Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
6
 
26
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
Нито Крисия, нито Кубрат успяха да станат първи, но успяха в едно - да обединят цялата българска нация, да ни накарат да забравим за миг за партийни, социални и етнически различия, за несгодите и тежкото ежедневие, за противопоставянето на българи срещу българи. България трябва да им благодари!Всяка изява на българи пред света, на която се вее българският трибагреник и звучи "Мила Родино", заслужава нашето уважение и преклонение!"
305
5
 
10
 
! Отговори
Мангоджери преди 9 години
Публичните личности постоянно биват плювани от плебса. Това е нормално. Прибереш се вкъщи, пари няма, женатъ навъсен, децата гладен и ти к'во да праиш, плюеш някой в нета. Ната се чувстваш важен "ама каква храчка му пратих на тоя а? колко съм велик", и някакси забравяш и за парите и за жената и ти става едно хубаво на душичката.И шефа дето си кара на каторгата, наречена за по-благозвучно "работа" и ония Пешо с неговата готина мадама избледняват в съзнанието ти.
304
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само не разбрах къв е тоя Пулев и за колко пари се е съгласил да го претрепят като улична котва в телеграфен стълб за посмесище на цял свят, ама чак мен ме заболя да го гледам как му развинтват бушоните и му кръстосват очите
303
6
 
4
 
! Отговори
Marin преди 9 години
Balgariq moje da se gordee samo s Krisiq i Ludogorec ostanaloto e fal6... Razgrad izdiga cqla balgariq tova e fakt !!
302
3
 
21
 
! Отговори
s преди 9 години
До АнонименПулев бе крайно непотготвен и е на светлинни години от класата на Кличко.Единственото ми обяснение треньорите да го допуснат до такъв мач е размера на хонорара който Пулев взе.Сравнете снощният бой и трите загуби на Кличко /има ги в нета/.
301
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 322Интересно и как стигна до извода че съм от хората "които крякаха цяла една година , че Кличко го е страх от Пулев и затова бягал от среща с него" ???Винаги съм казавл че, профи бокса е един режисиран спектакъл, особенно при мачовете между боксьорите в топ 20-ицата, там не се случва нищо, което не е договорено и отдавна съм го казал, че Пулев ще излезе на ринга за един мач, да претърпи поражение и да вземе едни пари, а не за да печели и да става шампион
300
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KAKTO SE KAZVA.,KAKVOTO POPITALO TAKOVA SE OBADILO...AMA SE CAKASE POVECE OD KUBRAT,,KAKTO I DA E IMA VREME DA OPRAVI GRESKI..ZIV I ZDRAV KOBRA DRZA TI PALCI
299
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пулев, то не си ли е да се направиш на голям бияч в някоя дискотека в София, а?
298
0
 
0
 
! Отговори
от 321 преди 9 години
до 318 ми е поста.
297
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Паднахме, това е положението! Но живота продължава! Крайно време е да се спрем с патриотарщината, тя навреди на Кубрат, вреди и на всички нас! Стига с лицемерни приказки за нашето величие....
296
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 315Има съмнения за счупване на носа, такива съмнения си има след всеки един боксов мач и да понякога стаавт сакътлъци, като на снимачните площадки на филмите, има добри и лоши актьори, дубльори и каскадьори.На тези хора им плащат да играят ролята на бити или биещи, за да се радват такива като теб, да плащат по няколкостотин евро за билети, да правят залози и т.н.Пулев няма да стане шампион, и не за друго, а просто е лош актьор, и най-вече няма визията на шампион по критериите на зрителя
295
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KOLEGI PISARI ISTINATA E CHE PULEV NE GO CHUVA PETELA.TAKA STAVA S PREHVALENITE BOKSIORI.SRAM OPANAHA GO KATO GARTIER.QVNO E CHE DO SEGA E IGRAL SAS SLABI IGRACHI
294
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да тактиката на нашият беше да налита на бои от първият рунд. Абе хора това да не е Маик Таисън. Кубрат не е бияч и биеше всичките си съперници от далечна дистанция със прави удари.Да ако играеше за победа по точки никога нямаше да спечели .Ако подскачаше като скакалец и си за вираше главата между краката на Кличко стил Саша Поветкин и така до края на мача пак не става.Не видях абсолютно никаква подготовка и тактика от страна на клуба на Кубрат.Излизаме на махленски бои ,е така не можеш да биеш
293
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 313Че има договорки в профи бокса е ясно, но да кажеш че има договорка да ти счупят носа и да оживееш по чудо както Клчико направи с Кубрат...малко ще ме извиняваш!Та нашият има огромният късмет , че е жив бе! Това осъзнаваш ли го????????????????
292
0
 
23
 
! Отговори
bozuk007 преди 9 години
Аз предлагам другият път, вместо кобрата да излезе Андреа. Ще разплаче цяла Украйна.
291
8
 
13
 
! Отговори
ло преди 9 години
много ми е мъчно за пулев.плаках от мъка.но кличко беше по добър.
290
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 307Виж сега щом вярваш, че в профи бокса всичко е една здрава мъжка битка и няма режисирани договорки, вярвай си, няма лошо :) ама аз ще ти кажа, че всичко си е режисирано, като филм, да понякога стават и сакътлъци, появяват се и чешити, които неискат да игаят играта, но тези чешити в наши дни немогат да влязат в топ 20-те няма да ги пуснат, просто това е действителноста.Иначе далеч по-мъжки двубой можеш да видиш при аматьорите, например на едни олимпийски игри
289
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до ДобриДобрииии, Добриии...явно не си гледал никога Владимир Кличко. Че тактиката на Украинеца е да протаква двубоите възможно най-дълго и да изморява съперника баавно и мъчително. Тоя робот знае във всеки един рунд колко енергия да вложи за да изкара докрая на 12-я рунд като победител. Нищо не си разбрал за Кличко, човече!Точно това знаеха и от щаба на Пулев и самият пулев и затвоа тактиката му беше да изненада Кличко като се хвърли още в първият рунд срещу него за да има някакъв шанс.
288
4
 
8
 
! Отговори
Добри преди 9 години
Пулев не е слаб и определено има качества, НО нямаше никаква стратегия! Предимството му беше че е по млад и трябваше до последно да бъде във защита за да измори Кличко. А той се опита да го нападне и нокаутира още в първите рундове. Това беше груба грешка при такъв опитен противник. Кличко се видя че още след третия рунд започна да се изморява и ако нашия имаше малко повече търпение можеше найстина да го нокаутира в последния момент, или поне да загуби достойно по точки.
287
12
 
8
 
! Отговори
Бравос преди 9 години
Тоя украинки съединител направо се изгаври с Кобрата. Похвално е, че нашия все пак се изправи първия рунд и публикат абе уникална. Тези дето роптаят, че е освиркала украинския химн ДГД. Та какво сте очаквали, дудк ли да ум направи публиката на украинското ***?!

Спонсорирани публикации