Кличко: Кубрат Пулев се държа като юнак!

Вижте кадри от боксовия мач на титаните
Обновена: 16 ное 2014 12:18 | 16 ное 2014 07:48,
364

Снимка: БТА

След победата си с нокаут в петия рунд над Кубрат Пулев в мач за световните титли по бокс за професионалисти в тежка категория световният шампион на четири федерации Владимир Кличко похвали представянето на българина.

"Пулев е много добър боксьор, трябва да му се отдаде дължимото. Той беше не лош на дистанция, аз се стараех да стигна до него. Искам да похваля моя съперник. Той се държа като юнак", рече Кличко.

Още по темата
По думите му той се радва, че е успял бързо да го победи.

Също така той изрази радост, че отново е в Хамбург, където е направил своя дебют на ринга.

След мача Пулев пък благодари за огромната подкрепа, която са му оказали българите, които са присъствали в залата.

"Ние, българите сме велик народ и не се предаваме никога! Продължаваме напред. Това, че нямаше късмет, не означава, че се предаваме.", закани се българският боксьор.

Разгледайте снимки от боксовия мач в галерията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
31
 
20
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Това е само един двубой. Кобрата го загуби но спечели сърцата на българите- показа че в най тежкия си момент е българин и обича България.По добре платените *** да замълчат.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименama dadoha na ustata na kobrata golemiya huy mesto da lije patkata na andreya
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да си спомним 1вата серия на Роки,там където един посредствен боксьор си каза -аз ще използвам шанса на живота си но ще останадо последната минута в мача с превъзхождащия мевъв всичко световен шампион. Роки избра за своя съпугаедно скромно италианско момиче, което ще го обича до края на живота си.Сравнете Роки 1 срещу чалгата, пошлостта и силикона. Всичко си идва на мястото.
21
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонименkubrat si pomisli 4ee stanal nesto velik nabi dvama veterana ama tozi dobre 4e nego nasra 4e imase layna da mete
20
2
 
53
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
"Мачът на века" ..."Кличко се страхува от Кобрата" ..."Кличко бяга от мач с Кобрата" ...СТОП на медийните манипулации на БИ ТИ ВИ и НОВА !!!
19
4
 
28
 
! Отговори
кличко велик преди 9 години
А какво каза чалгаря след мача,чухте ли хахаха дгд ко*ра,ходи се прави на велик ся из някоя дискотека или на паркинк Пульоооо
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой да ходи да смени памперса на коментатора на нова!Вчера се чудех, кой повече си вярва Кобрата-с рисковата си игра или коментаторчето с бомбастичните си изказвания.
17
0
 
37
 
! Отговори
обективен преди 9 години
Вълнуващо е да имаме претендент, тайно се надявахме на чудо, но приказката свърши - разликата в класите е огромна. Кличко май изобщо не си даваше зор, поне така изглеждаше от страна. Нокаут в 5-тия рунд не е много добра оценка за уменията на Кобрата, още повече че дори в този ранен рунд той изглеждаше като на забавен каданс и дори не можеше да си прибере гарда, но както вече споменах - разликата в класите и ОГРОМНА.
16
5
 
30
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
За първи път изгледах цяла среща на този спорт.Разликата между двамата поне според мен е голяма.Но благодарение на Кубрат Пулев хиляди като мен гледаха бокс и се почувстваха горди че са Българи.Браво на Кобрата и успехи за в бъдеще.Не мисля че е срамно да паднеш от световен шампион, срамно е да бягаш от среща снего.
15
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля че нашите медии и журналисти трябваше да изгледат някой друг мач на Кличко за да видят за какво става въпрос...не да говорят как нашия вече е световен шампион бил непобедим и др.пък и Пулев също говореше глупости,човека е най-малко с три нива над Пулев,тринирал съм бокс и знам за какво става въпрос
14
3
 
41
 
! Отговори
ЛЮБО преди 9 години
ГОЛЯМ ЮНАК ,НЯМА ЩО - КЛИЧКО ГО СВАЛИ ОЩЕ В ПЪРВИЯ РУНД И НАШИЯ ЮНАК НЕ ЗНАЕШЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ! ИНАЧЕ , БАЛАЛАЙКАТА МУ ТРАКА МНОГО -КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ ИЗПРИКАЗВА СРЕЩУ КЛИЧКО ,ДАЖЕ И МОМА ГО НАРЕЧЕ ! ЗАТОВА ЯДЕ ЯК ПЕРДАХ. ТРЯБВАТ МУ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ТРУД ,ЗА ДА СТИГНЕ КЛИЧКО. ИНАЧЕ И КОМЕНТАТОРА НИ ТАМ МНОГО ЗНАЕШЕ , ГОВОРЕШЕ ГЛУПОСТИ ,ПЪК НЕ МОЖА ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДА ПРЕВЕДЕ ! САМО ВИКОВЕТЕ МУ БЯХА ГОЛЕМИ ,НО НЕ МОЖЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА ПОДРАЖАВА НА ГЛАВНИЯ ШОУМЕН НА ШОУТО! ГОЛЯМ МАЙТАП .
13
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В тялото на Кличко могат да се открият много съчетания на елементите на Менделеев!
12
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яд ме е ! искаше ми се Кубрат да победи, ама няма как, много различна "категория", двубоя приличаше на филм " котка си играе с мишка " по анимал планет. , за публиката го остави до петия рунд-пари са дали сеир да гледат
11
1
 
51
 
! Отговори
keles преди 9 години
До Анонимен "За съжаление Кличко е класи над Кубрат и можеше да го свали още в 1 рунд, но явно уважи шоуто и хората в залата" - АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ - КЛИЧКО СЕ ЧУДЕШЕ КАК ДА МУ ПОМОГНЕ ДА НЕ ПАДНЕ, ПОНЕЖЕ ХОРАТА НЕ СА ДАЛИ ПАРИ ЗА ПОЛОВИН РУНД!
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне си помечтахте няколко месеца за това което няма как да стане.
9
4
 
58
 
! Отговори
gurlev преди 9 години
Кличко го *** нашия. Българин е и искахме да победи но знаехме че няма шанс. Светлинни години Кубрат е назад от Кличко. Как не падна по рано не знам. Според мен е бая изненадан. Не знам и как стана така че изобщо ги срещнаха. Според мен нямаше смисъл. В момента Кличко няма кой да го бие. Подвижен опитен със силни удари и с двете ръце. Нашия с тези разперени ръце как я мисли. Ако държеше гарда нямаше да влезе удара на Кличко. Абе срам.....наду му шошона яко . За това не се приказва много.......
8
4
 
36
 
! Отговори
м преди 9 години
а нашия след мача не спря да реве от съдии,ръкавици и всякакви смешни оправдания.4 пъти го изшиха ама оня неадекватник повтори едно и също 50 пъти накрая.добре че по-добрия се видя кой е и го размаза
7
2
 
32
 
! Отговори
... преди 9 години
Още първия рунд се видя кой ще е победителят. Много исках Пулев да победи, но Кличко е много добър. Само му вижте лицето след мача - аз не видях контузии. Нашето момче се представи добре само 4-ти рунд, като и вторият не беше зле. А понеже не разбирам от бокс - защо аматьорите играят с прибрани ръце и си пазят главата, а тези тук само си переха ръцете напред и леко в страни?
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пубрат Кулев игра добре и съвсем заслужено спечели в детската Евровизия.
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко имаше всички предимства и се възползва от тях. Това измори психически Кубрат.Трябва обаче да се отбележи, че Кличко е много добър боксьор. Наистина ползва дребни трикчета и химия, но така е всеки боксов шампион.