18-годишно момче почина след побой в София

Младежът е бил наръган с нож от англичанин
Обновена: 11 юни 2014 15:20 | 11 юни 2014 15:20,
63
18-годишно момче почина след побой в София
Снимка: архив, Булфото

18-годишно момче почина след сбиване в столицата, съобщиха от СДВР.

Снощи около 23.10 часа бил получен сигнал за сбиване в столичния квартал „Горубляне”, в района на Самоковско шосе.

По информация на БНР младежът е пострадал при сбиване с 25-годишен английски гражданин. По първоначална информация са се сбили две групи момчета.  При инцидента 18-годишното момче е било наръгано с нож и по-късно е починало в болница.

От полицията обясниха, че участниците не са били футболни фенове или скинари. Момчетата са се познавали помежду си, но част от тях са имали лошо отношение към убития.

Тази сутрин са задържани част от участниците, сред които и извършителят.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: сбиване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Илчев преди 9 години
До Анонимен....Хей...това е моя реплика....
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"не са били скинари..." - какви скинари, бе приятели редактори и журналисти, скинарите бяха актуални преди 10 - 15 години... Не че с обстойно търсене няма да намерите последователи на тази "култура" и днес, но помислете си кога за последно видяхте "скинар" по родните улици !?Иначе много жалко за момчето !
50
4
 
3
 
! Отговори
Имам нож преди 9 години
Да, ножът е опасно оръжие, особено в ръцете на неопитен човек! Аз не само нося нож, но и знам да го използвам. Любопитно ми е как някой, дори добре трениран, ще ми го вземе! Ако не знаете, ножът може да е по-смъртоносен от патлак, без майтап. ***, които вадят острието без повод, не коментирам. Те са опасните! Аз го нося само за всеки случай, но знам какво правя и какво рискувам- това не е играчка в крайна сметка! А бе да чукам на дърво да не се случва ***!!
49
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От написаните коментари досега мога само да отсъдя, че българите сме *** пещерняците и ксенофобите. Да бил получел доживотна присъда, лол, ами оня бе, онова българче, дето претрепа 6-*** на връх Великден, той колко получи бе? 12 години.Да ми се махате от главата и да си траете, щото нищо не се знае. Ами ако се окаже, че лапето е извадило ножа първо?
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В испания ако намерят нож с острие по-дълго от 7см,глобата може да стигне1500?.Познавам българин глобен с 1500? за ножче намерено в багажника на колата
47
3
 
14
 
! Отговори
КОЙ преди 9 години
Кой ни докара наркоманите , пияните англичани ,педофилите западняци , афроамериканци , австралийци и други "сегашни съюзници".Това не са нашите истински съюзници , които ни уважават и са готови да ни защитят от враговете ни. Помним българите,убити в САЩ , Гърция , Западна Европа и др. при криминални престъпления.Помним убиецът Джак Полфрийман , Майкъл Шилдс , педофилите западняци и други , които западните правителства защитаваха.Защо политиците ни не защитиха нашите , а се подмазват на Запада?
46
0
 
15
 
! Отговори
anonimno преди 9 години
жалко за детето, почивай в мир, дано си на по- добро място
45
3
 
1
 
! Отговори
rado преди 9 години
До От древни времена,tuk kydeto jiveya az,v ispania ,ako politsiyata nameri pri rutinna proverka ne po drehite ,a v kolata ti ,otnasiash goliama globa i pylna proverka na biografiyata,..........
44
1
 
0
 
! Отговори
мир преди 9 години
До АнонименТъп ли си или си много ***!?!?!?
43
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убитото момче го познавах. Чист българин си беше. И инициалите не са му Х.Х, а Е.Б. Да почива в мир! Колкото за убиеца му - надявам се да получи доживотна присъда.
42
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво е да се уточни, че това е бил" англичанин" от афро-арабски произход, дошъл да вилнеее със събратята си, влезли незаконно през турската граница.
41
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ножа е инструмент, не оръжие !
40
5
 
1
 
! Отговори
Dobromir преди 9 години
До От древни времена,Mnogo pros i ograni4en 4ovek si dano ot noj i ti da si otidesh
39
1
 
5
 
! Отговори
до 45 преди 9 години
Тя и руската водка е още по-ефективна, но аз коментирам следното: ножът не трябва да бъде първото средство за самозащита. Идеята на самоотбраната е да се защитиш от агресор и да излезеш от ситуацията, но без задължително да убиеш другия. А ножът предполага пред закона, че ти ще наръгаш някой. А тука вероятността да убиеш този някой е много по-голяма от други средства за самозащита (един ефикасен спрей например) които ти позволяват да неутрализираш противника без да си прецакаш живота.
38
3
 
16
 
! Отговори
От древни времена, преди 9 години
всеки мъж носи нож. Не е казано, че ще го ползва само за защита или нападение. Ножът се употребява и за много други неща, дори в нашето модерно време може на момента да ти потрябва за какво ли не. Но ако ще го ползваш като оръжие, трябва или да знаеш как, или наистина да си в ситуация, при която някой твърдо е решил да те убие - тогава щеш, не щеш, ще се опиташ да се защитиш.Напомням, че и през турско, когато на не-мюсюлманите не се е разрешавало да имат оръжие, за ножа се е правело изключение.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До marsianоще ли си жива кончита
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"столичния "квартал Горубляне......?
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Койтелескопичната палка е по-ефективно средство
34
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 38Тоест горе-долу наравно с убитите от българи англичани в Англия.
33
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е незнам вече коя случка англичанин да убие българин.Поне 6-7 са досега