Рецептата Dnes: Вкусни рецепти за агнешко и дроб сарма

Разнообразни рецепти на едно място
6 май 2016 09:50, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Вкусни рецепти за агнешко и дроб сарма
Снимка: marthastewart.com

За Гергьовден по традиция приготвяме агнешко месо, агнешка супа и дроб сарма. За да стане месото крехко, вкусно и сочно му трябват достатъчно часове готвене на слаб огън. Въпреки това някои го предпочитат алангле.

Събрали сме една малка част от нашите апетитни празнични рецепти, които да ви дадат идеи за това, как да направите празничната трапеза още по-богата. В кулинарната ни рубрика може да намерите и други разнообразни предложения.

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари