CNN показа снимка на Путин вместо на Джон Джихадиста

Телевизията поднесе извинения
Обновена: 27 фев 2015 14:07 | 27 фев 2015 08:42, Елка Василева
142
CNN показа снимка на Путин вместо на Джон Джихадиста
Снимка: YouTube

Представител на телевизионния канал Си Ен Ен поднесе извинения, след като телевизията показа снимка на руския президент Владимир Путин при съобщаването на новината, че е установена самоличността на боеца от Ислямска държава, известен като Джон Джихадиста, съобщава сайтът Лента.ру.

По думите на прессекретаря на телевизията фотографията била заредена случайно поради грешка на видеосървъра по време на извънредното излъчване на новината.

Още по темата

Той добави, че изображението е било подготвено за следващия материал.

Информационните агенции съобщиха по-рано, че екзекуторът на  заложниците от видеоклиповете на Ислямска държава, станал известен като Джон Джихадиста, е идентифициран като родения в Кувейт британски поданик Мохамед Емуази.
 

/БТА/

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е най-сетне идентифицираха, кой всъщност е Джон Джихадиста. Руския подлизурко Волен Сидеров трябва да бъде подведен под отговорност за тесни връзки и получаване на подкупи от Джон Джихадиста.
48
7
 
25
 
! Отговори
TR преди 9 години
Съвсем "случайни" грешки правят. Работил съм с американци и от опит знам, че са адски подли и долнопробни същества. По някаква случайност, ако не стане на тяхната и местния туземец се осмели да има различно мнение, веднага започват атаки срещу него и той става най-черния. Един колега почти го бяха искарали луд, защото ги излови, че правят шмекерии със заплащанията и други подобни простотии. Иначе са едни мазни мазни, но само докато им играеш по свирката и си плазмодий.
47
3
 
2
 
! Отговори
Загрижен преди 9 години
До БългаринА ТИ дали ще се извиниш за обезглавяването в ефир на ЧОВЕШКИ същества?И наричаш това манипулации?Безсрамник!!?!?!?!
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато американците и руснаците се карат за дреболии ИД напредват.А точно ИД са врагове както на САЩ така и на Русия.А също и на останалият неислямски свят.Спомнете си,че има екзекутирани дори японци.И идеите им са точно фашистки.Все едно,че слушаш Хитлер-те са правоверни-останалите неверници.Трябва да водят война с целият свят.Направо копират 1/1 речите на Хитлер.
45
9
 
3
 
! Отговори
Интересна новина преди 9 години
"Могу вам сказать, что инсайдеры из окружения Владимира Путина сообщали, что запись последних минут жизни Каддафи Путин пересмотрел много раз"Российский политолог Андрей Пионтковский
44
14
 
6
 
! Отговори
Грешката е вярна преди 9 години
Не е било нужно изобщо да се извиняват, но понеже ще почнат едни сополиви протести на путинисти от всички страни са се извинили. За протокола да се запише, че всъщност Джон Джихадиста и Владимир Путин са духовни братя близнаци.
43
7
 
16
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"Телевизията поднесе извинения"А ще поднесе ли" извинения" на народите на Ирак , Либия , Сирия, Афганистан ,Украйна ит.н. ит.н. за лъжите ,манипулациите ,които се" леят" в новинарските им емисии ?
42
2
 
11
 
! Отговори
11 преди 9 години
В безсилието си се нас-аха от пропаганда третополовите третогенни ***.
41
2
 
10
 
! Отговори
пак майдан преди 9 години
ЕЙ - "новинарите" стига ни мазахте очите с кал, ами казвайте как новата "демократична" власт на урките вече не се церемони с майданите - не чака, не уговаря, а направо бие и руши!
40
0
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
Чакаме репортаж на Лайф нюз от зоологическата градина, по-специално от клетката с ***... Интересно, какви ли снимки ще объркат!
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не им завиждам на тези, които се информират само от CNN. По цял ден тече предимно пропаганда. Само времето и спортните емисии стават, другото е шит.
38
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** да удря едно коляно на Барака и Меркелката , да целува по ръка и работата ще се оправи
37
4
 
14
 
! Отговори
??? преди 9 години
Американските телевизии много такива грешки взеха да правят. Не им е за първи път. Ако пък това е умишлено, наистина са тотално затъпяла нация.
36
12
 
6
 
! Отговори
Диагнозата??? преди 9 години
*** не признава международното право и щял да си направи собствено международно право.Щял да напусне международните организации и т.н.Така е като те управлява милиционер.
35
8
 
2
 
! Отговори
Kiril преди 9 години
Dobre se se poluchilo, ot moralna gledna tochka i dvamata sa na edno nivo, samo che ediniqt ima poveche instrumenti da ubiva hora, koito ne sledvat bolnata mu psihika
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От CNN явно доста са изпаднали, щом опряха до такива евтини трикове. Липсата на мозък, който да мисли води до *** идеи.
33
3
 
18
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
Безсилна краварска злоба!
32
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джон се е обидил,че са го сгрешили с Уйло.СNN да иде да запише какви песни по стадионите му пеят и да ги пусне в ефир.
31
0
 
14
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Има нещо много сбъркано в човечеството......
30
1
 
16
 
! Отговори
Новината преди 9 години
До НФБ - "Огледална политика...да се изхвърля долара ..."Вчера ръководителят на СК на РФ Александър Бастрикин предложи да се отмени заложения в конституцията на РФ приоритет на международното право над националното законодателство. Запомнете този ден. Това е началото на истинската борба на Русия за пълен суверинитет и освобождение от американска зависимост.