Мече и книжка подариха на принц Джордж в Нова Зеландия

Такива са подаръците за всяко новородено там
8 апр 2014 10:51,
10
Мече и книжка подариха на принц Джордж в Нова Зеландия
Снимка: Reuters

Пристигането на 8-месечния британски принц Джордж в Нова Зеландия на първата му кралска визита накара новозеландците да се чудят какъв тип подарък е достоен за принц, предаде ДПА.

Принц Джордж, който е трети поред за наследяване на британския престол, придружава родителите си, херцозите на Кембридж Уилям и Катрин, в триседмичната им обиколка на Нова Зеландия и Австралия, припомня агенцията.

Организацията за детско здравеопазване Роял Ню Зиланд Плънкет сосайъти е предвидила като подарък за малкия принц синьо мече, както и негова собствена книжка "Плънкет". Същата получават всички новородени в Нова Зеландия. В книжката родителите записват всички важни здравни показатели за отрочетата си.

От организаторите на новозеландските детски книжни награди "Пост" принц Джордж получава книжки с истории за четене преди лягане. Подаръкът вече е изпратен в двореца Кенсингтън, където да очаква завръщането на семейството в края на месеца. Литературният дар включва комплект от пет книжки с картинки в основни цветове и кратки изречения - финалисти за тазгодишните отличия. Всяка книжка е с лично послание от автора към принц Джордж.

Междувременно агенцията съобщи, че херцозите на Кембридж Уилям и Катрин ще прекарат в уединение заедно със сина си първия си пълен ден в Нова Зеландия, за да си починат от дългото пътуване. Медиите спекулират, че кралските особи са напуснали Уелингтън скоро след официалното им посрещане. Херцозите на Кембридж ще се завърнат в столицата в сряда следобед, където ще се срещнат с 10 местни семейства с деца на приблизително същата възраст като принц Джордж.

Принц Уилям и съпругата му ще пътуват из Нова Зеландия основно през деня и вечер ще се връщат в Уелингтън. На 16 април кралските особи ще напуснат страната и ще се отправят към Австралия, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 10 години
Турците и италианците също се задоволяват само с такава забрана.Така че може да се дискутира относно аспектите на понятието "цивилизованост".
7
1
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
В Англия е нормално да не обличат чаветата. Като ги гледам такива и мене ме втриса, ама явно работи, щото тия *** държат на студ като скандинавците.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"За това ги уважавам французите, че гилотинираха кралската фамилия."И руснаците са за уважение. Гърци, сърби и румънци само забраниха на кралете си да посещават съответните страни.
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За това ги уважавам французите, че гилотинираха кралската фамилия.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига средновековни лигавщини! Стига идиотско раболепие! Стига с тия измислени величия! Дете като дете да е живо и здраво! Но що за шизофренично ласкаене? Леле, принц! Къде природата е написала върху него, че тo е по-ценно, по-важно от всяко друго бебе? Какво е допринесло за света, за човечеството, ДА НЯМА МИЛИОНИ БЕДНИ, БОЛНИ И ГЛАДНИ НЕГОВИ ВРЪСТНИЦИ, та да се чудят с какво по-скъпо да го облекат и нахранят. Тъпо човечество -благоговее пред чиста проба ***!
3
1
 
10
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
Ами точно затова децата все боледуват и са на антибиотици,защото майките им така ги каляват...Младите родители са абсолютно непросветени по отношение на здравето на детето си и се доверяват на интернет форумите които бълват безумни съвети за "закаляване" като държат децата си голи и боси докато те самите ходят навлечени с ботуши и шапки посред лято...а още по-лошо е,че не можеш да затвориш "всезнаещите" им усти-нито знаят,нито приемат съвети а за съжаление страдат децата...
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Симпатични са, но най-вече се набива неадекватно облеченото бебе - по къси панталони и майка му - с палто.А и херцогинята да се пусне по минижуп на тоя вятър!
1
3
 
18
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Абе що таз майка са облекла топло в тоз ветър,па туй дяте го остайла по голи крачета бе,то как тъй са не сеща го облече да не истине...

Спонсорирани публикации