Путин тук, Путин там - къде беше президентът?

Социалните мрежи бълваха "версии" за изчезването
17 мар 2015 12:40,
125

Снимка: Twitter



Руският президент Владимир Путин отново се появи на публично събитие, след като отсъства в продължение на 10 дни. Вече можем да си отдъхнем с облекчение, но отсъствието му стана повод за много теории и предположения.

Въпреки че по време на отсъствието от Кремъл пускаха снимки на срещи на руския президент, с които уверяваха, че снимките са актуални, интернет общността не повярва.

Вижте в галерията забавни колажи с предположения къде е бил Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин е бил на медена седмица със Сидеров и се появи, а Волен ще изчака няколко дни да му зарастне алката и тогава :)
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голая пиндосская пропаганда отличается от голой женщины тем, что вызывает не возбуждение, а раздражение. А "одетая" пиндосианская пропаганда что у Вас вызывает?Брезгливость и омезение !
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според очевидци на произшествието, бронетранспортьорът е пътувал много бързо по пътното платно, после неочаквано се отклонил настрани, съборил пътен знак, светофар, стълб и блъснал жена с деца - едното в количка, които стояли на тротоара. Нейната 8-годишна племеница е загинала на място, майката е откарана в болница, а бебето е оцеляло по чудо и е при бащата.
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жителите на град Константиновка в Донецка област, който е под контрола на украинските военни, щурмуваха вчера вечерта казармите на украинската армия, съобщи Би Би Си. Това станало след като малко по-рано бойна машина прегази 8-годишно момиченце, а войниците в нея са били пияни, пише Газета ру. Според очевидци на произшествието, бронетранспортьорът е пътувал много бързо по пътното платно, после неочаквано се отклонил настрани, съборил пътен знак, светофар, стълб и блъснал жена с деца - едното в
16
4
 
17
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
*** успокоиха ли се?Няма да го замести Рогозин,Америка ще живее(засега).Изобщо случиха американците на търпелив руски президент!Търпелив обаче не значи послушен ...
15
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До zeusЗапада много се надяваше да не го види повече, но уви.дреме му на Запада за тая чебурашка. Сидерастите обаче изпаднаха в ужас - няма Путин, няма рубли.
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много платена червена гняз по форумите, много.Що по допитвания и по избори жив русофил няма, а само по форумите? Малко русофили са безработни безделници или платени агитатори, що ли?
13
1
 
7
 
! Отговори
газета преди 9 години
Кой хареса кой не.....Но за вестникарите хубо стана. Матриала им беше на привършване.
12
1
 
25
 
! Отговори
ЧАР преди 9 години
ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМЕ ОТ НЕГО ЗНАЧИ СИ Е ПИЧ ОТВСЯКЪДЕ.ИНТЕРЕСНО АКО ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ИЗГУБИ НЯКЪДЕ ЩЕ ГО МИСЛИМ ЛИ ТОЛКОВА ???
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Въпреки че по време на отсъствието от Кремъл пускаха снимки на срещи на руския президент, с които уверяваха, че снимките са актуални, интернет общността не повярва."И каква стана тя? Поредната лъжа на "правилните хора" изгърмя. Чакаме с нетърпение новите "истини" за лошата Русия и цъфтящата демокрация с лек "ромски" отенък!
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изводите от истерията с изчезването на Путин е, че западните медии публикуват слухове и клюки като новини, че Путин не е бил на гадно място иначе ЦРУ щеше да ни каже,или ЦРУ още не е разбрало къде е бил Путин.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Принципно, ако не бъде вдигнат таванът, страната може да изпадне в неплатежоспособност.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ вдигнаха допустимия предел на дълга до 17,2 трилиона долара през февруари 2014 година, предотвратявайки изпадане на икономиката във fiscal cliff (термин, с който се означава прогнозираното голямо понижение на бюджетния дефицит на САЩ). Преди да бъде сключено споразумението, републиканците "затвориха" правителството през октомври 2014 година, оставяйки много федерални служители без работа за период от две седмици. Това струваше на икономиката 24 милиона долар
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той пояснява, че е готов да се приемат извънредни мерки за изпълнение на финансовите задължения.Лю подчертава, че увеличението на лимита на държавния дълг не означава възможност за допълнителни разходи. Конгресмените ще трябва да вдигнат тавана или ще се опитат да режат разходите.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държавният дълг на САЩ отново превиши допустимия лимит, съобщиха американски медии.На 12 март финансовото министерство обяви, че федералният дълг е надхвърлил 18.1 трилиона долара (18 114 324 000 000). Тази стойност е над установения от Конгреса таван. Дългът е повече от целия брутен вътрешен продукт на страната.Още миналата седмица финансовият министър Джак Лю изпрати писмо до Конгреса с призив да бъде вдигнат таванът колко може по-бързо.
5
2
 
6
 
! Отговори
бях се притеснил, преди 9 години
икиндия става,а нямаше нищо за Русия,за Путин.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
i toi e 4ovek be moje da e bil bolen.
3
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
Putin bil pri izvanzemnte ,amerikancite sa puknali ot qd
2
4
 
33
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Всъщност Запада много се надяваше да не го види повече, но уви. За сметка това завръщането беше впечатляващо, в НАТО им свършиха памперсите :)
1
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Програмата на Путин за борба с ужасяващо високата смъртност сред руските мужици: Ниска цена на водката и хуманитарни конвои, претъпкани със зелени ***, към Украйна.

Спонсорирани публикации