Руско училище учи на патриотизъм, на военна дисциплина

В ставрополското школо децата скачат и с парашути
3 ное 2016 18:00,
206

 Снимка: Ройтерс



В южния руски град Ставропол децата могат да посещават училище, което да ги обучава на военна дисциплина. Там се провеждат полеви учения, а децата се учени как да боряват с оръжия и дори да скачат с парашут.

Училището за кадети, кръстено на генерал Алексей Йермолов, бивш руски генерал и герой от Кавказката война, учи момчета и момичета на всичко, което и обикновеното училище. Тук обаче е застъпен сериозно и патриотизмът, маневрите, военната дисциплина. Вижте кадри от един учебен ден в училището!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
16
 
! Отговори
майорски преди 7 години
Само да напомня на пишештите в този форум :Средни сержантски училища имаше и в България до 1994 година !!!там се обучаваха момчета за армията от 8-ми клас ....
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те възпитават децат в вярност и любов към родина,а ние в любов към чалга,наркотици,проажност на интереси на други страни.
5
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От страна която се съзтезаваше със САЩ кой ще бъде първи в космоса и на луната, страна на велики поети и писатели, учени, стана страна на абсурда в която младите тичат с калашници. Преди време си мислех че Путин ще помогоне на Русия да си върне предишната слава но този полу-умен агент на КГБ няма умствения капацитет да направи от Русия модерна нация.
4
5
 
20
 
! Отговори
странно преди 7 години
Това е военно училище какво искате да изучават,готварство ли!?
3
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз се сещам за още една страна която половината от населението е милитализирано и това е Северна Корея. Тея с бърза стъпка са тръгнали натам. Путин съсипа руската нация.
2
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да развиват наука, която да генерира БВП, икономически разтеж и бладоденствие на хората, тези *** само войници произвеждат.
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
офф пълни глупости, като гледам 90 процента от асортимента им е морално остарял

Спонсорирани публикации