БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел

Тома Томов му чел лекции и обяснявал колко е хубав комунизмът
137
БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Макар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че служебният кабинет ще остане за по-дълго от два месеца на власт, защото при настоящата политическа ситуация много трудно ще се формира кабинет след изборите на 26 март.

Още по темата

Според него избори вече ще има на 5-6 месеца.

"Не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, от това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи", коментира той.

Според него в другите партии има раздори, което допълнително усложнявало нещата. Лидерът на ГЕРБ разкритикува и представянето като нови лица на изявени и добре познати обществените в червените листи.

"Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът", отсече Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета "Борисов 2", лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни.

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо", допълни бившият премиер.

Той разкритикува остро и изказанията на соцлидерката Корнелия Нинова за ГЕРБ.

"Вчера Нинова казала, че успяла да удари темелите на ГЕРБ - строителството и еврофондовете. Те не са на ГЕРБ, а на хората. Аз казах дайте да видим къде са темелите на БСП, за да ги ударим там. Те обаче нямат едно направено нещо. Кой темел да атакуваме? Какво да им атакуваш? Атакува се високото, плодното дърво. Кметове нямат. Те дори не знаят какво са подписвали в НАТО. Помня, когато държаха камерите си пред МС и парламента да ни питат за флотилията, за предното разполагане. Има една приказка – не си пожелавай жената на ближния, да не стане твоя", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
50
 
! Отговори
Помнещ преди 7 години
И аз го знам отдавна бай Тиквун. От мутренските времена, когато пишеха за него и кака Цвети в криминалните хроники. Взривени джипове, наркотици, СИК, мутри...
7
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се, че ги знае. Всичките се познават или от комсомола, или от Симеоново.
6
3
 
41
 
! Отговори
Promo преди 7 години
Че как да не ги знае, нали заедно са си раснали и е откърмен от партията 1
5
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами как да не ги знае , нали все още си пази партийния билет я ме накарайте да гласувам за магарица Цачева или за цв. цв.
4
4
 
45
 
! Отговори
КРАДЦИИИИ преди 7 години
Борисов - комунист, син на дърт комунист.
3
4
 
47
 
! Отговори
Ц. Николов преди 7 години
А бе тази нахална мутра няма ли да замълчи.
2
3
 
44
 
! Отговори
Колеги сте, бе Бочко преди 7 години
Знае ги, защото и той като тях е... пребоядисан комунист, който го изграе "политик" и "демократ". В една люлка са люляни Тиквун и другарите му от БСП - люлката на ДС.
1
4
 
49
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Баце от друго място ги знае, *** го е срам да си признае, заедно са ходили на партийни събрания ;)

Спонсорирани публикации