти и вършат данъчни измами"
Обновена: 5 фев 2014 14:09 | 5 фев 2014 13:53, Елка Василева
40
"Билд": Гърците са по-богати от германците
Снимка: архив, Reuters

Гърците са по-богати от германците, защото плащат по-малко данъци, имат повече имоти и извършват данъчни измами, пише в. "Билд" в публикация, цитирана от гръцкото издание "Нафтемборики".

Данните са официални, твърди в подзаглавие германският вестник. Средното ниво на имотно състояние на гърците е двойно по-високо от това в Германия, но германското правителство планира отпускане на нова финансова помощ в размер на милиарди за Гърция, отбелязва "Билд".

Още по темата

Застрашени от фалит, гърците се нуждаят отново от милиарди, които трябва ние да плащаме, се казва още в статията по повод на появилите се напоследък твърдения за подготвян нов трети пакет финансова помощ за Гърция на стойност до 20 млрд. евро, от които германското задължение ще възлиза на шест милиарда.

Невероятно е защо гърците са два пъти по-богати от германците, всяко домакинство притежава имоти, надхвърлящи 101 900 евро, по данни на Европейската централна банка за 2013 г. Тази стойност за едно германско домакинство е 52 хиляди евро, как е възможно, пита авторът на статията.

В. "Билд" посочва още, че знае защо гърците са по-богати и излага причините за това, като обяснява, че те имали по-малко данъци, притежавали повече имоти и извършвали данъчни измами, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
3
 
! Отговори
st преди 10 години
До сиртаки и узо Те германците дават на гърция нали знаете защо и знаете защо не искат да се връщат тези пари.
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ба си завистливите германци, готвят нещо да надупят гърчулята!
12
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 12Не знам дали немците са най-големите ***, но гърците със сигурност са най-тарикатското племе на планетата Земя!
11
4
 
35
 
! Отговори
сиртаки и узо преди 10 години
Излиза че германците са най-големите *** да работят ,да дават кредити на гърците , а те да не ги връщат ,като се аргументират че преди 70 години били окупирани от германците.
10
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато гъркиня дойде да мие български за*ци в България, тогава ще кажа че те са по-зле от нас!Дотогава не ме занимавайте с простотии.
9
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давайте им ощер на най-тарикарския народ на тази земя гърците, прости шваби!Гръка може да има 1 милион в банката, но ще ти излезе с цървулите в кръчмата и ще се оплаква че няма как да си направи ремонт на 3 етажната къща.... Свидетел съм бил
8
2
 
27
 
! Отговори
:) преди 10 години
И къде са тези 10000 евро заплати в Щатите? 10000 евро са МНОГО пари и за норвежец, какво остава за скъсаните хамериканци.
7
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въйййй, не думайте ве, шваби? Значи аз като имам къща от 100 квадрата строена 49-та година на село с 2 декара двор, която сега струва 20 бона и като имам панелка която струва 30 бона, съм по-богат от немеца който има само един апартамент в Берлин примерно? Брех да му се невиди.
6
5
 
39
 
! Отговори
:) преди 10 години
Още когато Тиквата ви плашеше с Гърция ви писах, че гърците са доста богати на практика. Мои приятели гърци ми се оплакваха колко са зле, а в същото време единия има голям апартамент и няколко магазина в Солун и огромна вила на Халкидики, а другия хотел в Сарти. И те са като нас. Все са зле и все мрънкат.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
според американциет сем богати -там никой няма собствено жилище а живеят под наем. Обаче нито един американец майка му и баащ му не го издържат 30 годи и отгоре, не му дават пари за абитурентски балове, за сватби....и прочее..пари изработени с пот, отделеин от залъка....личон аз давам моя апартамент срещу гарсониера под наем и 10 000 долара евро заплата.вярвам че ще се оправя.
4
6
 
25
 
! Отговори
аполо преди 10 години
Подобни генерализаци са удобен залък само за най-плиткомислещите читатели.Ние като имаме панелки богати ли сме?!?Ей, много им завидяхте за прекрасната природа, райското кътче на земята, люлка на Европа.Хищните Брюкселски ***, банкерски кукловоди !!!Сега ще ги превземат с бавната примка на кредитите, отпускани заради шайка корумпирани политици!!
3
8
 
30
 
! Отговори
Германеца преди 10 години
Хаха да бе да, те утре ще напишат че и българите са по-богати от германците пълни глупости. А това че хората имали имоти е така, но въпроса е колко струват тези имоти. По селата има къщи които се продават на цената на два айфона. А относно Билд - това е немският еквивалент на вестник шок.
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се и съмнявам, че е така. Едно хубаво нещо си имаме тук на Балканите, все още много хора живеят в собствен дом, а не под наем.
1
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А добрютро бе!Тея чак сега ли схванаха ,че гърците въртяха 30 години *** номера на Юруп Унион!Ама ние нали сме честни и горди само напредък отбелязвахме ,вече се съмнявам ,че в Брюксел имат на идея каква масова мизерия е тук.За доказателство си спомням за онези турбо средни заплати от 1200лв дето сме получавали.

Спонсорирани публикации