НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница

"Това ще предполага по-дълбоки икономически санкции срещу Русия"
Обновена: 19 юни 2014 15:50 | 19 юни 2014 15:19, Елка Василева
189
НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница
Андерс Фог Расмусен. Снимка: архив, Reuters

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен заяви, че поне още няколко хиляди руски войници в момента са на източната граница на Украйна. Той определи това струпване като достойна за съжаление крачка назад, предаде Ройтерс.

 "В момента виждаме ново струпване на руски военни около украинската граница. Поне още няколко хиляди руски войници са разположени в момента", посочи Расмусен в Лондон.

 "Смятам това за достойна за голямо съжаление крачка назад. Изглежда Русия си запазва опцията за по-нататъшна намеса в Украйна", каза генералният секретар на НАТО. "Международната общност би трябвало да отговори по твърд начин, ако Русия предприеме по-нататъшна намеса в Украйна".

Расмусен добави, че "това ще предполага по-дълбоки ... икономически санкции срещу Русия, които ще имат доста вреден ефект върху руската икономика".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До НФБАбсолютно погрешно становище... - ако Киев иска да краде газ просто развива крана и не им трябва да взривява тръбата, защото количествата се измерват и контролират от Москва... - тука става въпрос за терористичен акт на сепаратистите - агенти на КГБ с цел да компрометират Украйна и улеснят изграждането на Южен потоП...
27
1
 
10
 
! Отговори
бай начо м.дото преди 9 години
ще ти отговоря по твърд начин,ама не мога да те докопам.От твърдия начин ще ти се разшери с невиждани размери и фамилията ще ти стане анусмусен.Ако съм на мястото на Путин ще почна с изтребването на тия еврейски ***.Няма да е много трудно.
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, НАТО като какъв орган действа? Не е ли военно образование? Какви икономически санкции, егати смешковците са тези. Целия ЕС, САЩ, че сега и НАТО впрегнаха да тормозят Русия.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен27странно, значи малко преди да умре се е излекувал от продължило повече от двадесет години заболяване, та е бил здарв даже... жалко, да се излекуваш точно преди да умреш.... чудеса сатват на земята
24
1
 
18
 
! Отговори
ХОСЕ преди 9 години
АМЕРИКАНСКИТЕ *** ДА ВЪРНАТ ТЕКСАС НА МЕКСИКО !!!
23
16
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Това не са никакви сепаратисти, а редови руски военни... - първо вижте с какви оръжия се противопоставят и второ - всички познаваме *** и знаем на какви подлости е готов...
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 27феноменалното е, че е бил даже здрав, при положение, че е бил тежко болен последните 20 години... явно по чудотворен начин малко преди да умре се е излекувал... чудеса става всеки ден по земята
21
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв, какъв съюз? Русия и Китай? Болен мозък си ти, приятелю, Китай е сол-ташакът на САЩ.
20
1
 
9
 
! Отговори
Време е преди 9 години
Време е кипърската армия да осъществи цялостна антитерористична операция срещу терористите и сепаратистите от самообявилата се и непризната Севернокипърска турска република.
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаете ли как е умрял Брежнев? Разделил се е със съпругата си в коридора, жив и здрав, а след 20 мин. охраната е дошла да и съобщи скръбната вест. Не са и позволили да види тленните останки. Лилипутин май страда от излишна смелост.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 17краят е ясен - виж Германия - става още по-хубава държава:-)
17
1
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 години
САЩ и НАТО няма какво да се намесват във вътрешните работи на независима и суверенна държава като Русия. И да си гледат техните работи, пък и да озаптят киевските изверги и терористи, които не само че правят провокации по границата, а и техните фашистки банди извършиха погром срещу посолство на Русия. Ако бъде осъществен погром срещу посолство на САЩ, как обикновено отговарят те? Най-често с бомбени удари и война. Е, защо да се мерят нещата с различен аршин?
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента във форума има не повече от 15 трола. Жалко, че няма брояч, колко хора са прочели статията. Предполагам, че са над 1000. Троловете са едни измъчени нещастници.
15
17
 
4
 
! Отговори
Украински тупик преди 9 години
Русия фактически е обявила война на Украйна, завзела е част от нейната международно призната територия. Ежедневно изпраща въоръжени до зъби групи през границата спецназ и наемници. Насилствено и противозаконно обяви ДНР и ЛНР с марионетки начело като Пушилин и Пономарьов и военни министри граждани на Русия като Стрелков. Хвърлените руснаци срещу Украйна започнаха да роптаят срещу Путин, че ги е изоставил за пушечно месо и му се заканват че ще се върнат обратно в Русия с оръжие в ръка.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хубаво е, че има хора, които не се свенят да кажат нещата право в очитеyoutube/watch?v=b2eO2q-Qhag, много добре!!!
13
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля, че Русия ще страда жестоко.
12
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия много ми напомня Германия преди войната - можело е да бъде хубава държава, ако си е седяла мирно. Историята е тръгнала да се повтаря, ще видим края какъв ще е.
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙ СИ ТИ БЕ МУСОР ФАШИСТКИ ,ЧЕ ЩЕ НАЛАГАШ САНКЦИИ НА ПРАВОВА ДЪРЖАВА ЗАЩО НЕ НАЛОЖИШ САНКЦИИ НА ПАРАСЬОНКО КОЙТО УБИВА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД И НАЛАГА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ ТИ СИ ЗА СЪД БЕ ,!,,,,,В ХАГСКИЯ ТРИБУНАЛ КЪДЕТО УБИХА ПРАВОСЛАВНИЯ ХРИСТИЯНИН С ИНЖЕКЦИЯ И ПРЕДИЗВИКАХА ФАЛШИФ ИНФАРКТ....ПРЕСТЪПНИЦИ И ФАШИСТИ ЕВРОПА Е ФАШИСТКА СТРУКТУРА,!,,
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАТО: Ново струпване на руски военни по украинската граница"Това ще предполага по-дълбоки икономически санкции срещу Русия"----------------- Нато нали е военна организация?Какво общо имат тогава *** от нато с икономическите санкции, за които шимпанзето - миротворец и подчинените му "лидери" на EU през ден ни уведомяват?!?Или просто искат да ни потвърдят още един път, че USA, в лицето на шимпанзето - миротворец дърпат конците на палячовците от Европа и света?
9
3
 
11
 
! Отговори
rom преди 9 години
ei gei4o kakvo praviat vashte istrebiteli v irak ,afganistan i po celia sviat ta TI PYKO SHTE obviniavash RYSIA-kade ste si postavi voiskata ;licemeri xamerikanci oshte malko vi ostana :to nali kitaicite ve4e sa parva sila ;

Спонсорирани публикации