Рецептата Dnes: Салтимбока със свинско и шунка

Апетитни свински пържоли, за вас и гостите Ви
Обновена: 18 ное 2015 09:43 | 22 окт 2015 13:07, Михаела Лазарова
6
Рецептата Dnes: Салтимбока със свинско и шунка
Снимка: Личен архив

Продукти:

4 броя свински вратни пържоли
300 грама сирене гауда
4 големи резена пражка шунка
300 грама пресен спанак
щипка сол
щипка черен пипер

Приготвяне:

Овкусете месото със сол и черен пипер. Поставете го върху лист шунка. Върху него разстелете малко от нарязания пресен спанак и гаудата. Направете това с всяка пържола.

Завийте месото с пълнежа на руло и захванете с клечка за зъби. Пържете в маслена баня. След като е готово, поставете рулата върху кухненска хартия, за да се отцеди мазнината.

Сервирайте с гарнитура от салата капрезе и царевица.

Още апетитни рецепти може да разгледате в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Хееей, кулинари! преди 8 години
Авторите на рецептата,Не сте отбелязали дали спанакът се слага суров или трябва да се задуши предварително.Освен това, какво точно наричате с думата "масло"? Растително или краве?
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плаче за акциз тази храна.
3
2
 
5
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Признавам само Българска,Унгарска и до някъде Сръбска и Румънска кухня. Нищо друго!
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В първия момент помислих, че купчинката храна е изипана директно на покривката. Ужасна снимка!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изглежда ужасно.