Камен Петков воден от родолюбие сменил "Атака" с ДПС

ДПС била патриотична партия, Доган се жертвал за България
120
Камен Петков воден от родолюбие сменил "Атака" с ДПС
Снимка: Кадър bTV

Принципите ми ме заведоха в "Атака" и същите принципи ме изведоха оттам и пратиха в ДПС. Така бившият депутат от националистическата партия, който влезе в листата на ДПС с кандидати за народни представители Камен Петков описа политическата си метаморфоза и смяната в убежденията си.

"Тогава бях млад, неопитен политик, сега разбрах, че ДПС е единствената последователна партия с родолюбива политика", коментира той.

"ДПС е патриотична партия за мен, а почетният лидер на движението Ахмед Доган е изградил и запазил етническия мир в България, което в момента е най-важно", категоричен е Петков.

Депутатът посочи пред bTV, че докато е бил в "Атака" лидерът на националистите Волен Сидеров непрекъснато е предизвиквал конфликти и като пример посочи нападението на атакистите над молещите се в джамията в София.

Петков призна, че също е определял ДПС като "дявола", но бил сбъркал. Според него е изказвал позиция, без да познава хората там. Той е категоричен, че ДПС са му простили и самият председател на партията Мустафа Карадайъ го е извикал и поканил да се присъедини към тях.

"Оставам патриот и националист. Доган се жертва за България, той и ДПС през всичките години не се уплашиха да са най-обижданите и неразбраните", категоричен е Петков.

Присъствието му в 41-я парламент като депутат от "Атака" беше "незабележимо". Все пак името му се чу два пъти: Когато не подкрепи искането на "Атака" за импийчмънт на президента Росен Плевнелиев, защото бил на сватбено пътешествие в чужбина и не успял да го подкрепи. И втория път, когато вместо да защити първия кабинет Борисов с гласа си при исканата оставка, натиска бутона "въздържал се".

След като излязоха наяве подписаните договори към офшорки, с които депутатите на Волен Сидеров му гарантират вярност, последва вълна от напуснали депутати. Камен Петков беше сред тях.

За склонността си да прави политически завои, Петков намеква с действията си още след напускането на "Атака". Изненадващо прехвърли субсидията си на БСП. През юни 2011 г. той каза, че Сидеров на година получава 6 млн. лв и тази субсидия се харчи само за него - за пътувания в чужбина за скъпи вечери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
13
 
! Отговори
KREMAL преди 7 години
Kogato stava vapros za pari drugoto nqma znachenie-Medi Doganov(SAVA)
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Порциите ги разпределя Доган. Руските порции. Който разбрал разбрал.
22
0
 
5
 
! Отговори
NEGLASUVA6T преди 7 години
V BALGARIQ NQMA SMISAL DA SE GLASUVA VAOBTE. VSE TAQ. PRIMER BEZBROY
21
16
 
10
 
! Отговори
СВЯТ преди 7 години
БРАВО НА ГОСПОДИНА ..НАИСТИНА Е НАМЕРИЛ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ ЗА УСПЕХИТЕ НА България
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някаква епидемия е обхванала атакистите.
19
2
 
22
 
! Отговори
Bolt Thrower преди 7 години
Сега е ред и на Сидер ага да се присъедини към ДПС. Не че е туркофил. Не е. Просто и ДПС и Атака са иzчадия на Кремъл.
18
0
 
14
 
! Отговори
Дупетат преди 7 години
И аз съм родолюбец, докато крада. Просто ми е жал за народа, че харчи тия пари за глупости. Както Христос е поел греховете ви, така и аз ще поема парите ви!
17
0
 
34
 
! Отговори
ааа преди 7 години
МЕРЗАВЕЦ!!!!!!!!!!
16
2
 
28
 
! Отговори
D: преди 7 години
ИБРИК
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахаха, голям *** - по-весел виц не бях чувал! да бе, да, вярваме и гласуваме!
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отврат, този човечец е готов на всичко, за да не изпусне кокала... Интересно, че все го влече към руската хранилка.
13
3
 
20
 
! Отговори
**** преди 7 години
Днешните турци които се намирит в България,са били същите продажници като този на времето,този се бори за богатство,и е готов на всичко,а едно време са се борили да запазят живота си,и са си сменяли вярата,по това си приличат.
12
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" ...Патриот е душа дава , но не своята , а душата на народа ..." Това е с повечето Български депутати . Въпроса е , че те са представителна извадка на нашия народ , а явно той не е цвете за мирисане .
11
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше умни хора ,които при появата на Атака предупреждаваха ,че с ДПС са като скачени съдове,че не българска майка юнашка ги е родила,а руската матушка ,но "умният" избирател не вярва на такива "конспирации"
10
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния гнусняр!! Да отидеш в ДПС, амеба продажна!
9
4
 
38
 
! Отговори
ТТТ преди 7 години
Поредния *** продал се за пари.Всички до един са такива.Пък и нагъл на всичкото отгоре.А това,че Доган бил патриот,да ходи да го разправя на жена си дето ще му харчи парите.Егати колко сме *** да търпим толкова години такива *** да ни определят живота.
8
1
 
41
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Бях неопитен политик?Крадец се казва не политик.Сега вече е обигран крадец.
7
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пари ще си смени и вярата и пола ако трябва...!!!
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки, който е влязъл в политиката, го е направил за пари. Нямаме честни хора в нито една партия. Идеи, ценности, морал, принципи, няма такова нещо... Всичко е пари.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм вярвал, че атакизите ще почнат да се "усещат"!

Спонсорирани публикации