Деси Слава и Тони Димитрова – вече без черни печати за САЩ

Певиците вече с планове за концерти зад океана
Обновена: 27 ное 2016 09:56 | 27 ное 2016 09:32,
16
Деси Слава и Тони Димитрова – вече без черни печати за САЩ
Снимка: Булфото, архив

Черните печати за влизане в САЩ на певиците Тони Димитрова и Деси Слава са изтекли. Двете са получили клеймото почти по едно и също време след 2000 г. и то е с 10-годишна давност, което означава, че от няколко години те нямат забрана за пътуване до Америка, съобщава "Телеграф".

Само преди броени дни Тони Димитрова се прибра от 3-седмичния си престой в страната на неограничените възможности. Тя направи турне в САЩ и Канада заедно с половинката си - китаристът и певец Иван Ченов и комиците Любо Нейков и Ненчо Илчев.

През 2001 г. Деси Слава пък отиде да пее в Америка, залюби се със сина на собствениците на заведението и му роди син, който е американски гражданин. Завръщайки се у нас, получи черен печат. Преди време тя се оплака, че синът й не е успял да види дядо си преди възрастния мъж да почине. Сега обаче тя вече е получила работна виза за САЩ и ще пътува следващия месец. На Бъдни вечер и Коледа тя ще зарадва българите в Чикаго, а на 27 декември ще има концерт в Лас Вегас.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
КОГА преди 7 години
Кога ще паднат визите за българите ?Сега разбрахме че ако си жена отиваш в САЩ Посолството , правиш една с.ви.рка на Посланика и имаш виза ?Това ли е начина ?
9
0
 
3
 
! Отговори
10 продълж преди 7 години
когато си нае (плати за)закритата зала на Уембли в Лондон, това заради англичаните ли беше?!!:))))
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сл. Трифонов: Ние сме дошли да правим концерти с по 2-3000 души в зала, а не да ходим като Пайнеркитев някой бар пред 100 човека.) Наистина турнето му и концертите му бяха завладяващи в САЩ И КАНАДА!---------------------------------------Really?! И кои са тези 2-3000 души в залата дошли Да гледат Трифонов? Потомствени американци фенове на ню-уейв чалга или български миячи на съдове и обслужващ персонал, припечелващи по някой долар в Щатите? И с какво репертоарът на Слави се различава от този на певица от Пайнер?!! В кръчма! Надявам се че шегувате. Когато си нае (плати ) закритата з
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А те американците умират за техни концерти!!! Едната така и не надскочи чалгаджийското си амплоа , другата се радва да й викат българската Бони Тайлър, ама.... в England понятие си нямат от нея. Остана си при морето в Бургас. И Николина Чакардъкова да вземат с тях, та да са пълен представителен комплект music made in Bulgaria.2016!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Сидни добре ли е? Че се притеснявам.
5
1
 
8
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Турне в Америка? Ако за турне минава песньвки по долнопробни български кръчмета на гастарбайтери из американско, значи аз нещо не съм наясно с думата "турне"
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по-скоро: мазмантията реши,че ако се изпраска с богатия син на собствениците, ще го върже да остане в САЩ, но за сметка на това се върна натирена и бременна.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква неимоверна радост за всички презокеански чалгари!
2
3
 
12
 
! Отговори
цццц брей преди 7 години
Синът е американски гражданин. Специална работа. Като порасне ще му купи 3-стаен фургон. А до тогава по 3 Мак Доналдса на ден. Ще като американски гражданин не яде обикновени сандвичи.
1
1
 
21
 
! Отговори
Кифленска мечта преди 7 години
...залюби се със сина на собствениците на заведението и му роди син, който е американски гражданин.