Борисов прогнозира: След вота в неделя - разединен народ

За Турция, той коментира: При мен това нямаше да се случи
Обновена: 25 мар 2017 06:25 | 24 мар 2017 09:31, Петя Славова
477
Борисов прогнозира: След вота в неделя - разединен народ
Снимка: архив, Булфото

"След вота в неделя ще получим тежко разединен народ в момент, в който съединението трябва да направи силата”, заяви бившият премиер Бойко Борисов.

"БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ с всички тези квалификации и неверни твърдения. Бих отговорил много остро на Корнелия Нинова, но зад нея стои друг милион хора. Имам много приятели от БСП. Ако започна да говоря така за тях, ние ще счупим по средата отношенията си като хора”, коментира той пред Нова тв.

Борисов категорично отрече да е изпращал SMS на Огнян Герджиков, за да уволни Иван Гарелов и заяви, че ГЕРБ нито е назначила, нито управлява служебното правителство.

Още по темата

"Категорично с ДОСТ нямаме нито уговорки, нито смятаме да управляваме заедно”, каза още той и добави, че ГЕРБ са предизвикали изборите, за да успокоят държавата. По думите му се е усещало напрежение в страната.

Борисов коментира малката прогнозна разлика на социологическите агенция между ГЕРБ и БСП с думите, че в България обикновено след управление "всичко живо се срива”.

За намесата на Турция в изборите у нас, той отсече: "Просто това при мен нямаше да се случи. Те имаха респект. Отказвал съм категорично разговори с турските лидери, ако те не си променят тона”.

"Турският президент Реджеп Ердоган всеки ден заплашва Европейския съюз, включително и България. Аз знам колко твърди и внимателни трябва да сме с този човек”, допълни той.

По думите му, БСП винаги се възползвали на изборите от това, че техният електорат е проруски. "По същия начин тази тема бе експлоатирана от тях и по време на президентските избори. Тогава ГЕРБ имаше много твърда позиция спрямо Русия заради анексията на Крим. Винаги съм настоявал, включително и в Брюксел, за спазване от страна на Русия на Минските споразумения. Но в същото време виждате какво става в Турция”, посочи Борисов.

"Единственият ни шанс при тази ескалация на напрежението е чрез ЕС и НАТО да се справим с предизвикателства, включително и като това с мигрантите. Виждате, че по мое време нямаше проблем с тях”, каза Борисов.

За делото срещу Нинова, той  отбеляза: "Без да вдигам много шум заведох дело срещу Корнелия Нинова. Когато бях 4-и клас, се качих на джанка, но дойде собственикът, след което толкова бой изядох от баща си. Оттогава не съм помислил и да открадна нещо. Защитих Делян Добрев, може би не трябваше да го правя толкова гласно, но ще се видим в съда и там всичко ще се реши".

За взаимоотношенията си с Елена Йончева той каза, че са се разбирали, но сега тя била напрегната заради изгонването й от Президентството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


477
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
333
1
 
21
 
! Отговори
СРАМ преди 7 години
БАЦЕ ДОВЕЧЕРА В ПЛОВДИВ В КОЛОДРУМА КОЙТО ПО ПРОЕКТ Е 18 МИЛ. А ТОТЕВ ГО НАПРАВИ ЗА 64 МИЛ. И ПОКРАЙ НЕГО СИ НАПРАВИ И ХОТЕЛА И КЪЩАТА И ВИЛАТА СЕДНИ СПОКОЙНО ДО ДОКАЗАНО НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ ТОТЕВ И МИ ГОВОРИ КОЛКО МИСЛИТЕ ЗА ХОРАТА
332
2
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
След изборите ликвидираме ГЕРБ и тоя *** на снимката отива при Бай Ставри.
331
15
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
След изборите управлява ГЕРБ. Не може да допуснем на власт да дойдат расисти, ксенофоби и антисемити.
330
11
 
3
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 7 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
329
1
 
12
 
! Отговори
До философ преди 7 години
Никой не ти е виновен че два пъти даваха власт на тоя тлъст комунист горе на снимката.
328
2
 
11
 
! Отговори
Хах преди 7 години
Необразован некадърен ***.
327
7
 
3
 
! Отговори
философ преди 7 години
Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!
326
2
 
8
 
! Отговори
Циклоп преди 7 години
ами да не беше подавал оставка
325
1
 
13
 
! Отговори
до политиците преди 7 години
такке дюштю , кель горюндю ( каскета падна от главата , лъсна плешивото )
324
2
 
19
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 7 години
А бе, бай Х...ли си, бай К..ли си!!! Нали ти го причини това! Кой те накара да превърнеш изборния резултат за президент в залог на властта, която ти бе дадена преди 2 години!?!? Поставяйки Цеца като алтернатива, на магаре дори, беше сигурно, че ще загубиш..Толкова ли си ***, или нас правиш на прости? Що ревеш сега? За какво ревеш? Два пъти излъга, смяташ ли, че ще ти се получи за трети!
323
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ, ЕВРОПА Е СЪС ГЕРБ, АМЕРИКА Е С ГЕРБ, РУСИЯ Е СЪС ГЕРБ! И КИТАЙ Е С ГЕРБ!
322
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГогоГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, ЗАЩОТО НАРОДА ТАКА ИСКА!
321
8
 
19
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Много приказки могат да се изрекат и изпишат по адрес на ББ. Но само един човек гласна изрече истината за него - това бе Радан Кънев. Бай ....... Това определение е точно-човекът не става за нищо- 2 пъти бяга от отговорност, даже беше в болница, о, щом народът не ме иска ще си тръгна, последва връщане и сега опит за летене за трети път. Колкото и да е разединен народът, в този момент трябва да се обедини срещу посредствеността и простотията.Напред с бюлетина номер 10.
320
12
 
4
 
! Отговори
Курнелия Нинова преди 7 години
AKO ME IZBERETE ZA VSI4KI 6TE IMA BOL BOL RUSKI GAZ. 6TE ADEME MNOGO BOB
319
8
 
34
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Никога повече ГЕРБ , запомнетеее!
318
5
 
2
 
! Отговори
OSMAN AGA преди 7 години
KAK TAY STAVA 4E PREDI IZBORITE VSI4KI SA PROTIV BOYKA A NA SLEDVA6TIQ DEN BOYKATA SEDNAL NA TRONA :)))MAY EDNO GOVORITE DRUGO VAR6ITE
317
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП У ЛЕВО И ТОВА Е!!!!!!
316
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възраждане с Костадинов гледайте програмата им в youtube !
315
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦЪФНАЛ ГЕРБ, ЦЪФНАЛ ГЕРБ, А БСП - ЦЪФНАЛ НАЛЪМ.
314
16
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Лъжата е не е втора, а първа природа на комунистите.

Спонсорирани публикации