Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци

Сините ще се обърнат към ФИФА, ако БФС не спази правилата
Обновена: 5 мар 2015 15:08 | 5 мар 2015 10:33,
89
Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци
Снимка: архив Булфото

Левски ще поиска от ФИФА служебна победа над Лудогорец, ако Козмин Моци играе в дербито между двата отбора в неделя. Това заяви членът на Управителния съвет на столичния клуб Васил Колев.

Той възнегодува от лекото наказание, което получи защитникът от БФС за средните пръсти и непристойното си поведение в Ловеч. Тогава бранителят получи червен картон, след което започна да размахва средни пръсти на публиката на Литекс, да рита бутилки с вода и да се разправя с полицията.

Румънският национал обаче отнесе само един мач дисквалификация за гаменските си постъпки и ще бъде на разположение за сблъсъка със „сините“.

Колев е на мнение, че Моци е санкциониран неправомерно и ако играе в неделя, „сините“ ще подадат жалба във ФИФА или Спортния съд в Лозана за искане за служебна победа с 3:0.

„Уважаемият г-н Моци трябва да отнесе минимум два мача за две отделни прояви, без да броим връщането от тунела, за да изгледа мача, което също е забранено. Така че утре ще предложим на УС на Левски, ако г-н Моци играе в неделя, Левски да се обърне към ФИФА или Арбитражния съд в Лозана и да иска служебна победа, защото г-н Моци играе неправомерно, тъй като БФС не е приложил собствения си правилник“, заяви Колев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
2
 
! Отговори
До 58 преди 9 години
Нещо се бъркаш, сладур :)) Никой не плюе по селяните - въпреки че вие сте си такива общо взето :)) Плюем по глорихънтърите, които подкрепят този, който е силен в момента и пътуват по екскурзии за 5 лв. с включен билет :))) Един симпатяга по - долу си го каза - ''Нас не ни интересува дали имаме история, дали имаме публика или стадион, важното е, че бием'' :))) Вчера голко човека бяхте в Ловеч, въпреки че екскурзията ви от Варна е била 5 лв ? Някой неща не се купуват с пари, глорихънтърчета :))
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВИЖТЕ,НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ НАПУСКА РОДНОТО МЯСТО,ХОРАТА ГИ Е НАСТИГНАЛА БЕЗРАБОТИЦАТА И ЗА ТОВА СИ НАПУСКАТ ДОМОВЕТЕ И ОТИВАТ ВЪВ СОФИЯ ДА ТЪРСЯТ ПРЕПИТАНИЕ,НЕ СИ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ СТЕ ГОЛЯМАТА РАБОТА И ЗА ТОВА ИМА НАПЛИВ,АКО ПО ЕВРОПА ЗАПОЧНАТ ДА СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ КАТО ВАС ТО ТОГАВА ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ,СОФИЯ Е ЕДНА РАЗВАЛИНА,ОТИДЕТЕ ДО БУКУРЕЩ ДА ВИДИТЕ СТОЛИЦА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРАГА,ВАРШАВА И ДРУГИ
46
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 55 преди 9 години
Няма как да разбереш друже. Така са там в столицата - огражданени и ософиянчени провинциалисти, забравили откъде са изпълзели ... На всеки *** задържал се в София му пониква по още един чифт - и на жените и на мъжете. На някои - и по три ... Самочувствие до бога, а покритието - кал. И тъй като те вече са столичани, останалите са отвъд - в провинцията. Ха ха ха ... София - пристанище на три морета и център на Европа ...
45
0
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
БФС *** дупета яко на този който е с паричките - без значение кой е той! Бобката е гладен :)
44
1
 
2
 
! Отговори
ДО 55 преди 9 години
АБЕ ТЕ ПЛЮЯТ ДОМУСА АМА АКО НЕ БЕШЕ ДОМУСА ЛЕВСКИ ЩЕШЕ ДА ФАЛИРА,А И НА ЦСКА Е ДАВАЛ ПАРИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ,ВСИЧКИ ПЛЮЯТ А ТОЙ ГИ ИЗДЪРЖА,АКО НЕ Е ДОМУСЧИЕВ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ И ТЕЗИ ДЕТО ГО ПЛЮЯТ ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ И ФАЛИРАЛИТЕ СОФИЙСКИ ИЗДЪНКИ
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам злобата на някои хора към Лудогорец, а в частност и към провинцията.Това, че щаба е в Разград е защото са отказали на Домуса да вземе Русенски отбор. Затова е взел този в Разград, който е бил в "Б" или може би във "В" група.И това отборче победи с 1:0 Базел!Т.е. отбора на Домуса направи няколко огромни крачки за тези 4-5 години ...И аз го поздравявам, както и целия отбор на Лудогорец.Каквото и да казват някои хора за Лудогорец - половината нац. отбор е от там!Голяма злоба!
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смешниците се опитват да нагнетят напрежение и стова да напълнят стадиона и да накарат повече хора да си платят за скапания им продукт.МАЧ ЩЕ ИМА,ТОВА СА ЧЕНГЕСАРСКИ НОМЕРА ОТ ЕРАТА НА ДС.ВИЖДАТЕ СЪЩИЯ ТЕТЪР ДА РАЗИГРАВАТ И ПАРТИИТЕ А ИНАЧЕ СА СИ ОРТАЦИ
41
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец е пътуващ театър Назъм Хикмет Разград----------Всяко начало е трудно.Но помни, че някой ден може да чакаш автобуса за Разград да гледаш ШЛ на живо !!! :)
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Za turcite ot selo iskam da kaja,che znaqt kakvo e Evropa,futbol,publika i stadion zaradi LEVSKI i CSKA !--------Кои са те тези турци от село бе пикльо?!Аз ли съм това?Ей ***, знаеш ли как ще заплющят шамарите и ще ти се изясни кой е тучин и кой е от село!
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом Левски е най-добрият отбор в България защо никога не са побеждавали в ШЛ и защо треперят преди мачовете с Лудогорец?Отговорете си на тези въпроси и замълчете! Софийски селянчета!
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От Левски могат да поискат от ФИФА и служебна титла. За три години напред. Негодници ревливи. Събрали са се едни "капацитети" и все някой или нещо им пречи, а не се сещат да си видят насраните *** ... Я марш на сушина под вълната на Батков.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някакъв селянин от София тука вие нещо и искам да му кажа следното:Лудогорец може да няма стадион, да няма история, но е клуб, който побеждава! И заслужава да побеждава! Колкото повече лаят чакалите от ЦСКА и Левски, толкова повече се убеждавам в това!И разни *** от София все се надъхват, че те живеят в град, а в провинцията живеем в село. Хаха. Пък не си виждат селските помиярски постове и колко са жалки!
36
4
 
5
 
! Отговори
Левски София преди 9 години
Домуса и тука ли раздава кренвирши за онлайн драскачите? Некъв го дразнело инфантилното поведение на Левски? Нека някой футболист в Западна Европа покаже два средни пръста към съдята да видим каква ще му е глобата? Великият Моци-героят на нацията,чудо невиждано! Човекът, чието име ще носи трибуна в Разград се държи като селски каруцар, щото некви *** му надуха акциите, а на вас друг ви е виновен! Жалки сте вие - тези, които си продадохте пристрастията към други отбори, заради силните на деня
35
0
 
4
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Българският футбол отдавна не е шоу. Истинско шоу е когато агитките на ЦСКА и Левски се сбият.
34
2
 
3
 
! Отговори
Hermann преди 9 години
Koe ne vi e qsno ? Ako Moti igrae v sledvashtiq mach,Levski shte pusne jalba t.e. razglejdane na sluchaq (provinenie i nakazanie) i ako se ustanovi,che toq narkoman ne e trqbvalo da igrae v tozi mach,sledva da razgledame kazusa pri izpolzvane na neredoven igrach.Za turcite ot selo iskam da kaja,che znaqt kakvo e Evropa,futbol,publika i stadion zaradi LEVSKI i CSKA ! Nie s vas nqma da se merim,no znaite vinagi,che v SOFIA ste gosti i taka shte e do kraq,selqnduri !
33
0
 
0
 
! Отговори
до дедо преди 9 години
кадеси ве дедо? кажи нещо че става напечено
32
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 382000 хулигана не е публика. Срам сте за България сини и червени качулки,
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Фен обикновенинфантилен си. шопските мариячи сте веселяци.
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 38.скоро ще отмине вашто време...скоро
29
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до ЦСКА_ритеБългария не е шоплука! България има своите отбори, а непочтените шопари да се оправят помежду си. Никой не гледа мачове на чорбата срещу сините баламурници.