Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
2
 
0
 
! Отговори
КОБРАТНАТА преди 9 години
Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред
325
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
съгласен съм 1.4 милиона долара за 15 минути
324
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ САМОТО НАЧАЛО ПУЛЕВ Е ЗНАЕЛ ЧЕ НЯМА ШАНС СРЕЩУ КЛИЧКО Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача ПУЛЕВ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ КЛИЧКО ЗАРАДИ ПАРИТЕ
323
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do eve ami gimnastickite tazi godina biha i mnogo se radvah
322
2
 
8
 
! Отговори
от Америка преди 9 години
Според мен Кобрата трябва да заведе дело за средна телесна повреда,ако си вземе добър адвокат има големи шансове . Всички видяха как тоя украинец и го преби за няма нищо . Що ли го бъхта толкова много , сигорно заради големата му уста. Все пак поздравления за спечеленото второ място , това си е сребърен медал , или тиквен (whatever)
321
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
uhu i az ne obicham kubrat mutrata i mene beden shte me napravish smeshnici ne si pravete usliq da pishete hora i da izmarshavehme zashto ne sme ovci
320
8
 
4
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Може би трябва да окажем съчувствие на хората,които плюят срещу Кобрата,това са хора не успели в живота-грозни,бедни,не харесвани от никой и на тях не им остава нищо друго освен да завиждат на успехите на другите.За мен Кубрат Пулев е национален герой,той отказа милиони за да се състезава за Германия,навсякъде развява Българския флаг и се гордее от това,да загуби мача но все пак това е най-голямото постижение на наш спортист от 94-та насам.Не му достигна опит но има време да стане и шампион.
319
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобрата е велик Българин и прослави България.Да мутра е.Чалгаджия е но е три пъти по-успял от вас-
318
3
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 341Кое е истината бе, *** ***? Че родителите на Крисия са платили разходите на Крисия в Малта както и 50% от разходите на съпътстващият й екип? На к'ва дрога си бе, ***?
317
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТDA TOVA E ISTINATA-RAZHODI MNOGO-PRIHODI NIKAKVI
316
3
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 339 *** смотано пишещо на лайняница, Направо ме хвърли в потрес! Родителите на Крисия сега трябвало да плаща разноските на Крисия и съпътстващият екип на Славито по Европа? Не думай беееееее! Не е лесно да си КУХ!
315
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KOLBRETI SHTE PODARI 20%OT NAGRADATA SI ZA BEDNITE ROMI V BALGARZEMIA PO SVEDENI NA DGASTA-PRASTEIDENSI.
314
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТVIE ZNAETE LI TOZI PROCUT EKIP OT NEKADARNIZI S KOLKO PARI SE E OBLAGIL.SPORED PRAVILNIKA NA EVROZIAKATA SEGA RODITELITE IM SHTE ZAPLASHTAT VSICKI RAZHODI,A SAHTO I 50% ZA PROCUTIA SAPATSTVASHT EKIP.
313
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Струва ми се че нашия се опита да копира покойния Кори Сандърс но за съжаление не му се получи.
312
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ква кобра ,бе тва е МИКИ МАУС ,МИКИ МАУС ,МИКИ,МИКИ МАУС
311
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе приберете г този Кубрат Кобров в некое заведение за душевно болни вече стига се е излагал
310
2
 
27
 
! Отговори
RAUL преди 9 години
Само гарда като му видях,мачът ми беше ясен,.....цирк
309
4
 
41
 
! Отговори
същисан преди 9 години
Това не беше бой.Това беше побой.
308
1
 
22
 
! Отговори
до мангоджери преди 9 години
***, не си прав. Има и такива хора злобни, завистливии вероятно много прости. Лично ме боли не за загубата а за времето преди срещата, за създаденото впечатление, че победата е много възможна, че Кличко е една кукла на конци и т.н. Кой е виновен за заблудата, кой подведе хората които чакаха малко радост и гордост и видяха огромна разлика в класите? Кой създаваше образа на патриота, героя, смелия и чист боксьор което не е точно така. Живеем в малка страна, всичко се знае. Ето защо ме е яд!
307
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крисия, горкото дете, сигурно има повече мозък от Пулев, ама ако не я изстискат мошениците от Ку-ку на Слави, ще има шанса да емигрира

Спонсорирани публикации