Домусчиев: Няма да слизам на нивото на Любо Пенев

"В момента ме интересува единствено мачът ни с Ливърпул"
Обновена: 25 ное 2014 14:07 | 25 ное 2014 09:35, Георги Пешев
43
Домусчиев: Няма да слизам на нивото на Любо Пенев
Снимка: Булфото

Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев не остана длъжен на Любо Пенев и побърза да отговори на нападките му.

Както е известно, миналата неделя Пенев обяви, че Домусчиев е бил освободен от физическо и си няма и грам понятие от футбол.

Освен това Чичовото заяви, че извън България Домусчиев е бил "много нисък".

Ето какво каза бизнесменът: "Няма смисъл да слизам до неговото ниво. Просто няма какво да коментирам. Но със сигурност не сме били съученици, тъй като не е от Френската гимназия. Аз съучениците си ги помня до един", каза Домусчиев.

"В момента ме интересува единствено мачът ни с Ливърпул, защото ще е истински празник. Силно се надявам отново да напълним стадионо, за да няма такива празни трибуни като на националите", посочи още шефът на разградчани.

"Имаме шанс да продължим в Европа", добави Кирил Домусчиев, цитиран от "24 часа".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
3
 
! Отговори
до Marin преди 9 години
Никой не завижда на Дамуса. Мразим го. Защото открадна от всички българи и си харчи нашите пари за фирменото отборче. Че отгоре на всичко си позволява да командва българския футбол и да дава оценки на неща от който си няма и понятие. И всичко това е в интерес пак на фирменото отборче.
30
0
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
До до 33 vesko02И какво променя факта ,че Любо е нает да свърши работа за някакви пари и не е успял,за което началника му го уволнява.Нека си разбира от футбол и да си е добър в професиятя.Иначе незнам колко струва един кораб и не ме интересува.
29
6
 
2
 
! Отговори
Marin преди 9 години
защо завиждате на Домусчиев ? той толкова много неща направи за БГ кой е в шампионска лига? кой миналата година излезе първи от лига европа /в групите/ ? АБЕ МРЪСНИ БЪЛГАРИ КАКВО ИСКАТЕ ОТ ЧОВЕКА ??? ами достигнете и вие до половината на него и полсе му завиждайте ! докато не се изчистят такива *** като вас БГ няма да се оправи нкога...лош народ сме завистливи *** сте !
28
3
 
8
 
! Отговори
до 33 vesko02 преди 9 години
Л. Пенев, като го върнеш назад, от първи клас досега, може да докаже всяка една стотинка, която е получил.Домуса може ли да докаже откъде са му парите, с които е купил Български Черноморски Флот.Ти имаш ли идея колко струва един кораб? А 70?
27
5
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Любо и останалите цял живот получават заплати,а Домусчиев дава такива.Разликата е съществена.
26
7
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
До Анонимен (12-ти)Първо, ФК "Лудогорец" има и детско-юношеска школа, където се тренират българчета (естествено) и второ - кой отбор в "елитната" ни А група е без чужденци?Направо съм изумен каква поддръжка има Любослав Супата тук, въпреки, че съм ЦСКА-р откак се помня. То бива шопска завист ама чак толкова...
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с това поведение Пенев едва ли биха го взели и в някой селски отбор....отборът ще има нов треньор ,но дали той ще има нов отбор...силно се съмнявам
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пази Боже сляпо да прогледа!
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пичове, от билети за мачове не се печели, поддръжката на стадиона струва повече от билетите. Тоя дори за лъскавия костюм не може да изкара, камо ли да има милиони за трансфер и купуване на футболисти. Всичко е пране на пари от хазарт и наркотици и проституция и всякаква друга крупна престъпна дейност, а народа гледа зрелища на стадиона и се вълнува за левски и цесека.
22
4
 
12
 
! Отговори
inatut преди 9 години
Гелосаният върти парите през офшорки.Лудогорец му е "спестения данък"Ще ти позволим да въртиш през офшорки, ама ти давай някаква част на някой селски отбор, развий някое стадионче, ще ти дадем и имота..Няма какво да се заблуждавате. Ако му съберат данъците, ще забрави и за моци и за боци
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато елита в държавата са футболни и хазартни босове, чалга певици и шефки не агенции за *** манекенки няма какво да се оплакваме. Как пък за 25 години капитализъм не се създаде дори един крупен капиталист предприемач да строи съоражения, да произвежда продукти които се продават с милиони и има работа за работниците а и той да печели милиони. Само алъш вериш, зализани парвенюта като тоя въртят парите на мафията от наркотици а на народа му предлагат зрелища.
20
16
 
12
 
! Отговори
ритнипенчо преди 9 години
Любо си е сложил един етикет на гърдите -"Аз съм голяма работа" и си вярва в това , а хората си казват..."леле какъв ***"....
19
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде и тука се появиха платените клакьори на домус ага. Всички знаят какво Още се произвежда в завода за хапчета , ама ako го напиша веднага ще го изтрият ... Бах тоз "бизнесмен" аз , безнесмен тип "Джаро"...
18
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Домусчиев: Няма да слизам на нивото на Любо Пенев"Не трябва да слизаш, трябва да се качиш. Любо, каквото е постигнал, го е постигнал сам. Със собствените си глава и крака. Никой не му е дал една купчина кораби, за да ги продаде за скраб.
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Домусчиев да каже дали Пенев 2-3 пъти го е молил и се е самопредлагал за треньор на "Лудогорец"
16
3
 
24
 
! Отговори
ХИТЪР ПЕТЪР преди 9 години
Има една пословица и тя гласи:Когато фактите говорят боговете мълчат. Г-н Домусчиев щом финансирате отбора това не означава че разбирате от футбол това го прави треньора, и ако не съм прав то тогава защо не оставите треньора да ръководи вашия бизнес?
15
4
 
13
 
! Отговори
Винкел преди 9 години
Кирчо се появи за мача с ЦСКА се беше скрил като пльх защото бяхме да му развалим гела от плюнки
14
1
 
7
 
! Отговори
коко преди 9 години
До ккЕ като не знаеш да ти кажа как е направил с продажба на шлифери
13
15
 
7
 
! Отговори
лековолаз преди 9 години
не разбирам защо има толкова *** народ в България,които защитават Пенев....ами затова виреят такива простаци като него....
12
0
 
10
 
! Отговори
ХИТЪР ПЕТЪР преди 9 години
Има една пословица и тя гласи:Всяка жаба да си знае гьола.Когато на човек му се развали телевизора той не отива на обущар нали, та думите са излишни.

Спонсорирани публикации