Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ

БСП отивало на вота с нови лица
Обновена: 19 фев 2017 13:10 | 19 фев 2017 13:03, Красимир Ангелов
318
Нинова уверена: Рухнаха двата стълба в политиката на ГЕРБ
Снимка: БТА

Двата стълба в политиката на ГЕРБ рухнаха - строителството на магистрали и еврофондовете, обяви председателят на БСП Корнелия Нинова на заседание на Националния съвет на партията. Тя коментира ревизията на дейността на правителството на Бойко Борисов, като според нея докладът на служебния кабинет е показал, че пътната мрежа не се поддържа, а обществените поръчки са нагласени.

"Ние предупредихме за това преди 5 месеца", припомни тя и отново посочи "БСП за България" като алтернатива на ГЕРБ. Според нея опонентите им излизат със стара платформа и стари лица, а 40% от водачите на листи на коалиция "БСП за България" са нови хора.

Сред тях са актьорите Любомир Ковачев и Нона Йотова, професорът по пантомима Александър Илиев, психологът Христо Монов, олимпийският шампион по стрелба Таню Киряков, параолимпиецът Михаил Христов, професорът по национална сигурност Никола Манев и др.

Нинова каза това на старта на заседанието на Националния съвет на БСП. Дневният ред на Пленума включва три точки: традиционния доклад на лидера на партията Корнелия Нинова за актуалната политическа обстановка и задачите на БСП, утвърждаване на листите за народни представители на коалиция „БСП за България“ за 44-ото Народно събрание и точка разни, в която Нинова ще предложи промени в Изпълнителното бюро на партията.

В началото на заседанието членовете на НС на БСП станаха на крака в чест на Апостола на свободата Васил Левски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
16
 
! Отговори
:) преди 7 години
Какви лица виждате? То само *** ...
42
6
 
24
 
! Отговори
Станишко преди 7 години
Рухва на тия двамата фантазията.Сънуват кражби и контрабанда.Те това могат.Огладнели са и двамата.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива като нашите новобогаташи се гонят като в "Жерминал".
40
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега *** трябва да тегли нови 16 милиарда.Да покрие харчовете на предишните....и така-до края на света.А заради тебе,ти заради мене.
39
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не ме интересува какви ги говорои тая жена /Нинова/, но вчера пътувах до Мездра през дефилето и този път който миналата година го "преасфалтираха", и то с чужди пари, го видях да се руши главоломно ??? То дупки, то пукнатини, то пропадания .....Вярно е че не ядем асфалт ..... ама асфалта ни изяде парите за храна ? До кога ще я караме така ? Бойковци, Мойковци, Лиляни, АПИ, Винетки ...........
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаш или не последната човешка обществена формация на този свят ще е комунизъм-по скоро с каменни сечива, отколкото с роботи.Защо според вас във всички религии на Авраам се очакват дните на Страшния съд?-защото такава е човешката природа.Дали от екологично бедствие или епидемии, или война-човечеството в своята примитивност и агресия е обречено на гибел.
37
6
 
6
 
! Отговори
не ги искаме преди 7 години
сегашно досегащните политици, всички крадат, изборите не ме интересуват,него ден ще ходя за гъби.
36
25
 
12
 
! Отговори
шъ видим преди 7 години
БСП-по малкото зло от герп.Само толкова,засега.
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми давай за пример Германия, която унищожи за поколения напред човешките ресурси на десетки държави купувайки евтино на килограм специалисти от цял свят и не само специалисти-какво щеше да е следвоенна Германия без милионите работещи за жълти центове турци и не само турци?!
34
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах, мамините те, нови лица, ха-ха-ха...Деца и внуци на комунисти и ченгесари... Ах, Нона Йотова, хахах... И кой е бащата на Нона Йотова?!! Мдаа, все нови и неопетнени лица, верваме ви, другари!
33
6
 
24
 
! Отговори
клише преди 7 години
До 65Щом чуя "комунистите"-спирам да чета.Това е мантрата за всеки некадърник.Комунизмът е френска измишльотина-свобода,братство,равенство.Никога не са се състояли.Няма да стане,защото противоречи на алчната човешка природа.
32
0
 
0
 
! Отговори
65 преди 7 години
Грешка,извинявам се.Коментара е на 16
31
2
 
7
 
! Отговори
u4en преди 7 години
ПРЕХОДА може да свърши на изборите през март !!! ...ДОСТ 4%...ДПС 3.7%....Доган в КАУША и всички далавери на светло !
30
5
 
5
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
До АнонименАМА ТИ НЕ ГО ЛИ ЧУ В ПЕТЪК ---КАЗА ЧЕ Е СЛОЖИЛ 14 000 000 000 В ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ АМА ПРОВЕРКАТА НАМЕРИ ТАМ САМО--400 000 000
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калпавият човешки материал пак ще гласува за тия.
28
2
 
19
 
! Отговори
65 преди 7 години
Мислех да пиша,но като прочетох писаното от 17 се отказах.Той е казал всичко_управляват ни дацата и внуците на комунистите.На Нинова ще и припомня,че от висок стълб лошо се пада.А тя се катери по най_високия.,Много амбиция,много злоба лъха от тая жена.Чак брадичката и протреперва като говори.
27
27
 
7
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 7 години
БСП е по-малкото зло.
26
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24Естествено,че ще ги няма,с тях бяха платени стари задължения!А тая монархическа седесаробесепарка го знае много добре,кво се прай на умряла лисица!?
25
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се как тези още успяват да излъжат хората да гласуват за тях. Ама какво ли се чудя - в БГ същият този електорат на БСП всеки дем четем по новините как хвърлил през балкона си на поредния ало-измамник хиляди левове и златни накити.
24
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 11 в Русия няма винетки...*** да не би да отмени винетките бе умен? А в Русия въведоха системата Платон. Засега само за товарните автомобили. Като утихнат броженията срещу нея ще въведат и за леките. Ти какво си мислиш,че щеги остаеят да се движат без да плащат ли?

Спонсорирани публикации