БСП безкомпромисна! Коалиция с ГЕРБ – невъзможна!

Социалистите можело и да стоят в опозиция
Обновена: 28 мар 2017 15:37 | 28 мар 2017 14:52, Камелия Цветанова
119

След броенето на гласовете започнаха и заявките кой с кого би се коалирал и при какви условия.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в изборната нощ, че би взела властта, ако Бойко Борисов се откаже.

Днес социалистите се събраха на "Позитано" 20 за заседание на ръководството на БСП. Те трябва да препотвърдят позицията си, че няма да се коалират с ГЕРБ след изборите.

Социалистите ще обсъдят и преференцията или казусът "10/10". Най-вероятно БСП ще вземе решение самите кандидати да решават дали да се възползват от преференциалния вот или не.

Антон Кутев коментира пред Bulgaria ON AIR, че за БСП е много важно да не прави никакви компромиси.

Коалицията с ГЕРБ е невъзможна, защото те са популиска партия, ако трябва ще стоим в опозиция, отсече той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
15
 
! Отговори
До Смешник преди 7 години
Наистина си такъв. До следващите избори инерцията на успеха с Радев ще е изчезнала окончателно и пак ще надувате яко вувузела!
12
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червени, бели, все тая. Категорично трябват нови хора в ГЕРБ. Не може един полуграмотен и психически неуравновесен чичо да мачка цяла България, да налага желанията си, които в основната си част са антибългарски. И не стига, че е полуграмотен но се заобикаля с още по-неграмотни като Цецко Цървула, префтасали лелки и бивши партийни секретари. И една част от народа без много да мисли го върна на трона. От 1.4.нови цени, доста солени, подготвяни от екипа му. Да им е честито на герберчетата!
11
6
 
18
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Тия тъй ли не се усещат, че трябва да спрат с крайни фрази и изказвания? Не им стигна дългогодишното низвергване? Май следващия път и на един депутат ще са доволни?
10
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неумолимите природни закони не са в твоя полза Кутев ефенди. На всеки следващи избори мраморните камъни стават повече, а вашите бюлетини - по-малко.
9
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голем смех.След като седесеусраните русофоби се стопиха като ланския сняг,на Боко не му остава нищо друго освен да цунка ония работи на русофилите Сидеров,Каракачанов и Марешки.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 6 MNOGO SI ZAKASNIAL MOI 4OVEK-AKO BE6E POMISLIL 1994/1995 MOJE DA SE POLU4I NE6TO, AMA SEGA I TERMINAL 2 NE TE OPRAVIA....
7
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен (Кутев)"ГЕРБ намали процентите и избирателите. На изборите наесен или пролетта БСП е първа политическа сила"да...ама НЕ
6
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само така,Корнелия.Отстъпи днес една крачка назад,за да направиш утре две напред.Не ти трябва власт точно сега.Започва една световна турболенция,която ще направи луд тоя,който управлява.Остави Тиквата да се съешава с пишманпатриотите.Такава коалиция и с ин витро няма да роди нищо.Разводът е сигурен до няколко месеца.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доверието в партии е невъзможно. Или те или ние
4
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно, с крадците и продажниците не трябва дори и да се комуникира! Рапона крадеше и грабеше България, продаваше я на ЕС и *** Ердоган. И ако направят коалиция означава, че признават 7те години разруха и унищожаването на българина. А разрухата се усеща навсякъде, особено в нивата на корупцията. ЦРУ пусна доклад за корупцията който бе скрит от Радев. Не Москва, а ЦРУ. Една проста част от народа си избра Сикаджията. ОК, да си му сърбат попарата щом им харесва живота под негов бутуш.
3
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2"На изборите наесен или пролетта БСП е първа политическа сила."И как ще стане това?
2
22
 
17
 
! Отговори
BILL преди 7 години
На следващите избори, сте под 20%.Благодарение на глупостите относно демокрацията, които наговори Нинова.Затова ако искате да изчистите образа си на проруска и антиевропейска партия, трябва да се коалирате с ГЕРБ сега. Следващи предсрочни избори ще са катастрофални за вас.
1
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кутев е най главния ***, царя на троловете

Спонсорирани публикации