Кличко: Кубрат Пулев се държа като юнак!

Вижте кадри от боксовия мач на титаните
Обновена: 16 ное 2014 12:18 | 16 ное 2014 07:48,
364

Снимка: БТА

След победата си с нокаут в петия рунд над Кубрат Пулев в мач за световните титли по бокс за професионалисти в тежка категория световният шампион на четири федерации Владимир Кличко похвали представянето на българина.

"Пулев е много добър боксьор, трябва да му се отдаде дължимото. Той беше не лош на дистанция, аз се стараех да стигна до него. Искам да похваля моя съперник. Той се държа като юнак", рече Кличко.

Още по темата
По думите му той се радва, че е успял бързо да го победи.

Също така той изрази радост, че отново е в Хамбург, където е направил своя дебют на ринга.

След мача Пулев пък благодари за огромната подкрепа, която са му оказали българите, които са присъствали в залата.

"Ние, българите сме велик народ и не се предаваме никога! Продължаваме напред. Това, че нямаше късмет, не означава, че се предаваме.", закани се българският боксьор.

Разгледайте снимки от боксовия мач в галерията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да си обясня къде беше гарда на Пулев и защо не се опитваше да избегне ударите на Кличко.
143
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 187След мача Кобрата не знаеше накъде да тръгне, последната му мисъл е била да поздравява който и да било.
142
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изключително съм разочарован! Уважавам Кубрат , но вчерашната игра беше просто под всякаква критика ...игра изключително отворен , изгра изключително аматьорски! Кобра , имаше 2 години да с подготвиш за този ***, 2 ГОДИНИ! Много рядко има такъв шас някой боец! Очаквах , че за този мач ти ще излезнеш със съвсем различен стил, ти трябва генерално да смениш стила си ако искаш да си като Кличко, Кличко може да е *** но има професионален стил на игра а ти аматьорски ..това не е републиканско!
141
8
 
21
 
! Отговори
Неблагодарници преди 9 години
За базите които имаме и огромното население от 6 000 000 българи, това да имаме тенесист и боксьор в ТОП 10 на света е нечувано и виждано. Дайте пример за друга държава с подобни показатели-Няма. Какво сте тръгнали да плюете бе мишки...какво сте постигнали вие на световно ниво,че сте недоволни?
140
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След всеки мач е прието победеният да поздравява победителя.Някой видя ли подобно нещо снощи?Или загубилият беше Кличко, защото той поздрави Пулев?
139
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Кличко отказа допинг проба. За мен това е напълно достатъчно."Напълно съгласен
138
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оказа се, че да победиш Кличко не е като да налагаш с юмруци момчето ,което снимаше циците на Андреа при рекламата на плажаПросто Пулев беше слаб, не става за шампион.Нямаше нито един силен удар по Кличко.Абе мутренска му работа, бий слабите, псувай силните
137
0
 
17
 
! Отговори
злобният трол преди 9 години
Опита момчето, лошо няма. Сега ще има по-трезва оценка за себе си. Лошото в бокса е че от опит глава боли. А всеки който се е боксирал знае колко е трудно да се изправиш след нокдауд. Респект за Кобрата.
136
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко беше супер назобен. Чудя се как ли се чувства след като знае че съперниците му са в неравностойно положение... А, извинявам се - той не чувства защото е и дрогиран..Срам за бокса
135
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко отказа допинг проба. За мен това е напълно достатъчно.
134
11
 
15
 
! Отговори
мими преди 9 години
Достоен българин си Кубрат,винаги ще те подкрепяме ,ти си достойно момче и с подкрепата на всички истински българи ,рано или късно победата над Кличко ще бъде факт.Обичаме те. Продължавай да вярваш в себе си,ти си нашето момче ,ти си нашият победител.
133
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изненадата за мен беше, че очаквах много по-равностоен мач. Това може би се дължеше на медии и на изказванията на Кубрат Пулев. Доколкото си спомням той искаше този мач от доста време , а щом човек иска да застане с/у такъв шампион, значи си знае възможностите, знае и тези на противника. Не очаквах още от самото начало такава разлика в класите, такова надмощие на Кличко. Гордея се с Кубрат Пулев, за нас българите той винаги ще е най-добрия, но нека бъдем обективни и видим истината.
132
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стана много здрав мач, истински мач а не нагласено шоу!Браво на Кубрат за мъжеството, браво на Шампиона Кличко!Не ме беше срам, че съм българин, когато Кубрат падна на пода...Досрамя ме, когато шампионът Владимир със знамето на УКРАЙНА над него бе освиркан от глупаците-чалгаджии в залата!Целият мач да бяхте го освирквали - само в тая секунда трябваше да млъкнете и да му ръкопляскате!Защото така освиркахте РОДИНАТА на човека!***
131
1
 
2
 
! Отговори
Николай преди 9 години
Ами коментара синтезирано казано го има в клипа от 1:07 до 1:20. youtube/watch?v=CJilDoTtsVA
130
1
 
17
 
! Отговори
Акъл море преди 9 години
Кличко е наистина голям боец.Като го гледам има същия маниер на нападение и отбрана като моя учител по бойни изкуства.Колко бой съм ял от него!...Постижение е за Пулев да стигне до позиция да бъде съперник на Кличко!
129
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като оставим емоциите настрана, поне вече се знае какво е да се срещнат тези двамата на ринга. За този мач се говореше от много време и всички искахме Пулев да победи. Е, да.... , но КлЕчко показа, че и той не е попаднал случайно на този ринг. Аз бях и съм за Кубрат, но нека да бъдем честни - в този мач Кличко беше по-добрият и победи без да му е необходим късмет
128
12
 
34
 
! Отговори
Bylg преди 9 години
Четейки коментарите си мисля, че ние не заслужаваме Пулев. Той за 5 години като професионален боксьор направи това, което много боксьори жадуват цял живот. А сега вместо да го подкрепим го плуем. Мъжко момче е той и лично аз му благодаря, за това което прави и ще прави за в бъдеще. Но ние сме наистина много *** народ, много ***.
127
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименоПулев имаше възможност, но доказа, че е един *** *** със смачкана глава.Ако искаш да ти дадат възможност срещу Кубрат да се докажеш колко си велик. Ей в нета всички сте много велика, а в живота връзките на обувките не може да си завържете.
126
14
 
13
 
! Отговори
ГОЛЯМ СРАМ преди 9 години
Тука в БГ си нямаме НИЩО !Футбол,Бокс,Борба,Лека Атлетика, а сме омали през времето на времето Стойчков,Серафим Тодоров,Дан КОЛОВ,Стефка Костадинова все непобедими в областа си хора скромни носериозни !А сега кво Тоя само се фука и плаши ама Кличко го ПРЕБИ добре че не го УБИ БУКВАЛНО пред 15 000 зрители ...
125
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобра , само напред.......велик си .България над всички