Моуриньо: Следим ситуацията с Фабрегас

"Бъдещето му ще стане ясно след световното първенство", смята Жозе
Обновена: 6 юни 2014 13:55 | 6 юни 2014 10:40, Друми Георгиев
0
Моуриньо: Следим ситуацията с Фабрегас
Жозе е готов да вземе Сеск в Челси. Снимка: Ройтерс

Челси следи ситуацията на Сеск Фабрегас, призна мениджърът на тима Жозе Моуриньо, без обаче да бъде особено конкретен по въпроса.

Според слуховете Сините почти сигурно ще привлекат халфа на Барселона, като дори и трансферната сума вече е ясна, след като Жерард Пике бе хванат да я съобщава на селекционера на Испания Висенте дел Боске – 33 милиона евро.

„Имаме известен интерес към Фабрегас, но на този етап анализираме неговата ситуация. Изглежда, че той иска да напусне Барселона и да се върне в Англия и това е ясно“ коментира португалецът по време на промоционално събитие на „Yahoo“, за които ще бъде анализатор за Мондиала.

„Сеск иска отново да играе във Висшата лига, защото в Англия се чувства отлично и това е предпочитаното място за игра от него. Не мисля обаче, че яснота за него ще има преди световното първенство“ добави Моуриньо.

Счита се, че новият треньор на Барселона Луис Енрике не е голям фен на 27-годишния футболист и е готов да се раздели с него. От Арсенал пък, който е имал възможност да си върне футболиста, са отказали да го направят, така че слуховете за бъдещето на испанския национал със сигурност няма да приключат скоро.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Сеск Фабрегас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации