Защо британците са ревльовци или какво питаме за тях в Google?

В Чехия най-интересната тема е за брашното – струвало им се... странно
6 окт 2016 19:50,
17
Защо британците са ревльовци или какво питаме за тях в Google?
Снимка: Архив, Reuters

Ново проучване сред европейците показва какво точно търсят те в Google и резултатите са още по-срамни от тези, които се появиха при официалното "Да" на Brexit-a. Оказва се, че доста от страните имат някои наистина интересни въпроси по отношение на Великобритания и очевидно са се надявали най-голямата интернет търсачка да им помогне, пише The Telegraph.

"Защо британците са ревльовци?", питат доста често португалците. "Защо британците са глупави?", пък е нещото, което вълнува хората в Германия.

Изследователи от компанията за интернет анализи Search Laboratory са събрали данни за най-популярните търсения в Google, свързани с Великобритания, като за целта използват алгоритъма на търсачката за автоматично довършване на търсенията. След това, всички търсения се разделят по страни и се оформят доста интересни въпроси.

Някои от търсенията са си откровено злобни. "Защо британците са грозни?", питат хората в Холандия. Италианците пък се питат "Защо британците са мръсни?", а испанците очевидно имат изградено мнение и не задават въпроси - "Англичаните са странни".

Други пък проявяват чисто любопитство. В Дания хората се чудят защо съдиите в страната носят перуки, а в Унгария се опитват да отгатнат защо се слага мляко в чая. В Чехия най-интересната тема е за брашното - струвало им се много странно. Във всички тези страни хората поне знаят за коя страна иде реч, защото в Австрия се чудят дали Англия е страна или град.

Тъй като България не е показана на снимката от Search Laboratory , решихме да си направим и ние малък експеримент какво се търси най-много. Топ 3 на въпросите са: "Защо англичаните са грозни?", "Защо англичаните карат отляво?" и "Защо англичаните мразят българите?".

Бисерите биват намерени благодарение на автоматичната функция на Google за довършване на търсения. Тя взема предвид няколко фактора, сред които е популярността на думите, за да може да се спести времето на потребител да изписва цял въпрос - може би хиляди хора преди него са го задали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
3
 
! Отговори
tr преди 7 години
Do ivanovNaistina pich turcite i anglichanite sa glupaviAz pak se chudya vie bulgarite kato ste tolkova umni sto sre kenefa na EU
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Иванов 1А повечето българи са вундеркин! Като ни видят държавата и веднага ни бъркат със Швейцария! :))))))))))))))))))))))))))
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3А за повечето българи не трябва да пишеш нищо на Гугъл! То се знае по дефолт!:))))))))))))))
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само крайно комплексиран и озлобен човек може да нарече англичаните грозни. Някои могат да си мечтаят за английска красота. Специално по отношение на мъжете, по-красиви и чаровни от английските мъже няма. И децата им приличат на ангели. Италианците са най -грозните и досадните, а питат защо англичаните са 'мръсни"?! Яд ги е, защото в Англия считат италианците за * - повечето ***, говорят с 300 думи в минута и жестикулират като невротици. Германците са хубави, но супер скучни и всъщност доста глупави. Виждала съм как се напиват.....няма такава.грозна гледка! А ако някой е
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Англичаните са били добре и пак ще бъдат! Ние да му мислим! Викате пиели, напивали се, друсали се и пикаели под път и над път. Я сега се събудете и ми кажете съвсем честно ние българите нямаме ли си такива индивиди, пияни, друсани та даже напикани?!?!Белите англичани са 55 милиона а ние - 7 я има я няма! Сметнете ги процентно и ще видите ние къде сме сравнени с тях. Всеки народ си има *** но за съжаление нашата е в много повече. Ето и за това сме на този хал!
5
0
 
6
 
! Отговори
Чичко Гоогле преди 7 години
Напиши "Как САЩ" и виж какво ще излезе.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо енгелезите след 22 часа като излязат от кръчмите напушени и нашмъркани и мъжете и жените уринират по улиците? Това съм го видял лично с очите си. Бях едно година в енгелезия и направо се отвратих. Такова племе няма да намерите никъде другаде по света та дори в африка!
3
6
 
5
 
! Отговори
ники преди 7 години
до анонимен само глупав човек става богат за сметка на другите
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако напишеш в Гугъл:Americans, търсачката автоматично добавя Stupid, демек прости. Без коментар!
1
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИвановТи като си много умен, защо си беден ?

Спонсорирани публикации