Кличко: Кубрат Пулев се държа като юнак!

Вижте кадри от боксовия мач на титаните
Обновена: 16 ное 2014 12:18 | 16 ное 2014 07:48,
364

Снимка: БТА

След победата си с нокаут в петия рунд над Кубрат Пулев в мач за световните титли по бокс за професионалисти в тежка категория световният шампион на четири федерации Владимир Кличко похвали представянето на българина.

"Пулев е много добър боксьор, трябва да му се отдаде дължимото. Той беше не лош на дистанция, аз се стараех да стигна до него. Искам да похваля моя съперник. Той се държа като юнак", рече Кличко.

Още по темата
По думите му той се радва, че е успял бързо да го победи.

Също така той изрази радост, че отново е в Хамбург, където е направил своя дебют на ринга.

След мача Пулев пък благодари за огромната подкрепа, която са му оказали българите, които са присъствали в залата.

"Ние, българите сме велик народ и не се предаваме никога! Продължаваме напред. Това, че нямаше късмет, не означава, че се предаваме.", закани се българският боксьор.

Разгледайте снимки от боксовия мач в галерията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
STANALA E OGROMNA GRESHKA KRISIA TRIABVASHE DA IGRAE S KLICHKO A PULEV DA PEE NA DETSKATA EVROVIZIA!
163
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до ЕДНО Е СИГУРНОДобре казано. Няма да е скоро, за съжаление. Но е неизбежно! Бог бави, но не забравя.
162
9
 
41
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Големият проблем на Пулев беше, че ни остави да вярваме едва ли не, че шампиона Кличко е един измислен, нагласен шампион, който Кубрат ще нокаутира, и ще си тръгне с титлите му.... Е, Кобра... Шампионът се оказа много истински, и удря много здраво, и се движи изключително добре на ринга... А, физиката му е, като на бог на войната... То не става само с млатене с чук върху гуми от камион... Кобра!
161
7
 
33
 
! Отговори
ачо преди 9 години
изложи се кобрата само алармата беше голяма докато седнем пред телевизора и нокаут
160
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уредена работа.... предаде България за някой лев в джоба !
159
7
 
47
 
! Отговори
;) преди 9 години
какво да ви кажа? Единия след мача казва браво, би се като мъж. Другия (бай ***) : той имаше късмет. ХахХАхах късмет имал. Та нашата мутра се умори да пада! След 2рия нокдаун брави някакви циркаджийски номера и когато те бият толкова много изглежда смешно и жалко! А нашите услужливи медии - "Велик Кубрат издържа 5 рунда" "Голям Кубрат" и тн. Ако не съм гледал мача ще помисля че е бил,а той се изложи като кифла! Цялото му поведение е за критика а медиите му правят мазни курбани.
158
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 209Наистина има здрава тиква Кубрат, но по-желязна глава от на Мариуш вах не бях виждал. Вярно 2012-та година 204 сантиметровият Вах беше дрогиран за да не усеща болка, но тези чукове които отнесе от Кличко биха убили и вол. След края на срещата понеже Вах издържа докрая на 12-те рунда, щабът на Кличко заяви че човешко същество не би издържало на тези удари и искаха допинг-тест за Вах. оказа се че яко се е назобил със всичко и с допинг от който да не усеща болка.
157
7
 
9
 
! Отговори
Дон Тули преди 9 години
До Анонимен 206 и всички останали с подобни коментариНякой беше писал днес в коментарите, че мача му прилича на договорен. Еретична мисъл, но предвид лошата игра с крака и сваления гард, както и предсказанията на треньора на Кличко, че Кобрата ще издържи до 5 рунд, намирисват на мафиотски залагания!
156
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледай сега и аз ще обидя българската публика - чалгаджии, ***, комплексари ... Заради такива като тебе сега ми е ясно, че не Украйна, а Албания да влезе в Евросъюза пак ще сме последни. Само македонците са ни конкуренция, но то е ясно защо.
155
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Желязна глава има Кубрат, преди малко казаха, че няма никакви фрактури, евалата. Кличко заяви, че е останал шокиран след като Пулев се е изправил след първия нокдаун, като уточни, че го е изхакал толкова силно, че са го заболели кокалчетата на пръстите. Също така го похвали, че много трудно е намерил дистанция срещу Пулев, но също така и му е изнесъл урок. Но заяви, че след подобен урок Дейвид Хей е вдигнал нивото си, дано и Кубрат да коригира играта си.
154
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
20/20 победи на професионалния ринг, 11 с нокаут са достатъчно сериозна визитка, но не мога да си обясня защо стоеше като дърво снощи. Погрешна стратегия ли, не ме разбирайте погрешно, знам каква машина е Кличко и ми беше ясно, че има предимство, но и не е непобедим, а и знам на какво е способен Пулев, но не видях нищо от това снощи.
153
0
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
До АнонименОще не е късно да се пробваш. Или е?
152
4
 
27
 
! Отговори
Стефан преди 9 години
Еб*ти излагацията. И после мафията му била виновна.
151
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинският мъж се доказва в порно индустрията, а не в бокса.А такъв българин там нямаме.Това са фактите.
150
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, то тая балетна стойка след първия нокдаун означаваше само едно - изненада и УПЛАХ. Първата спонтанна реакция на уплашения човек е да почне да се държи като шут.
149
2
 
37
 
! Отговори
Горан преди 9 години
И аз подкрепях Пулев разбира се, но да се говори, както правеха това коментаторите в студиото, колко добре стоял Пулев срещу Кличко, и как малко не му достигнало е недостойно! Пулев не стоя добре срещу Кличко, ами падна 4 пъти в 5 рунда... И не Кличко имаше късмет, ами Пулев имаше късмет, че успя след мача все пак да се изправи на краката си, защото Кличко можеше да го убие! Не е добре да се говори така, когато и представа си нямаш как удря Кличко, а то се видя, че си нямаше представа!
148
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като българин избирам да подкрепям Пулев. Като човек бих избрал за приятел Кличко.
147
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми не знам какво подкрепяш Кличко и за какъв феърплей говориш. Ако разбираш немски и си гледал "речта" му след мача, обиди долно българската публика и не отиде да поздрави съперника след мача. Държа се като *** украинският мужик, което всъщност не е типично за него - такава злоба.
146
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям Пулев, но не подкрепям чалгаджийските му коментари след мача. И тогава пролича кой е по-велик - от Кличко феърплей, от нашия - плювки.
145
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобра , имаше изключителен шанс да смажеш един *** , но отново както винаги правим Българите подценяваме важните детайли и важните неща ...Обичам те защото си ми брат , Българин, но трябва да сме честни ти игра като аматьор от републиканско ...аматьорски! Имаше такъв уникален шанс Кобра , уникалеееен! Прееба го ..преебаго защото не си поромени ей толкова стила! Ти трябваше да имаш тотално различен стил ...Това Кличко !! Не Дончо *** от Малко Търново !