Един загинал след тежка турболенция по време на полет от Лондон

Няколко души са ранени
21 май 2024 14:50, Нели Христова
28
Един загинал след тежка турболенция по време на полет от Лондон
Снимка: БГНЕС

Един пътник е загинал, а други са ранени при полет от Лондон до Сингапур. Причината е силната силна турбуленция, съобщиха от авиокомпанията.

Пътуващият от Сингапур "Боинг" 777-300ER е пренасочен към Банкок и каца в 15:45 ч. местно време (08:00 ч. по Гринуич).

Самолетът е превозвал общо 211 пътници и 18 души екипаж, съобщи Би Би Си.

"Сингапурските авиолинии поднасят най-дълбоки съболезнования на семейството на загиналия", се казва още в съобщението от авиокомпанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от Свободно време.
Какво ни носи пълнолунието в Стрелец на 23 май?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
envRYX6JnXo преди 1 седмица
До Анонимен "при очаквана турболенция Крю екипажа е предупреден" ----- айде преди да говориш гл...сти изгледай видеото от името ми. Какво е това предупреждение, че количката е насред пътеката, а сървисът продължава? Не случайно се нарича турболенция от нищото.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жена каже ли ти сложи си го(дали ще е презерватив или колан при полет) е добре да го сложиш.Принципно при очаквана турболенция Крю екипажа е предупреден и проверява пътниците за сложено колани. Чак тогава стюардите и стюардесите заемат местата си.Пилотите са добре информирани и ме попадат изведнъж в турболенция. Тя се очаква.задължени са да ви проверят,да ви принтерът масичките и подготвят. Седнат ли, а те сядат защото не им се мре не си сваляйте колана.
24
0
 
5
 
! Отговори
До демократа преди 1 седмица
коя държава е живнала според теб!? В колко,,живнали" си живял за да имаш някакъв критерий?Пътувам много ,имам приятели и познати в доста страни...Доволни хора много рядко има навсякъде,вечно нещо не е в ред. А това че нашенеца идеализира и превъзнася винаги чуждото си е национална черта.Както пише И.Хаджийски в,,Бит и душевност на бълг.народ ,,Българин и българска работачесто се употребяват като най унизителни нарицания.Българинътс черните очила на нашето самоподценяване е онова.. ....и т.н..
23
1
 
6
 
! Отговори
Мдаа преди 1 седмица
Както винаги бг специалистите от форума разбиха и наука, и история, и статистика с познанията си по аеродинамика и медицина. Свалям ви шапка. Особено на тези, които си мислят, че самолетът лети щото маха с крила. А, те явно са мнозинство тук.
22
0
 
1
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 седмица
До Изклатен демократ (17): А "възраждане", "бсп" ... Те - какво?
21
1
 
12
 
! Отговори
До изклатен демократ преди 1 седмица
Егати поколението ,вие не сте в ред бе мушмороци !!!Нещо което няма връзка с политиката вие го свързвате!?!? Това е страшно и говори за изкривена психика.Както казва Ницше,,Започнеш ли да надничаш в бездната дълго време,бездната започва да наднича в теб" Увредени млади хора!!И никога нищо няма да ви е вред!
20
0
 
7
 
! Отговори
турбуленция преди 1 седмица
е правилно
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не е до колан! Стресът е огромен и ако имаш слабо сърце може да си ,,,остаанеш на небето завинаги!!! /черен хумор но е факт/......А колан по принцип е задължителен при излитане и кацане
18
3
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
До Изклатен демократ/17 "кога ли в българската политическа турболенция ще загинат баце, шишо и промянаджийте" - що да загиват, след като два милиона (85%) си ги харесват и гласуват затях?
17
2
 
2
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 седмица
кога ли в българската политическа турболенция ще загинат баце, шишо и промянаджийте, да живне тази държава България ?!?
16
0
 
10
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
За съжаление турболенции могат да изникнат от нищото, затова винаги с колан. Единствено като отива човек до тоалетната няма как, но това е риска.
15
0
 
15
 
! Отговори
Баровець преди 1 седмица
Това е голям самолет, явно турбуленцията е била сериозна, не се казва с колко е пропаднал самолета. На мен ми се е случвало над Атлантическия океан, самолета сякаш един км пропадна надолу. Ако нямаш колан, отиваш на тавана.
14
3
 
7
 
! Отговори
Юуп преди 1 седмица
Сичко е ясно Бойнг 777
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До *** (1) Седиш си у вас, чоплиш семки пред ТиВи -то и чакаш Господжда ти реши бъдещето. Нали така бе Ал(т)ав?!
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Правило първо в авиацията: Не се качвай при пилот жълтур или друг цеетнокож.Който е летял ЗНАЕ защо!!
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е, ако не слагаш колани при командите от борда е така.
10
1
 
8
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 седмица
тази част на света е известна с кофти времето което има . за това много от инцидентите със самолети стават точно в тази част на света - около ИНДОКИТАЙ и Индонезия . нищо ново .
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Jj Това със "силната силна" турбуленция също кефи. А можеше да е слаба силна. Като видя това име под статиите винаги ги чета, за да се посмея...
8
1
 
6
 
! Отговори
читалище заря преди 1 седмица
от силната силна турбулендзия да не е загинал некой войнищ или режисьорт
7
1
 
34
 
! Отговори
Jj преди 1 седмица
Някой пак е писал с краката си .. Първото изречение гласи: "Един пътник е загинал, а други са ранени при полет от Лондон до Сингапур." Второто изречение, пък ни казва... "Пътуващият от Сингапур...". Качеството на журналистите в този сайт е на световно ниво!