Корнелия Нинова няма да играе с ГЕРБ, ще реди свой кабинет

Соцлидерката доволна, БСП увеличила подкрепата си
Обновена: 26 мар 2017 23:05 | 26 мар 2017 23:00, Веселина Йорданова
148

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

БСП няма да участва в разговори за кабинет и в коалиция с ГЕРБ, но ще се опита да състави кабинет, ако партията на Бойко Борисов не успее. Това даде да се разбере соцлидерът Корнелия Нинова.

"В политиката има принципни неща, ние сме алтернатива на ГЕРБ, програмите ни са различи", отсече Нинова в изявление от "Позитано" 20.

Заради стабилността и предстоящото председателство на България на ЕС обаче БСП била готова да опита да състави правителство, ако от ГЕРБ не успеят.

На свой ред тя поздрави основния опонент на партията си ГЕРБ за изборната победа. По-рано пък социалистите получиха поздравления от Борисов за "сериозната мъжка битка".

Нинова се похвали с увеличена подкрепа за партията си – двойно спрямо парламентарните избори през 2014 г. и три пъти по-голяма подкрепа за една година.

"Потвърждаваме резултата на президента Радев на първия тур, когато се брои партийният вот, това доказва, че сме на прав път", коментира тя.

"Промяната е процес, така че продължаваме напред заедно", заяви още Нинова и обеща, че БСП ще изпълнява програмата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
9
 
! Отговори
до vas преди 7 години
***, ***, България е просъществувала цели 13 века и все е имало един *** като тебе да вещае края й, и тя все е оцелявала и се е възраждала, *** глупав, ***...
65
18
 
9
 
! Отговори
vas преди 7 години
Това е краят на България.Колкото и да се плюнчат някои безмозъчни писачи.
64
10
 
21
 
! Отговори
ще си реди сланините преди 7 години
Другарката ***, бивша демократка от СДС, сегашна комунистка, освен да реди един ред червена сланина, един ред турски кебап от ДПС нищо няма да може да направи друго. Всички останали - Марешки, РБ, патриоти, че и ДОСТ ако влезе ще се присламчат към ГЕРБ. Само гледайте
63
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде можем да проверим дали някой е гласувал вместо нас(от наше име)?Или е гласувал вместо нас няколко пъти?
62
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 84Краварче, продължавай да мучиш и да се пyкаш от яд.
61
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 83Май пак си прекалил с шампоана. Като не ти харесва в евроатлянтическото блато, пали джапанките и към азиатското такова. Сигурно ще си единствения с тази обратна миграция.
60
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Соросовите *** повръщат злоба срещу Русия, само Русия и Путин им се привиждат, само вият срещу Русия и Путин независимо за какво става дума. Да повръщат кръв, на кой му пука за тях. Русия се развива и върви напред, евроатлантическата *** се разпада и затъва в блатото.
59
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На изборите наесен или пролетта следващата година ГЕРБ ще са втори, но пак с малко проценти след БСП и БСП няма да може да направи правителство както и сега ГЕРБ няма да може да направи.
58
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На *** и е криво, но представяте ли си на Жужи какво му е? Дръпнало му се е лай... та чак в гърлото му е заседнало.
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"БСП няма да участва в разговори за кабинет и в коалиция с ГЕРБ, но ще се опита да състави кабинет, ако партията на Бойко Борисов не успее."Голяма грешка ще направи! От посолството ще да предизвикат кризи, притести, умните и краставите ще налазят, ще настъпи ХАОС. Освен ако БСП не тръгне открито срещу Русия - но и в двата случая с БСП е свършено.
56
10
 
9
 
! Отговори
Рая на путлераса преди 7 години
До *** ДетовМного се кефя на такива абдали като теб, дето все чакат Видов ден да дойде и всички дето мразят да си получат заслуженото, най-добре бесилката, и после живота им да се превърне в рай, управляван само от наши, верни другари без никаква опозиция, разбира се. Абе направо модела на *** най-добре - *** начело и който гъкне полоний в чая или в затвора по скалъпени обвинения и вътре бой до смърт
55
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** са толкова зле, че Боце и да се оссере до ушите пак ще ги бие на избори. БСП е политически труп, който се гърчи в агонията си.
54
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 70 до ШвайцаЕ па то какви социални услуги е имало преди управлението на Тиквунчо?
53
8
 
12
 
! Отговори
Напалм Детов преди 7 години
Не съм гласувал за коалиция с ГЕРБ... избори до дупка, България с/у гербаввите - 0:3, но Видов ден ще дойде...
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може и да и се отвори парашута
51
0
 
10
 
! Отговори
до 70 до Швайца преди 7 години
Човек, който не различава социални услуги от социални помощи е безпомощен случай...
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 69 Ще отговоря така , не искаме ГЕРБ и БСП се явява по-малкото зло . Това не означава , че е успяла да ни спечели към този момент. И ако се появи нов политически субект който да предлага реална промяна , гласовете ни нямаше да отидат за никоя от сега съществуващите партии.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 69Искаш да кажеш, че ако Нинова не беше така сърцераздирателна и беше оставила старите играчи да дърпат конците пак щеше да гласуваш за БСП?
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШвайцаАми няма, то отдавна процеса е станал необратим, далече преди Бокича да се яви на сцената. А и ти на социални помощи ли разчиташ да си подобриш стандарта? Пари ще има когато почнат да вкарват политици в затворите, а трябва да си доста наивен ако смяташ че кака Кори ще го стори.
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 66Е много обичам хора който не вникват в това което е написано , защото там ясно казвам , че дадения вот в полза на БСП беше всъщност вот срещу ГЕРБ . БСП ще направи огромна грешка ако приеме този резултат за победа , както когато прие резултата на мажоритарния вот за Президента Радев за свой.

Спонсорирани публикации