Героят Моци: За първи път играх вратар

"Ще имаме още успехи", рече защитникът на Лудогорец
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 08:09, Веселина Йорданова
60
Героят Моци: За първи път играх вратар
Лудогорец се радва на успеха. Снимка: БТА

Героят за Лудогорец Козмин Моци бе видимо щастлив от класирането на разградчани в групите на Шампионската лига.

Още по темата
"Аз сега съм много щастлив, много се радвам. Играхме добре и трябваше да бием преди дузпите. Искаме да играем добре в групите".

"Труден мач стана, но се вижда, че ние сме добър отбор и ако играем така, ще имаме успех занапред. За първи път играх като вратар", сподели Моци.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков също не скри радостта си от отстраняването на Стяуа.

„Щастлив и радостен съм. Не съм съгласен, че през първото полувреме не играхме добре. Мисля, че тяхното вдигане на главите им оказа лоша шега“, сподели Дяков.

„Нямаше колебание при дузпите. Трябваше някой да се нагърби, за мен това не беше проблем. Всички са много щастливи. Това е мечта на всеки един отбор.“

„Аз съм изключително щастлив, наистина е нещо голямо. Надявам се и в Шампионската лига да спечелим точки“, коментира Дяков.

Още за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Домуса може да е крал, но е крал интелигентно - да има и за него, и за хората. Осигурява ли хиляди работни места, плаща ли милиони на държавата, прави ли школи за разлика от ЦСКА и Левски, вкарва ли отбор в ШЛ, да изброявам ли още?Не си мислете, че има държава, където не се краде. Само че в цивилозаваните държави, се краде така, че да има и за народа.
25
3
 
44
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Отбора който ми върна гордостта към Българския футбол ! Успех момчета ...не гледам БГ футбол но всеки нормален би гледал Лудогорец .....РЕСПЕКТ ! и поздрави на чорбарчетата дето деряха гърла за стяуа ......ако стяуа ги хване сигурно 5 пъти ще им Благодари най малко (5:0)
24
3
 
37
 
! Отговори
преди 9 години
Успех на Лудогорец,много мъжки мач,надявам се този мач да затвори устата на ,,критиците,, в червено и синьо и да осъзнаят че вече не са фактор в бг футбола!Само Литекс
23
0
 
38
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Стойкица: Щом Моци е най-добрият в Лудогорец, Стяуа няма да има проблеми"-19 август 2014Вече имА проблем.Успех на Лудогорец! Български отбор е.И още прегракнали от хубави емоции коментатори.
22
2
 
36
 
! Отговори
до елемаг преди 9 години
Всички крадат, ама никой не предлага зрелище. Само Домуса. Пак си е успех за Бг. Можеше и това да не направи, а само да си краде. Отдавна ни трябваше истински отбор, който да става поне малко за Европа. Куцо и сакато си направиха отбори, а ние все още играем на ниви.Украинските отбори например са направени с чисти пари? Те и Левски, и ЦСКА не са чисти, но пак не правят нищо, а само муцат от уговорени мачове и им е през * за ШЛ и юношите.Школата на Лудогорец поне ще помогне на националния.
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕВАЛА Моци!
20
4
 
25
 
! Отговори
?? преди 9 години
Комунистите никога и никъде не са защитавали родините си, така че какво се чудите на привържениците на комунистическия клуб Цска?!
19
2
 
22
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Лудогорец громи комуниститчески петолъчки - 1. ЦСКА (без гол дори с/у тях) 2. Партизан 3. Стяуа
18
23
 
3
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
до 24:Аз съм се радвал снощи и недей ми използвай думите "завист" и прочие.Само че като излезат наяве парите на Киро Амфетата,ти ли ще ходиш на мачове на Лудогорец в Б група????Това ми отговори.Къде ще си тогава временен, ти фене на Лудогорец?А държавата трябва да е добре.А тя не е защото такива като Домус ага гепиха парите!!И ти пускат зрелища, а ти се кефиш на ракия и салата вечерно време ,а нямаш пари дори да купиш нова рокля на жена си!!Хайде плюйте реалистите!!НА вашите илюзии разчитат!!
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този ако се прибере в Румъния, ще го душат на почивки.
16
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи аз съм върл фен на ЦСКА и снощи като малко дете се радвах на успеха на Лудогорец. Целия мач треперех и се молех да вкарат гол. Моля да не слагате всички фенове на ЦСКА под един знаменател. 100 човека не са всички фенове на ЦСКА а някаква групичка, която по някаква странна причина се изживяват като братя на феновете на Стяуа. Мен не ме интересуват Стяуа, интересуват ме българските отбори. Все едно някаква група *** да отидат да реват против кобрата щото бил състезател на ЦСКА, както се случва със Стоичков и Бербатов. Аз ценя българското и винаги ще съм за българското.
15
27
 
6
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
до 10 срам ме е от такива думи последвани от еуфория.Киро амфетата защо не каже Станишев,какво му хариза за да има пари за Лудогорец!!Знаеш ли ,колко народ останаха без работа заради този отбор???Лудогорец е проекта "Следващия Литекс".А именно спре ли Домуса да дава пари и това заминава в "Б" група ,където му е мястото!!!Хванаха Гришата с ДДС-то преди и къде е Литекс сега???Радвам се на нещо трайно!!А утре тоя престъпник като си замине какво правим с тоя измислен и временно силен отбор???
14
1
 
29
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Чудесен мач,с инфарктна и щастлива развръзка за нас.Българските фенове заслужават тази футболна радост,а героите на мача са всички футболисти на разградският ***;показаха как трябва да се борим,с дух и сърце за...победата.
13
0
 
55
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Ще ми се когато играе български отбор,без значение кой,да видя на трибуните транспарант със примерен текст:Привържениците на....(Левски,Ботев,ЦСКА)са със....българския отбор на терена.Успех на Лудогорец в групите на Шампионска лига!!!!!!!!
12
18
 
24
 
! Отговори
Мишо преди 9 години
Червения отбор е част от омразния комунизъм в таз държава. А какво можеш да очакваш от комунизма освен предателство,мародерство,доносничество, коварство ,измама и цинизъм.
11
4
 
4
 
! Отговори
К преди 9 години
това казва всичко:winner.bg/european-football/read1425.html
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nishto fatalno v tova , 4e BG fenove podkrepqli Stqua , maitap da stave , ta nail edno rumunsko mom4e ni nakara da se radvame do sulzi .Nqkude beshe napisano " Kaloqn , CAR na bulgari I vlasi".
9
8
 
86
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
За пореден път агитката на ЦСКА беше срам за родния футбол,няма нищо българско в тези хора,ако може така да се нарекат.
8
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До onzвикайте си и за Лацио и за Стяуа и за Партизан и Цървена звезда и после не се чудете защо в провинцията викат долни чорбари и говедари. В България футбол не се играе само в София и отборите не са само Левски и ЦСКА
7
25
 
38
 
! Отговори
да преди 9 години
Лудогорец категорично измести ЦСКА от второто място в българския футбол и стана вторият най-успял бг отбор след Левски.

Спонсорирани публикации