Лидия за участието на Евровизия – като на друга планета!

Нашата изпълнителка сподели, че е доволна от резултатите
Обновена: 20 ное 2016 22:42 | 20 ное 2016 22:35,
23

Снимка: Junior Eurovision/ Facebook

"Мислих си, че съм на друга планета. Хареса ми емоцията на тази сцена, графиката, светлините. Много ми хареса да участвам на тази Евровизия". Това коментира пред БНТ Лидия Ганева след участието си тази вечер в Детската Евровизия и класирането си на девето място.
Още по темата

Лидия сподели, че песните на Грузия и Армения са били нейните фаворити, които спечелиха съответно първото и второто място.
Момичето каза, че е искало класирането да бъде малко по-различно, но е доволно от резултата.

"Лидия е невероятно талантливо дете. Гордеем се с това, което направи на Детската Евровизия, тя има своя успех и то категоричен", каза Поли Генова.

Тя открои още, че сме вдигнали летвата много високо при организацията на конкурса в България и тази година Малта не е успяла да ни надскочи.

Авторът на песента "Вълшебен ден" Влади Ампов-Графа каза, че емоцията е била голяма и е невероятно доволен от представянето на Лидия.

Припомняме, че десетгодишната грузинска певица Мариам Мамадашвили спечели днес конкурса с песента "Слънце". Тя събра 239 точки.

На второ място с 232 точки се класира дуетът от Армения Мери Варданян и Анаит Адамян, а на трето място с 209 точки е италианката Фиама Боча.

Вижте снимки от Детската Евровизия 2016 в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зае 9 място от 8 участника. Кой плаща това
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
искам да попитам кой плаща за тая глупост? Деца, облечени като възрастни, които пеят и се държат като вързастни.... Не видях нищо детско в това шоу. Случайно прочетох, че ден преди това на нашия "велик" президент Плевнелиев му връчили някакъв медал в Малта, та се сещам, че най-вероятно той ги е возил до там със самолета и е присъствал като публика... Т.е. пак с държавни пари се прави някакъв безсмислен ПР
17
2
 
3
 
! Отговори
Загрижен преди 7 години
Детето беше сладко, но до там...Песента - средно ниво(според МЕН), гласът му трепереше, направи грешка на един пасаж...Конкурсът не е необходимо да се спонсорира с обществени пари!Нека плюенето по ЛИЧНОТО ми мнение започне сега.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и при песента на арменските момичета на 2-ро място е така. Qwno e nqkakwa moda.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо вмъкнали негърски (черен ) мотив в в края на песента. Мария Илиева, Теди Кацарова и те се опитват да пеят по концерите си в същия стил и затова хората се разбягват като им дойде реда да пеят.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момиченцето пее страхотно, но песента не е нейната. Не е нито запомняща се , нито завладяваща, каквато трябва да е за да спечели. Влади Ампов създава добри песни, но тази не е точно такава.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Можеше малко по раздвижена песен. На едно дете неотива да пее някакви големи лирики. Да и бяха измислили нещо забавно и със запомняща мелодия. Мисля че това е нейната песен
12
4
 
4
 
! Отговори
една жена преди 7 години
На който не му харесва да си замълчи. Детето сияеше и си беше на ниво. Дали ако сте на негово място ще се представите така? А и песента да не ви е харесала се замислете колко много неподходящи за деца песни имаше.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много хубаво момиче и много лоша песен за конкурс !Песента няма мелодия ритъм и е много посна .Язък за хубавата певица с такива песни убиват талантите в БГ !Скапани *** !
10
2
 
10
 
! Отговори
батко преди 7 години
От цялата ви статия Дир не се разбира нс кое място сме се класирали. Да не би да са ни дисквалифицирали ?
9
13
 
9
 
! Отговори
Триш преди 7 години
Хайде пак *** Бай Ганьовски коментариНе може ли поне заради детето да спрете малко с помията и да кажете нещо хубаво
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
глупава и скучна песен
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лидия е добра певица, има правилно фразиране и интониране. Има бъдеще. Но не виждам какъв е смисълът от подобни конкурси. Където и гласуването е съмнително и много често се лобира задкулисно за победата на даден участник. Абсолютно всички деца участници имат родители с отлични финансови възможности, способни да им осигуряват прекрасни условия за развитието и обучението им. А много по- талантливи деца, които нямат финансова подкрепа, просто не са допускани до подобни мероприятия. Защо държавата плаща за богатите деца? Нека родителите им да платят от собствения си джоб участието. И без това за
6
6
 
4
 
! Отговори
Кой преди 7 години
Кой предложи Лидия, кой!?
5
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е тая простотия и кой гледа подобни циркове
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тая посредствена песньовка - толкова. А тоя т.н. конкурс отдавна трябваше да е закрит, а не да правят и детски вариант.
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Лидке! много добре се справи!
2
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Провал.Оствка!
1
9
 
20
 
! Отговори
Бранникъ преди 7 години
Браво на децата, страхотни са!

Спонсорирани публикации