Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана

"Само от змии се страхувам в живота", обяви лидерката на БСП
23 мар 2017 10:46,
167
Нинова готова за властта X 3: С три екипа, с три плана
Снимка: архив БТА

Лидерката на социалистите Корнелия Нинова, която вече заяви, че ще поеме премиерския пост, ако БСП спечели изборите, обяви, че има три екипа и три плана за управление.

Тя е категорична и че партията й ще е победителят на изборите на 26 март.

"Сигурна съм в победата, не си представям визуално, че седя в Министерски съвет, но имам три плана. Имам и три екипа, с които знаем по ден и час какво трябва да направим след 27 март. Победа е да сме първа политическа сила", каза Нинова пред "Нова телевизия".

Лидерката на БСП даде да се разбере, че след изборите може би ще се обърне към Обединените патриоти за коалиция.

Още по темата
"Най-близки по платформа сме с Патриотичния фронт", каза тя.

Нинова беше категорична, че няма да има голяма коалиция между БСП и ГЕРБ. Тя даде да се разбере и че едва ли ще се съгласи на управленски съюз с "Воля". Преди дни лидерът й Веселин Марешки обяви, че би се коалирал със социалистите.

"Много ми е странен този завой на Веселин Марешки за 24 часа, до вчера бяхме нежеланото зло, сега готов да ни подкрепи", коментира Нинова и обясни, че не би се възползвала от тази подкрепа.

Лидерката на БСП обяви и че няма да прави коалиция с ДПС.

"Два пъти направихме грешки в коалиция с ДПС. Смятам, че трети път няма да има. Самата коалиция не беше грешка, грешка беше начина, по който ние го направихме", каза още тя.

Нинова обяви и първото нещо, което би направила, когато влезе в Министерски съвет – отмяна на постановлението за заселване на бежанци в български общини.

"Ще призова президента Румен Радев за свикване на Консултативен съвет по национална сигурност. Ще внеса веднага Закона за общинските и държавните предприятия и ще изтегля от там политическите назначения.

Политически лица в бордове на държавни предприятия е основание за политическа корупция", каза още тя.

Нинова отговори и няколко лични блиц въпроса. Тя обясни, че живее с между 2000 и 2500 лева на месец и нямам кредити.

"Вози ме шофьор. Колата е "Шкода". Не ползвам охрана и имам неприязън към това", обясни тя.  За последно излъгала майка си, че не е болна и всичко е наред. Плакала, когато Румен Радев спечелил президентските избори.

"Помолих екипа ми да излезе от кабинета. Останахме само с Румен Радев. Казах му: "Ти успя. Не забравяй моля те първия ни разговор" и той ми каза "И ти успя". В личния живот много плаках и много страдах, когато баща ми почина.

Това беше преди година и няколко месеца. Това е най-голямата ми загуба в личен план", каза лидерката на БСП.
Тя е категорична, че политиката не я е променила. "Останах си земен и нормален човек", убедена е Нинова.

"Само от змии се страхувам в живота", отвърна тя на въпроса от какво се страхува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оле искм да и видя физиономоята при обявяване на резултатите 😂.Да са и повярвали не повече от 15% от Избирателите!!!Чак толкова *** народ няма за мечтаните 30%!!!
14
11
 
12
 
! Отговори
до фена преди 7 години
Държава не се управлява с "вдигането на кръвното" на Бай ***...ако само за това гласуваш за нея си поредния *** човечец, който ще се пита пак, защо руча жабетата на изборите. Не съм чул нищо конкретно от тази освен плювни и заяждания...
13
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, този път вече ще станем като Швеция поне - справедлива и социална държава.
12
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом Киро Гелосания реве като див звяр срещу Корнелия,значи г-жа Нинова е на прав път и на 26-ти март народът масово ще гласува за нея.
11
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да пожелаем успех на новия Премиер на България Корнелия Нинова.
10
9
 
17
 
! Отговори
Народе ???? преди 7 години
*** с киче, Мутра и Шкембе Патриоти ще ни управляват след изборите...до къде я докарахме, всички до един са прости и жадни за власт....
9
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога повече БСП и ДПС на власт...........НИКОГА!!!
8
13
 
18
 
! Отговори
змията Спаска преди 7 години
Че откога змия се страхува ат змия ?!
7
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,Корни!Смачкай простата Мутра.Не му давай да диша на тоя неандерталец.
6
11
 
30
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Какви екипи имате "другарко" Нинова? Ако са като екипите "Орешарски" или "Виденов", и господ няма да ни помогне! Ще ни затриете съвсем. Да не говорим за мераците да ни загробите с още 20-30 млрд за :гоелмия шлем" в енергетиката. БСП няма никакви свестни управленски кадри, тов е ясно на всеки. Иначе нямаше да опре до кабинета "Орешарски". Вашите кадри са жадни за власт и облаги, но са НЕКАДЪРНИ за да управляват. Горещо се моля БСП никога повече да не стъпва във властта.
5
11
 
24
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 7 години
На президентските избори ясно се видя, че българите не искат на чело на държавата селска кукона. Мнозина дясно мислещи втрещени от Цецка гласуваха за Радев.Защо Нела си мисли, че е по-стока от Цецка ? И двете са *** !На парламентарните избори БСП-то ще занулят !Помнете ми думата !
4
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Промоция само на 26.03.2017г. гласуваш за БСП, получаваш безплатно и ДПС, за по големи количества и ДОСТ
3
6
 
22
 
! Отговори
sport преди 7 години
Всички "отвратени" и мислещи се ориентираха към другите 2 креатури - "ПатрЕотите" и "Магарешки".Става интересно, но на мен този театър взе да ми писва. Много народ си тръгна от тази територия, а тия тиквеници се чудят какво още да ограбят. Нямат съвест и толкова. Нинова пък не я разбирам как може да е толкова нагла? Ми тя си е чиста проба бояджийка.
2
10
 
27
 
! Отговори
нали не беше вАШ ? преди 7 години
Г-жа Нинова, нали президента нямаше нищо общо с БСП, пък се оказва, че сте успели заедно ? Лъжлив социалистически ***. Какво ще стане, като дойдете на власт, отново ли ще взимаме от парите на работещетите, за да хранин глдните и мързеливи *** (РОми)
1
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корни, победа наша

Спонсорирани публикации