Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос

Където и да отидела червената шефка щяла да чака отговора му
219
Нинова ще дебатира с Борисов, но ... задочно, всеки ден, по въпрос
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

След като цяла седмица лидерите на двете основни партии ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова спориха дали да проведат дебат на четири очи или с екипите си, в крайна сметка стана ясно, че такъв няма да има.

Още по темата

Въпреки това червената шефка отсече, че не се отказва и засега все още е в София, така че готова да седне на една маса с него. Ако ли пък това не стане, тя ще дебатира с Борисов задочно. 

Експремиерът и лидер на ГЕРБ път отсече по-рано днес, че е бил готов на всички варианти и обвини нея заради провала на разговора им.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нинова обаче се закани, че от всяка точка на България, в която се намира ще води дебата с него. Тя отсече, че всеки ден ще му задава по един въпрос и ще чака отговор.

"Изказвам моята теза и чакам неговия отговор. Все още съм в София, но да речем: ако БСП спечели изборите, ако бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: Господа, следващия път, когато подложите на гласувате санкциите срещу Русия, България ще наложи вето. Чакам Ви, г-н Борисов, да изразите вашата теза по този въпрос", заяви лидерът на БСП.

Иначе и днес тя продължи да настоява, че иска да дебатира само с него, защото разговорът трябва да е на ниво лидери на партии.

"Ако той реши когато и където иска, но дебатът да е лидерски", отсече тя.

Според нея дебатът да е принципен, за визията на България, а пък експертите всеки ден си спорел по телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
28
 
24
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Нинова открито си призна ,че иска власта на всяка цена е една цел -да е руски сателит в ЕС?! Голям гаф....
119
31
 
19
 
! Отговори
Иван Тотев преди 7 години
Пак лъже булката.
118
28
 
13
 
! Отговори
Колев преди 7 години
До ПАНЧОПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО В ОНИЯ ЧЕРНИ ВРЕМЕНА НА ТЕРОР И УБИЙСТВА БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА ТРИ ПЪТИ. МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ.
117
17
 
31
 
! Отговори
ПАНЧО преди 7 години
До Помним ви иззроди : ***, ПРЕДИ 1989 Г. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ФАЛИРАЛА И БЕШЕ НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА В ЕВРОПА ПО ПОЧТИ ВСИЧКИ ОСНОВНИ ПОКАЗАТЕЛИ. СЛЕД 1989 Г . ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ЛИКВИДИРАХА ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ НАРОДА ДО 1989 Г.БСП СЛЕД 1989 Г . Е УЧАСТВАЛА САМО 6-7 ГОДИНИ В УПРАВЛЕНИЕТО ,КОЕТО ПОКАЗВА ,ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 20 ГОДИНИ Е БИЛА ПОД ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ И ОСНОВНО СДС И ГЕРБ. ЗАТОВА СДС БЕШЕ ИЗРИТАНО НА СМЕТИЩЕТО ,НО БОРИСОВ ГИ ИЗМЪКНА И ИМ ПОДАРИ ВЛАСТ.
116
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деленето на русофили и русофоби е пречка за трезва преценка на политичесата ситуация.Исторически русия е повлияла на съдбата и развитието на България.НО сега времето е друго,геополитиката е друга и всяко присъствие на Русия в политическия елит на България е вредно и деструктивно.Не сме от този отбор вече и докато се лутаме някъде посредата,ще продължаваме да сме най-бедн,с най-лошо здравеопзване и образование.Д(п)С е овластила цялата държава,в това число и ГЕРБ и БСП.Няма как да се получи так.
115
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли се занимава с ББ? Може би все пак трябва, за да прогледне народът!
114
3
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
До Анонимен 114,е с кандидат Цецка Цачева няма как да се получи. Трябваше да си подкрепят Плевнелиев
113
32
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ беше прав с оставката. Управлява ДЕСЕН кабинет с добра работа в ЕС. Изведнъж гражданите избират ЛЯВ президент?!? Гражданите сами си създават проблемите вече 27 год.Като дойде *** какво? Какво ще стане?!? Ще спре всички проблеми ли? Ще направи 2 пъти повече инфраструктора ли? Какво ще направи? Ще и спрат фондовете и след 1 год сме пак на избори??? Това не в политика на възрастни хора.
112
30
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хитрата сврака с двата крака . Те това е г-жа Лъжа .
111
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предсрочните избори устройват еднакво и ГЕРБ и БСП. Само създават илюзия, че се опозиция, който има грам акъл ще се сети защо е така. По колко пъти ще се плаща за избори, за да може всеки лигльо като види нещо не му изнаса да разрита фигурите по дъската и да иска нова игра и това видите ли ЗА НАШЕ ДОБРО.Айде стига, отвратително е. Отчайващо е още колко много хора продължават да им се връзват.
110
31
 
24
 
! Отговори
2+2 =4 преди 7 години
Комунистите ни управляваха 45 години насила, а после през повечето време на Демокрацията , директно или индиректно и ни докараха да сме най-бедната страна в Европа. Ако един народ не може да направи пряка връзка между причината(БСП) и резултата(бедността си) е обречен винаги да си остане такъв. Защо другите соц-страни дръпнаха пред нас- ами просто закриха компартиите си или ги навряха на кучето в газа. Но той българина обича да си настъпва мотиката по много пъти.
109
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иска да управлява България, а говори само за русия. ?!? Алооо говори за инфраструктора, еврофондове, капитали, помощ на младежоте на България, подпомагане на фирмите и производствата?!? Какво ме интересува мен санкциите на русия? Да св оправят там големите ти ли ще ги оправиш? Или просто показваш, кой ти пълни кошницата.
108
21
 
22
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Тая явно смята българите за руснаци, щом основната й теза са санкциите срещу Русия. Да вземе да се кандидатира в Единна Рассия
107
18
 
23
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Има жени , които не могат да си седнат на ***, защото непрекъсато търсят някой.... Стрина Нина е точно от тях !
106
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце включи на задна, поднде газ и рязко отпусна съединителя.
105
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебат има когато има конструктивни страни. БСП не е конструктивна страна. Само заради КТБ и Пеевски всички трябваше да аа в затвора вече. Не да има претенции за власт и пари!
104
5
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Защо въобще трябва да има дебат? Ще ни пуснат отново добре познатата плоча с обещанията, и успоредно с тях ще спорят за това кой е червен и кой жълт. Когато дойде ред за избори всеки сменя партия и убежденията си с едничката цел да се докопа до поредното място в народното събрание.
103
21
 
15
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Тази освен нагла е и досадна.А може би нещо не и стига че е толкова нервна...
102
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо ББ да води дебат с нея? Има още поне 6 партии ? Защо ББ трябва да обсъжда, каквото и да било с някой? Това изглежда, като търсене на ПР от това *** ***. ?Защо няма дебат Нинова- Каракачанов????? Мн евтин ПР.
101
8
 
15
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Бойко , прати и Георги Марков да я нареже на котлети за няма минута.

Спонсорирани публикации