Убитото момче в Горубляне не се познавало с англичанина

18-годишният Емо мечтаел да учи психология
Обновена: 13 юни 2014 14:32 | 13 юни 2014 10:21,
84
Убитото момче в Горубляне не се познавало с англичанина
Снимка: архив Булфото

18-годишният Емил, който беше намушкан смъртоносно от английски гражданин, не се е познавал с убиеца си. Това казаха приятели на Емо пред Нова телевизия.

Инцидентът се случи на 10 юни минути след 23 ч. 18-годишното момче е било наръгано с нож и по-късно е починало в болница.

Още по темата
Майката на Емо разказа, че е имало пререкания в двора на кварталното училище. Първоначално са били 2-3 момчета. Емил е отишъл в двора на училището, след като боят вече е бил започнал. По думите на майката синът й е отишъл да защити приятелите си и не е познавал другите момчета.

Най-добрият приятел на момчето, Добри, разказа, че спречкването е инициирано от приятелите на англичанина. Те дошли от ж.к. "Дружба".

И майката, и най-добрият приятел на момчето отказаха да дадат подробности около фаталната нощ. И двамата заявиха, че искат да оставят полицията да си свърши работата.

Приятелите на момчето твърдят, че не знаят абсолютно нищо за англичанина. Във фаталната нощ те сами закарали Емо до болницата.

„На мравката път прави“, така описват Емо близките му. „Винаги е заставал зад думата си, никога лошо не е направил на никого, винаги е защитавал приятелите си, дори и да не са прави“, разказа братовчедка му.

Мечтата на Емо била да учи психология в Софийския университет. Обичал да чете книги по психология, преди дни изкарал 5 на матурата по философия. „ С каквото се захванеше, винаги го завършваше с успех. Беше мъж, така и си отиде“, разказа най-добрият приятел на Емо. Момчето е искало да стане кмет на Горубляне.

Близките на момчето отправиха апел към съда и полицията да си свършат съвестно работата. Добри заяви, че ще се сформира организация „Справедливост за Емо“, чиято дейност ще бъде да следи всяка стъпка на институциите по случая. Според близките на момчето единствената справедлива присъда за англичанина е доживотна присъда.

Опасенията на близките на Емо е да не екстрадират извършителя в родината му. Опасяват се, че може да се стигне до развитие, подобно на случая с Майкъл Шийлдс, за чието екстрадиране лобираше активно британското правителство.  Ако се стигне до такъв сценарий, близките му заявиха, че ще протестират първо пред английското посолство, а после и пред съда.

Погребението на Емо е утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
6
 
! Отговори
умен преди 9 години
До до 13Научи се да пишеш "мистър" и не се подигравай с едно 18 годишно дете , което вече не е между живите ! Решил си да пишеш нещо и ти, ама нещо не се е получило..........
28
0
 
3
 
! Отговори
умен преди 9 години
До Анонименглупак !!
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Работила съм с аннгл. не в БГ. По-мръсни хора нее съмм виждала. На пода дрехи и обувки заедно. Всички се оплакват от тях като ттуристи, не ее само в БГ това.Затова вършат и такива неща. Повечето са такиваа-бооклуци.
26
12
 
4
 
! Отговори
Дианчето преди 9 години
До от Лондон. Честито за бездомните ***, честито за *** каруцари, честито за огромните дупки по улиците и прочие и прочие. " *** " има 21 последни места-надявам се че знаеш какво означава това. Нямам никакво намерение да споря с теб, защото когато фактите говорят и боговете мълчат. А това дали си от Лондон в случая не те прави обективен и безпристрастен. Толкова от мен.
25
2
 
19
 
! Отговори
от Лондон преди 9 години
До Дианчето 26Пиленце, оправдавам те единствено ако си 12-годишна. Имаш нужда от много поучения, защото главицата ти е натъпкана с готови фрази, а мисъл никаква. Не каруците правят гетото, а хората. Лондон вече е най-ужасното гето на планетата.По темата: надявам се съдът да даде заслуженото на този ***. В Англия ги наричат chavs - от ***. Вече са мнозинство на Острова.
24
20
 
7
 
! Отговори
Дианчето преди 9 години
До Стефания. Познавам хора, които са били в Лондон и са ми казвали че има чисти улици и много хубави сгради-това не се отнася за емигрантите, които живеят в мърляви квартали. И най-важното: там не можеш да видиш каруца, защото това е невъзможно, а при нас е пълно с *** каруци. Така че.......хайде да не се поучаваме.
23
2
 
12
 
! Отговори
Стефания преди 9 години
До ДианчетоМилата....ти не си излизала от България май...не броим Турция и Гърция
22
2
 
9
 
! Отговори
Стефания преди 9 години
До ДианчетоМилата....ти не си излизала от България май...не броим Турция и Гърция
21
18
 
6
 
! Отговори
Дианчето преди 9 години
Да продължа: и при нас си има много ***, които ни позорят-нападат чужденци да ги ограбват, налитат да изнасилват чужденки и така нататък. За справка: скоро нападнаха една двойка англичани и на момчето му строшиха главата, а на момичето му скъсаха дрехата и после избягаха позорно. Какъв е извода ? Бае *** мери с двоен аршин-типична балканска простотия. А закланото момче от английският плебей да почива в мир.
20
2
 
15
 
! Отговори
.><. преди 9 години
@ 19 Диянче , писала си душко доста , но не мога да разбера идеята на написаното , какво ни казваш практически , че сме прости и , че ни писна британски *** да посягат над сънародниците ни или просто е така извън темата сме си прости ?
19
2
 
22
 
! Отговори
. преди 9 години
Мисля, че е време българските власти да наложат контрол над идващите специално британци (австралийци и други англосаксонски полухора) да се проверява какво им е миналото и да се проверяват за хладно оръжие и в крайна сметка да се наблюдава какви ги вършат в държавата ни , това са няколко нападения вече в рамките на има няма 10 години с ножове , камъни и т.н. това са бели маймуни.
18
20
 
12
 
! Отговори
Дианчето преди 9 години
Ама българският народ си е много *** и такъв ще си остане. Нямам намерение да защитавам англичанина, защото той е от бедните на острова, които преживяват със социални помощи-точно те са истинските *** в Англия. Е не всички, но повечето са такива. Интелигентните англичани никога не идват да почиват в *** наречена " *** ", защото за тях си има екзотични острови-знаете кои са. И освен това си имат много пари.
17
0
 
19
 
! Отговори
Бивш военен преди 9 години
Да го застрелят англичанина с "Макаров"
16
2
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Мистар Бийн пише Емо .....
15
1
 
10
 
! Отговори
_ преди 9 години
"Винаги е защитавал приятелите си, дори и да не са прави."Това хубаво качество ли е?Жалко за младежа. Дано си свършат работата органите...
14
0
 
19
 
! Отговори
Лудия преди 9 години
Дайте го за две седмици в пандиза и ще стане като дворцова лейди,тих кротък и нежен
13
2
 
23
 
! Отговори
Варвари преди 9 години
От векове континента е изолирал,агресивните и болните хора на острова,преди две седмици в детцки приут бяха открити телца на 800 деца ,а през 1856 50% от населението на Ирландия умира от глад Англичаните само гледат с наслада...,избиването на индианците,индийците бизоните итнт пак те бонбандират София 1944г ей така за кеф...В англия малките деца провесват убити от тях животни по оградите ей така за кеф.
12
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тези които не знаят, оказа се,че българинът е типа с имена Хасам Мюмюн Сезгин, а англичанинът с типа имена Пунджаб Сали Абу
11
0
 
16
 
! Отговори
555 преди 9 години
Съболезнования на близките. Бог да прости момчето! Трагедия, . трагедия.. опитвам се да не се озлобявам към нагличаните, но ..
10
1
 
33
 
! Отговори
Маккейн преди 9 години
Англичаните са най-агресините хора в света и затова неслучайно са успели да завладеят почти цял свят, с бой и агресия. САЩ, Австралия, Канада, да не ги изброявам всичките няма да ми остане място. А ние сме най-кротките и най-страхливитее и затова сме и най-бедните. Бях за малко в Англия, видях едно момче как за малко изпусна един автобус, автобуса затвори вратите и това момче около 13-14 годишно с такава ярост заблъска с ръка автобуса и започна да псува. Тогава ми светна да се пазя много от тях