Камен Петков воден от родолюбие сменил "Атака" с ДПС

ДПС била патриотична партия, Доган се жертвал за България
120
Камен Петков воден от родолюбие сменил "Атака" с ДПС
Снимка: Кадър bTV

Принципите ми ме заведоха в "Атака" и същите принципи ме изведоха оттам и пратиха в ДПС. Така бившият депутат от националистическата партия, който влезе в листата на ДПС с кандидати за народни представители Камен Петков описа политическата си метаморфоза и смяната в убежденията си.

"Тогава бях млад, неопитен политик, сега разбрах, че ДПС е единствената последователна партия с родолюбива политика", коментира той.

"ДПС е патриотична партия за мен, а почетният лидер на движението Ахмед Доган е изградил и запазил етническия мир в България, което в момента е най-важно", категоричен е Петков.

Депутатът посочи пред bTV, че докато е бил в "Атака" лидерът на националистите Волен Сидеров непрекъснато е предизвиквал конфликти и като пример посочи нападението на атакистите над молещите се в джамията в София.

Петков призна, че също е определял ДПС като "дявола", но бил сбъркал. Според него е изказвал позиция, без да познава хората там. Той е категоричен, че ДПС са му простили и самият председател на партията Мустафа Карадайъ го е извикал и поканил да се присъедини към тях.

"Оставам патриот и националист. Доган се жертва за България, той и ДПС през всичките години не се уплашиха да са най-обижданите и неразбраните", категоричен е Петков.

Присъствието му в 41-я парламент като депутат от "Атака" беше "незабележимо". Все пак името му се чу два пъти: Когато не подкрепи искането на "Атака" за импийчмънт на президента Росен Плевнелиев, защото бил на сватбено пътешествие в чужбина и не успял да го подкрепи. И втория път, когато вместо да защити първия кабинет Борисов с гласа си при исканата оставка, натиска бутона "въздържал се".

След като излязоха наяве подписаните договори към офшорки, с които депутатите на Волен Сидеров му гарантират вярност, последва вълна от напуснали депутати. Камен Петков беше сред тях.

За склонността си да прави политически завои, Петков намеква с действията си още след напускането на "Атака". Изненадващо прехвърли субсидията си на БСП. През юни 2011 г. той каза, че Сидеров на година получава 6 млн. лв и тази субсидия се харчи само за него - за пътувания в чужбина за скъпи вечери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
13
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
ДПС е партия създадена от ДС и Москва и работи единствено за руските интереси в България . Това че ползва турците в България и Турция, нека не ви заблуждава. В последствие, за да събират електорат и да капсулират турците създават и патриотични партии, включително и Атака.
43
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Воден от родолюбие ???Кое?? Към България, или към Турция??***. Ако те водеше родолюбието, нямаше да си в турска партия. Партия която показно работи против България. Е няма такава наглост и дебелоочие като в тоя страна!! Това е нещо уникално по тези ширини
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният преспал и ... идейно укрепнал. Че ни взема за паткопасци е повече от ясно, но поне да ни спести словоблудствата
41
1
 
5
 
! Отговори
ksarax преди 7 години
и един мърмот .....
40
6
 
5
 
! Отговори
Новото мнозинство преди 7 години
Ето кой ще управлява след изборите: Атака+ВМРО+НФСБ+ДПС+ДОСТ.БСП+ГЕРБ=БКП ще гледат отстрани!
39
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са политиците в България. Абсолютни продажници. ДПС са антибългарска партия, работи за турските интереси и са един вирус, но което най много ме отвращава от тях, са българите предатели, продажници и мекотели които работят там.Те са просто едни грешки на природата. Умишлено да работиш против страната си за лични облаги. Всички български партии са такива,но специално с ДПС това е разликата. Те са турци и работят за Турция, а нашите там са просто еничари. Предатели, рано или късно ще платите
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
юда продаде Христос за 30 сребърника. каменов и евгени михайлов дано поне са се облажили по-добре.
37
2
 
2
 
! Отговори
др.Сталин преди 7 години
Жертвата за Сталин и СССР е жертва за България.Всички турци да се обединят в една партия и да следват заветите на социализма .Ние Местан няма да признаем никога ......... Долу опозицията .
36
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквам скоро и самият Волен да отиде в ДПС. Сега му плащат да развява руски знамена, утре може да му плащат да развява турски. Който го наеме - той поръчва знамената.
35
1
 
13
 
! Отговори
хахафа преди 7 години
Този много родолюбив се извъди !
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поне добре ли платиха на този и на евгени михайлов ?
33
0
 
18
 
! Отговори
Дпс преди 7 години
Рядък екскремент!!!
32
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пари и майките си ще продадете бе продажници
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защо ли Левски и Ботев си подложиха главите ?................щом и евгени михайлов официално отиде там !?!?!
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6 милиона от Русия и крещи Сидеров като ненормален! и защото така го настройват!!!
29
0
 
1
 
! Отговори
Дпс преди 7 години
***!!!
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е по долен от повечето роми ,деградиращи обществото ни .Включването на такива индивиди в ДПС ,е успешен начин да накараш мюселманите да гласуват за антибългарското ДОСТ ,което е проводник на Великотурските амбиции в България.
27
1
 
16
 
! Отговори
да преди 7 години
ДПС наистина е патриотична турска партия, те наистина обичат родината си - Турция !!!!а този...този е ясен.. платена мижитурка
26
2
 
25
 
! Отговори
Е преди 7 години
Ето го поредния политически ***! Срам!
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро всички от атака ще приемат правата вяра.

Спонсорирани публикации