Руско училище учи на патриотизъм, на военна дисциплина

В ставрополското школо децата скачат и с парашути
3 ное 2016 18:00,
206

 Снимка: Ройтерс



В южния руски град Ставропол децата могат да посещават училище, което да ги обучава на военна дисциплина. Там се провеждат полеви учения, а децата се учени как да боряват с оръжия и дори да скачат с парашут.

Училището за кадети, кръстено на генерал Алексей Йермолов, бивш руски генерал и герой от Кавказката война, учи момчета и момичета на всичко, което и обикновеното училище. Тук обаче е застъпен сериозно и патриотизмът, маневрите, военната дисциплина. Вижте кадри от един учебен ден в училището!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сбъркана, милитаризирана и фaшизиpaна нация. Навремето е имало хитлерюгенд сега са пyтлерюгенд. Ще свършат като нацистка Германия-победени, разделени на окупационни зони подложени на строга програма за депутинизация.
86
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Потърсете :В сети посмеялись над идущим на буксире Адмиралом КузнецовымИма и снимки :))))
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През това време Кузя успешно стигна до Средиземно море и .... вече го дърпат на буксир :)))Отново се развали горкия.
84
3
 
5
 
! Отговори
"русофиль " преди 7 години
" Нормално е " , в северна Корея по същият начин обучават децата на патриотизъм ,с оръжие в ръце от ранна детска възрат !
83
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 90:)) Чети руски медии - ако можеш да четеш на руски. Епидемията от СПИН е срамен факт който не могат да прикрият по никакъв начин.
82
2
 
6
 
! Отговори
до 90 преди 7 години
Май СПИН- ът ти е съсипал мисловния процес.
81
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1956 г. в СССР имаше съворовски училища. След смъртта на Сталин, училищата са разформирани. Др. Путин нещо пунтира Йосиф Висарионович - нелепо!
80
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нишо ново под небето. То и в ИД децата ги учат от малки да боравят с оръжие. Баси изтрещелите руснаци! Намразих Чърчил и Рузвелт, че не оставиха Хитлер да ги прегази!
79
1
 
7
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Пуснаха ви една хубава снимка и вие написахте 90 безсмислени коментара. Е , няма що !
78
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е велика страна. Руския народ е велика славянска душа а кво е нашта окрадена и превърната в тоалетна държава от продажните евроатлантически отпадъци.
77
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В десетина области на РФ обявиха официална епидемия от СПИН. 53% от болните са наркомани 42% - чрез полов акт.80% от жените са се заразили от мъжете си.По брой нови болни превишават Гейропа ТРИ пъти.По брой болни на *** - съвсем близо до Африка са.Толкоз за руският морал, духовност и православие.
76
7
 
4
 
! Отговори
съвременен турчин преди 7 години
До АнонименРусия не само е изолирана страна ,ами е и страна в която животът е ад под небето ,мизерия голяма !
75
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представяте ли си! Руските деца могат да се позабавляват с нашите... Особено с гей-парадистите ни.Дето се изживяват като елит тукТа ВИП - велосипедните ни стъпенки явно сега се надяват на ония дежа да могат да вдигат и самолета като за тях.Ба си в какво се превърнахме... Направо издивявам:-*** изнасилват и ограбват бабички и старци-на власт са шайка разбойници-Зеленикавите, които са се развили, освен по казаното в тире 1, убиват млади хора-... да продължавам ли, за да ме "забранит
74
3
 
6
 
! Отговори
ЛОШО преди 7 години
Това ви чака българи русофили , ако искате Русия .Децата ви ще са малтретирани в Училище , вместо да си избират сами живота на гей , терорист , *** .
73
10
 
2
 
! Отговори
танк Армата преди 7 години
Танк Армата стартира но изведнъж блокира ,танкистът си сложи уш.анкитеза да стресне янките
72
9
 
6
 
! Отговори
Военния мозък преди 7 години
Военномилиционерския мозък може да роди само това . Такива подобни мили картинки с военизирани деца с червени галщуки имаше в Германия помня . . . И името на организацията им помня . Помня как и ние раснахме с такива червени галщуки и пионерски лагери тип военни по омразния германски пример . Помня и петдесет годишна разрядна система за работниците , също въведена в Германия от човека-вампир с мустачките . Тази система допадна и на руския му събрат с мустачките която беше удобна до преди години.
71
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от днес бг сега да пуснат снимки от истинско военно детско училище в САЩ да видят безроодните ни русофили за какво реално става дума а не да ми слагат противогази от втората световна.
70
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те това са руснаците.... спинозни, бедни и от деца учени да убиват.
69
4
 
11
 
! Отговори
42 преди 7 години
А ПЪК У НАС В ПОСЛЕДНИЯ ЧЕТВЪРТ ВЕК НИ УЧАТ САМО КАК ДА БЪДЕМ РАЗЮЗДАНИ, УЧАТ НИ, ЧЕ ДА ИМАШ ПАРИ Е НАЙ- ВАЖНОТО НЕЩО, НЕЗАВИСИМО КАК СИ ГИ ПРИДОБИЛ, УЧАТ НИ ДА МИСЛИМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО- МАЛКО И ДА НЯМАМЕ ЗАДРЪЖКИ, УЧАТ НИ КАК ДА МРАЗИМ ВЯРАТА В БОГ И СЕМЕЙСТВОТО, УЧАТ НИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЦЕНИ РАЗВРАТА И ХОМОСЕКСУАЛИЗМА, УЧАТ НИ, ЧЕ ДА СИ БЪЛГАРИН Е ПОЗОРНО, ТРЯБВА ДА СИ САМО ГРАЖДАНИН НА СВЕТА БЕЗ ПАМЕТ И ИСТОРИЯ, УЧАТ НИ, ЧЕ ДА СИ ПРЕСТЪПНИК Е МОДЕРНО И ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРПЯТ ВСЯКАКВИ БЕЗОБРАЗИЯ
68
7
 
5
 
! Отговори
съвременен турчин преди 7 години
Руските деца нямат нужда да се учат да боравят с калашници ,а имат нужда да учат за да станат добри инженери ,че да не се налага в бъдеще да им дърпат танковете с влекачи ,да не се налага да им потъват корабите и подводниците и прочие !