Преговори за правителство няма! Патриоти и ГЕРБ се поздравили

Тепърва започвали разговорите, нова сбирка – другата седмица
126

Около час продължи срещата в централата на ГЕРБ между ръководството на партията, начело с Бойко Борисов и лидерите на Обединени патриоти, но се оказа, че сериозни преговори за правителство не е имало.
Още по темата

"Разговорите предстоят", отсече лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след края на сбирката, в която освен него участваха Валери Симеонов и Волен Сидеров и Лиляна Павлова, Владислав Горанов и Томислав Дончев от страна на ГЕРБ.

Каракачанов увери, че разговорите днес са били съвсем общи, взаимно си честитили резултатите от изборите, след които ГЕРБ излезе първа политическа сила, а патриотите се наредиха на трето място след БСП.

"За програмите не сме говорили. Другата седмица най-вероятно ще е следващата среща. Тепърва започват разговорите, сега бяха много общи, съвсем като след избори", отбеляза първият сред воеводите.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров смята, че страната не трябва да остава дълго време в междувластие, така че няма много време за губене в преговори.

"Ако водим разговорите по-динамично, може да приключи бързо. Ако не станат нещата, се отива пак на избори или не знам на какво. Ако сме консенсусни и готови да действаме и се разберем, всеки със своите компромиси, то тогава ще се съкрати този срок. Хубаво е да не се протакват нещата", коментира още Сидеров.

Той добави, че след като са ГЕРБ първа сила, имат право да предлагат и да се обсъждат условия.

Лидерът на националистите обаче отказа да коментира кой формат на управление е по-вероятен – коалиция между ГЕРБ и Обединени патриоти или широка с участието на партията на Бойко Борисов, БСП и патриотите.

"На това в момента не може да се отговори", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 93за 1000 години печ, населението по тия земи знаеш ли колко пъти се е сменило, ходи му търси края
89
4
 
9
 
! Отговори
Оруел преди 7 години
Волен да сложат министър на културата , ще сложи вице Коцето, и без това виси постоянно в чалга бара му в студентски град!
88
2
 
5
 
! Отговори
до: 87 преди 7 години
Тая игра да скрием Произхода на тоя или оня вече 1000 години тоест от Византия до днес , че някой си дошъл по тези Земи и приел насила от Византия еди си коя Вяра и Националност мен не ме радва
87
1
 
9
 
! Отговори
sorry za maimunicata преди 7 години
A mejdu drugoto cenite si rastat :) tova se nari4a da balamosvash naroda !
86
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България не загива, България отдавна загина.
85
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горанов обсъжда с банките нов дълги влизане е еврозоната, за да плащаме дълговете на останалитенали това си избрахте?да имате да плащате и да не се занимавате с глупости
84
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички долу дет съ пишували че са галосавали за патриотарите са дали вотЪт си за красная армия непобедимая. Айде сея що съ праите на агенти под прикритие. Венсеремос другарки!
83
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 85 важното е че е гербер, другото не ме интересува
82
0
 
8
 
! Отговори
wenco преди 7 години
Нашта маса поздравява вашта маса с песента "Вие не сте хора"
81
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кой ти е казал че Московски е българин , може ама само по документи
80
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чакаме с нетърпение Московски, че пак да спре почти всички влакове, а къде края на мандата си да затрие веднъж за винаги това БДЖ и да станем първата страна в ЕС без железопътен транспорт
79
0
 
7
 
! Отговори
Зомбита преди 7 години
Най-вероятно има група Хипнотизирани които като чуят само думата ''(патриот)'' и започват да ходят като Зомбита или Сомнамбули с вдигнати раце
78
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
шопе, шопе, то пък герберите като имат едни особено компетентни кадри, ще цъфнем и вържем - то Горанов, то Свинетка, то Румето да не говори за НЕГО
77
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарката партизанско унуче вие приготвила новите вминетки да ги дуате. След встъпването си в длъжност вминетките ще станат 150 левчета. Ток вода храна всичко нагоре. Такава попара си надробихте такава ще си кусате! Да не ревете после че х.я е много дебел квадратен и с котешка глава? Не няма да ревете а ще виете като вуци щото сте голеееми селянжърски тарикатчета!
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Shope dobre napisano
75
18
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
До МенБСП не може да управлява. Нито има концепция, нито кадрови ресурс, нито някой ще ги търпи да си играят на правителство. БСП ако получи мандат, това значи да ни управляват Тома Томов, Стефан Данаилов, Елена Йончева, маймунът, дето се подиграваше с жертвите на комунизма, Велизар Енчев и прочие сламени чучела. Или Валери Симеонов, борецът с жени и Карадайъ. Това ще бъде не правителство, а менажерия някаква, зверилник.
74
1
 
0
 
! Отговори
Капанар преди 7 години
До АнонименЕлементарна справка в нета ще ти покаже колко си далеч от истината. Явно тя е без значение при коментарите.
73
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бели Роми виждам аз в Парламента , не знам каkво виждате вие
72
0
 
13
 
! Отговори
Опасен чар преди 7 години
Сго-ди-хме-се, сго-ди-хме-се!Сега остава да решат как да се подредят ... предлагам да бъде, роднина милиционер, роднина милиционер!
71
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София ще се къпе в кръв - скоро скоро