Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ме интересува от коя партия е Нинова. Доживях за пръв път български политик да защити българите. Кратко и ясно отговори на А.Лопез, че в ЕС не са "началници", както ни уверяваше Борисов, а България е равноправен член и са ни партньори. Мъжко момиче!За разлика от онзи с бойните изкуства, късащ копчетата на министрите пред японците. А пред ЕС мълчи и се гъне като гъсеница. Нека една жена да покаже достойнство. Както Т. Мей защитава англичаните и Д. Тръмп американците. Още веднъж БРАВО!
22
6
 
14
 
! Отговори
Емил преди 7 години
Голям зор е сега да се вземе властта, докато текат еврофондовете и може да се краде на воля. През 2020 г. приказката свършва. Ония, които тогава ще ръководят страната, ще се изправят пред рухнала социални система и икономика без никакви инвестиции. Нинова и сие искат тогава вече да са в опозиция, за да им е по-лесно да плюят. Но и герберите не са глупави и знаят, че сега е времето да се нахранят още, пък и ще се хвалят със статистически успехи пак заради фондовете. Очаквайте грозна кампания!
21
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...............щом другарката нинова казва........вервайте и.
20
11
 
21
 
! Отговори
акут преди 7 години
ниново е обикновенна комунистическа фафла от 6 ст
19
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера минах по АМ Хемус - от Варна до Белокопитово - ни една дупка, само един обърнат камион със зърно на пътя. По пътя за Добрич - всички дупки, които се бяха отворили след снега са запълнени с временна смес. Това ако не е поддръжка, здраве му кажи. Помня как при Станишев дупките стояха с години, докато отпуснат пари за ремонти.А за обществените поръчки - да не припомняме "Батко и братко", хонорарите на "хидроинженера" Доган и т.н. и т.н....
18
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя каза,че 16-те милиарда ги няма никъде-ни в резерва,ни под леглото.Нека изтеглилият ги даде точен отчет.Не за друго-за информация.
17
6
 
6
 
! Отговори
сам юнак на пръча преди 7 години
До до 1Власт не се дава бе,човек,власт се взима!А *** пак ще си я вземат,не се притеснявай!Дали ще е герб,или бсп,или сдс,или разни патрЕоти-все тая!Все са червенушки!
16
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старата мафия с нови пионки това е БСП кражба и пак кражба
15
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката по-горе - крадец до крадеца, мила моя майно льо.
14
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5 .....ще гласувам за кака Корни за да видя увисналия....На кака ти Корни точно това е целта-тя да бъде алтернативата. Само, че дойдат ли те на власт увисваме всички. Спомни си Виденов, когат увиснахме с 8$ заплати, спомни си Тройната коалиция, когато увиснахме с Гьола на Белене и кражби по формулата 3:5:8. Спомни си Орешарски, когато увиснахме с 3.8 млрд. за КТБ. Само не и за тях!
13
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новите лица на БКП-БСП са децата и внуците на убийците от БКП.БСП . Например Тома Томов -доносник на ДС с баща директор на лагера Белене и убиец . Елена Йончева -комунистическа , която харчеше държавни пари да ходи по командировки по света и като се върне файда никаква . Половината от новите лица са такива , ако не и всички . Но до изборите ще стане ясно всичко . А най новото лице е др Нинова , стар кадър на СДС и *** на Иван Костов която стана милионер при престъпната приватизация .
12
14
 
20
 
! Отговори
КК преди 7 години
"Новите лица" в БСП са ни до болка познати стари.Тома Томов ли е нов - топ журналист от времето на соца, личен приятел на Иван Славков, син на директора на затвора в Белене - печално известно място от времето на комунизма.Елена Йончева е другото "ново лице" - да, тя изглежда свястна, но не е "ново лице", а е лице от соц миналото ни и е сложена в листите само за да влачи гласове към по-непопулярните от червените й другарчета.
11
4
 
9
 
! Отговори
Na vseki kilometer преди 7 години
Chernite angeli se radvat vinagi na vsichko ruhnalo.
10
9
 
32
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Двама от милионерите в БСП...Корни - видна приватизаторка..-дори уволнена от СерГея! А Кирето..- хванат с куфарче с пари на Калотина и КОЙ го оправи....
9
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЛЕПТОМАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. СЕГА УМУВАТ КОЯ Е СЛЕДВАЩАТА ИМ ЦЕЛ ......
8
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всички комунисти децатаучат или работят на Запад а ако се върнат тук то е да се влючат в листите за депутати като щерката на Пирински например.
7
10
 
30
 
! Отговори
баю преди 7 години
Другарко Нинова знаеш ли защо няма да спечелите?? Я си припомни от къде идваш и каква беше при един ман.ал от драгалевци! Да не би да си забравила? Да правиш се на приятно разсеяна нали? Да ама ние простите помниме коя си и с кой беше през 90-те години другарко по точно не си другарка а госпожа от СДС. Нали така ни прекръстихте от другари на господа и госпожи. Нито БСП нито Герберастите нито които и да било други ще спечелите изборите. Ще увиснете като мръсни *** на простор!
6
18
 
24
 
! Отговори
КК преди 7 години
Пътната мрежа СЕ поддържа в състояние, много по-задоволително, отколкото беше при всички управления на БСП. Не е идеално, няма какво да си кривим душата, но за тези пари - толкова.Като си спомня положението с обществените поръчки при Орешарски и Станишев, дори всичко от това, което тръби Герджиков излезе вярно, в което силно се съмнявам, то ГЕРБ са ангели небесни в сравнение с червените крадциТака е - ГЕРБ си имат кусури, но реално това са бели кахъри в сравнение с червената алтернатива.
5
11
 
23
 
! Отговори
11 преди 7 години
Рухнал ... на Станишев члена кат го е разпорил доган.
4
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще гласувам за Кака Корни,за да видя увесеният нос на банкянският нарцис и шайката му! :-)

Спонсорирани публикации