Защо не можете да отслабнете?

5 основни причини
Обновена: 6 яну 2016 20:49 | 6 яну 2016 20:42, Теодора Драгоева
12
Защо не можете да отслабнете?
Снимка: Reuters

Малко хора са доволни от теглото и визията си и дори да се харесват в огледалото, трябва да полагат постоянни усилия, за да изглеждат добре. За съжаление няма магическа формула, с която веднъж да се постигнат перфектните форми и след това човек да спре да се труди да ги запази.

Промени в живота ни като пубертета, раждането, напредването на възрастта или стресът често водят до показване на теглото, което после ни тормози месеци наред. Свалянето дори на няколко килограма по здравословен начин се оказва тежка битка, за която голяма част от хората нямат сили и воля. И макар суетата да ръководи света и желанието да бъдем красиви е огромно, ето и най-често срещаните причини да губи войната с килограмите:

Отнема много време

Един килограм е равен на 7500 калории. Ето защо всички експерти твърдят, че здравословното му премахване от общото тегло не трябва да става за по-малко от седмица. Това означава, че за да махнете 3-4 килограма, трябва стриктно да следвате хранителен режим и да тренирате поне месец.

Постоянен глад

За да отслабнете, трябва да редуцирате дневния прием на калории. Следователно ще се наложи да хапвате по-малко и то храни, които едва ли ще ви заситят за дълго. По всяка вероятност ще усещате постоянно лек глад, което може да в демотивира да продължите с режима си.

Край с любимите храни

Пици, сладкиши, шоколадови суфлета, чипсове… Те минават в забвение, когато сте на диета. Те са адски калорични и без да се усетите ще увеличат размера на дрехите ви. Но кой може да издържи години наред само на плодове и зеленчуци? Трудно е и депресиращо…

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До хаАма виждал ли си бивша балерина? Като спрат с активното танцуване и с диетите качват като за световно. Защото организмът не може да гладува цял живот и като спреш с решимите и движението си отмъщава за всичките лишения.
6
2
 
33
 
! Отговори
ха преди 8 години
Защо не можете да отслабнете? Ами защото ядете доста. Я се заинтересувайте от диетата на балерините и гимнастичките? Шепа ядки и полвин краставица. На ден !!Това е!!!
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 8 Че аз съм мъж. Статията за жени ли само се отнасяла? Не знаех! Извини ме!
4
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6Аз на 35 съм вече и не съм се спрял да се движа...физическа работа- 10 тона днес стока в скалада вдигам. И не ми се ядат накрая пържоли..накрая на работния ден, а ми се яде нещо леко като риба, като спанак, като бобена яхния, сарми....с литър домашно вино. 65 кила съм, 1.78 м.
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дрън дрън дрън дрън дрън ........Основната причина за напълняването при съвременните хора в цивилизования свят е ОБЕЗДВИЖВАНЕТО. Прибавете и промените в обмяната на веществата в организма, която настъпва с напредването на възрастта и няма какво да се чудите.На 20 г. ядем какво ли не и обикновено ни гони вълчи апетит, но не се спираме на едно място и сме стройни и слабички.Като завършим образование и започнем да работим, хем седим на едно място, хем не слизаме от автомобилите си. Това е.
2
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми не отслабвате, щото много плюскате и вместо да се движите седите пред компютъра да четете *** статийки.
1
7
 
32
 
! Отговори
парти преди 8 години
Help Mary and Jesus they got donkey on their mind ieeeeeeeeeee

Спонсорирани публикации