Звезда на Лудогорец оптимист: Можем да настигнем ЦСКА

Нашата цел е отново Шампионската лига, обяви Мишо Александров
Обновена: 8 яну 2015 14:03 | 8 яну 2015 12:57, Красимир Ангелов
7
Звезда на Лудогорец оптимист: Можем да настигнем ЦСКА
Снимка: Булфото

Полузащитникът на Лудогорец Михаил Александров е на мнение, че отборът може да изпревари ЦСКА в класирането и да стигне до поредна титла.

"Искаме да се подготвим максимално за тежкия пролетен полусезон, който ни очаква. Знаем какво трябва да направим. Целта ни е да спечелим нова титла. В момента ЦСКА има предимство от 3 точки, но може да го заличим, все пак има доста мачове. Мисля, че ще бъдем по-убедителни през пролетта, тъй като няма да имаме срещи в Европа", посочи халфът пред Канал 3.

"Време е да се съсредоточим само върху А група. Няма да лъжа, че ни бе трудно преминаването от сблъсъци в Шампионската лига към такива от нашето първенство. Разликата е голяма. Но се радвам, че успяхме да намалим изоставането си в последните срещи", обясни Александров.

Той добави, че всички в съблекалнята са крайно амбицирани да стигнат пак до групите на Шампионската лига.

"Нашата цел е отново да сме там. Усещането е невероятно. Няма как да се опише да играеш срещу Реал и Ливърпул. Атмосферата на "Бербанеу" и "Анфилд" е уникална. Надявам се скоро отново да играем в групите. Всичко зависи от нас. Трябва да продължим да изграждаме", каза юношата на ЦСКА и коментира кариерата си.

"Със сигурност Лудогорец е върхът в нея. Тук спечелих титли и купи. Засега съм част от тима и не знам да има интерес към мен от чужбина. От ръководството може да знаят нещо, но не съм информиран на този етап. Със сигурност обаче всеки футболист иска да отиде да играе навън", завърши Александров.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато се заговори за Уефски и ЦСКА и замирисва на нафталин
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За разлика от Подуянските баби, Лудогорец е шампион. Лудогорец има победи в Лига Европа и ШЛ, за разлика от 1:17, Олимпия Х 2, Тампере и много други никому неизвестни отбори подбни на Иртиш. За чорбарите да припомним Зимбру и Мура. Абе жалко, че софииският ЦСКА стигна нивото на селският Подуяне.
3
4
 
2
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Ще ги настигнете по кво,по ядене на кренвирши ли????:))))
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАПРЕД НАПРЕД НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И венците, забрави венците. И венците ви са сини.