Ново 20: Слънцето е кухо, а вътре – пълно с извънземни

Уфолозите намериха новото "доказателство" по снимки на НАСА
18 мар 2016 14:22,
116
Ново 20: Слънцето е кухо, а вътре – пълно с извънземни
Снимка: НАСА

Като цяло учените твърдят, че Слънцето се състои от водород, магнезий и други елементи, но уфолог твърди, че е направил откритие, което доказва нещо съвсем различно.

Той твърди, че на снимка на Слънцето, направена от НАСА, се вижда огромна врата, позволяваща на "кораби майки" да влизат и излизат. Теорията му гласи, че нашето Слънце всъщност е кухо, а вътре има цивилизация на милиони години.

Уфолог и блогър, нарекъл се TheWatcher252, забелязал масивна, странна аномалия, минаваща през Слънцето, в снимка, направена на 14 март тази година. След това откритието намира място в елитния в сферата сайт UFO Daily.

"Гигантски врати се отвориха в Слънцето тази седмица. Беше малко, но достатъчно, за да се види огромната пукнатива в Слънцето, зад която се крие бяла светлина", пише в сайта.

"Отворът е достатъчно голям, за да може корабите спокойно да влизат или излизат", пишат уфолози.

"Събитието" дава отговори на много конспиратори, които твърдят, че Слънцето си е напълно обитаемо. Според тях също така то е младо, хладно и ще се свие съвсем скоро, защото е кухо.

Джефри Волински, един от теоретиците на това схващане, твърди, че Слънцето дори няма ядро. "Това са леки структури", чиито гравитационни сили скоро ще се изчерпят, твърди той.

Много поколения уфолози твърдяха, че Слънцето всъщност е изкуствена структура, пламтящ камуфлаж, който крие нещо. "Тази снимка е толкова рядка, че теорията се потвърждава", пишат уфолози.

Според конспираторите процепът на Слънцето е люк, а не просто драскотина върху звездат, както обясняват от НАСА. Някои уфолози пък твърдят, че става въпрос просто за огромно НЛО, а не за люк върху звездата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: СлънцеНЛОуфолози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
10
 
40
 
! Отговори
PZ преди 8 години
То в България на народа от глад се привиждат само летящи чинии. Всичкото ни Мара втасала та до Слънцето опряхме. Само с глупости ни занимават ....то са пирамиди на Марс, то са древни цивилизации под земята и океана. А това,че се топим като нация и ще изчезнем като Маите до петдесет години никой не говори.
49
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хехе смях, това се е получило от наслагването на снимките и е дефект при обработката на сателитните данни!
48
8
 
57
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Да бе, врата има.... и портиер също...Свети Петър се казва!
47
8
 
44
 
! Отговори
Доказано преди 8 години
Извънземните вътре в слънцето изпускат газове и тези газове се палят от температурата и затова слънцето гори и свети.
46
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да подкрепа училият преди 89 г ... въпреки, че аз там някъде започвах с учението....Плътността на слънцето е толкова голяма, че на електроните са им необходими буквално години за да излязат до повърхността на слънцето и да можем ние нещичко да видим ако може така да се нарече.... Тия с кухото слънце са открили кухина ама тя далеч не е в космоса..........
45
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези учени сигурно са от БАНсамо там могат да измислят подобна простотия
44
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Топ новина :^)
43
8
 
39
 
! Отговори
ако мине преди 8 години
Поредната временна ***.щина , която след време ще бъде сменена с друга такава. Целта е да се пробва дали сме затъпяли достатъчно след такива безмозъчни атаки , които не са от вчера и дали сме готови за следващо ниво на затъпяване и респ. лесно манипулиране .
42
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля, че телефоните на Въльо от Силистра,с корени от западна България трябва да се прослушат и той да бъде арестуван. Например за умишлено заразяване на хора с ботулизъм (инфекциозно заболяване,използвано в миналото като биологично оръжие).И ако се стигне до "от уважение",вземете поразпитайте какъв военен е бил и дали е за уважение. Било е по време на соц. режим, българската армия не губи от престижа си, затова,че от соц.лагера са назначавани такива военни като него и то с небългарски корени.
41
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слънцето освобождава енергията си чрез ядрен синтез на водородни ядра в хелий. В своето ядро Слънцето преобразува по този начин 620 милиона тона водород всяка секунда. Ако на извънземните това което се случва в ядрото не им пречи, значи са големи непукисти или пъук са много напреднали :)
40
8
 
33
 
! Отговори
от 29 преди 8 години
до 43 Отговарям на 25-ти коменнтар в същия стил. Я пак ела като си подготвен.
39
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 39 на Бойко главата е най куха.
38
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е сега вече не е смешно, че КНДР са кацали на Слънцето !
37
9
 
39
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 8 години
Какво общо има със статията това че тиквата е взел 5 млрд. пак? Ти *** ли си, на коментар ли ти плащат, къде в цялата статия пише нещо за тиквата, парите, или за Българя? Хайде спрете се малко!
36
8
 
39
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
абе-е...уфолозите учени ли се водят :)
35
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може само ГЕРБ там да влезне,за тях няма проблеми.ще бутнат малко рошвет и готово,вратата щесе отвори,и Борисов щесе похвали на всички в Е С и после полека лека в БГ.
34
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 35 Иване, Пространството във Вселената е спирала. По-скоро за да можеш да минаваш далечни разстояния, трябва да се опиташ да минаваш от пръстен на пръстен директно, без да го пропътуваш целият за да стигнеш до следващи. А тази енергия да се пътува с космически кораб се добива от енергията във вселената. Това е номера- да можеш да пътуваш в нея и да черпиш енергията околко себе си идваща от Слънцата и планетите.
33
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слънцето кухо , земята куха , луната била празна и звънтяла като камбана , Фобос бил кух .... Има нещо кухо но едва ли са те !
32
8
 
39
 
! Отговори
Т преди 8 години
Е, който е стигнал до подобен извод му пере съчмата ама брутално. Никаква научна и логическа аргументация няма тука. Дори не дочетох статията. Такова твърдение противоречи с всякакви физични закони. Егати тъпнята.
31
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От къде дойде магнезий в Слънцето? Наслушахме се на простотии в днешно време ейййй

Спонсорирани публикации