Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци

Сините ще се обърнат към ФИФА, ако БФС не спази правилата
Обновена: 5 мар 2015 15:08 | 5 мар 2015 10:33,
89
Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци
Снимка: архив Булфото

Левски ще поиска от ФИФА служебна победа над Лудогорец, ако Козмин Моци играе в дербито между двата отбора в неделя. Това заяви членът на Управителния съвет на столичния клуб Васил Колев.

Той възнегодува от лекото наказание, което получи защитникът от БФС за средните пръсти и непристойното си поведение в Ловеч. Тогава бранителят получи червен картон, след което започна да размахва средни пръсти на публиката на Литекс, да рита бутилки с вода и да се разправя с полицията.

Румънският национал обаче отнесе само един мач дисквалификация за гаменските си постъпки и ще бъде на разположение за сблъсъка със „сините“.

Колев е на мнение, че Моци е санкциониран неправомерно и ако играе в неделя, „сините“ ще подадат жалба във ФИФА или Спортния съд в Лозана за искане за служебна победа с 3:0.

„Уважаемият г-н Моци трябва да отнесе минимум два мача за две отделни прояви, без да броим връщането от тунела, за да изгледа мача, което също е забранено. Така че утре ще предложим на УС на Левски, ако г-н Моци играе в неделя, Левски да се обърне към ФИФА или Арбитражния съд в Лозана и да иска служебна победа, защото г-н Моци играе неправомерно, тъй като БФС не е приложил собствения си правилник“, заяви Колев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това, че Моци се е самозабравил е видно. Ясно, че Домуса има силата във футб.съюз и влияе. Но, че ЦСКА и Левски са в трагично състояние е благодарение на Сашо Лъжеца и Стойчо Алчния и на Батков и Гонзо. От години тези "деятели" затриваха отборите си от алчност и глупост. От елитни клубове сега са се превърнали в треторазрядни отборчета с остатъци от огромна публика. Кой им е виновен се пита?
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еййй богу
6
3
 
23
 
! Отговори
Мооооци преди 9 години
С Моци, без Моци, средняшкото отборче Подуене ще отнесе два-три парцала.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилата са правила за да се спазват от всички! Законите трябва да са еднакви за всеки един!На терена играят хора и са 11 срещу 11 победете на терена а не при адвоката....Левскар съм и ми е тъжно, че Левски търси оправдания за едно или друго иска ми се да ги видя като отбор който надиграва противника и се бори до края не може днес да биеш с 8 на нула а след 3 дена да направиш равен със същия противник. Играеш за победа независимо какво направил съдията спечели на терена че другото не е сигурн
4
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
има ли червен картон има имали изтърпяно наказание има и няма ли да престанете да ни натяквате тези софийски комунистически отборчета Левски и ЦСКА , който ако не беше БКП да ги подкрепя да и да събира най добрите футболисти от провинцията и интересно защо никога не са изпадали от А група
3
3
 
13
 
! Отговори
Един път за винаги преди 9 години
Трябва да се научат от БФС, че правилата се прилагат независимо дали е Лудогорец или някои друг.Вземете пример от Великобритания -- колко футболста бяха съдени и затвор. Ама няма световно първенство няма обяснения.Очевидно, че това наказание е набожено по начин та моци да играе С левски.
2
4
 
16
 
! Отговори
! преди 9 години
Това им е единсвения шанс на горките левскари - служебна победа. Напправо са жалки.
1
6
 
11
 
! Отговори
. преди 9 години
Abe cheta az ... Levski iska slujebna pobeda NA Ludogorets i se chudq ..poludqha li Levski ili pak ste oburkali zaglavieto , pak dobre che dolu pishe NAD Ludogorets , ta se pouspokoih ....a inache postupkata e izkliuchitelno *** , vupreki che sum levskar.

Спонсорирани публикации