Мама и тате хвалят: Сузанита – добро дете, търси своя път!

Показвала среден пръст на Дявола, на злобата, завистта
19 сеп 2017 11:30,
88
Мама и тате хвалят: Сузанита – добро дете, търси своя път!
Снимка: Facebook

14-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със своите видеоклипове, извън сцената е добро дете, което още не е намерило своя път като изпълнител. Това заявиха родителите й –  Орхан Мурад и жена му Шени.

Още по темата

"Сузанита е като всички тийнейджъри, тя не следва моя път (…) Тя е следствие, продукт на леките музикални жанрове", посочи певецът и подчерта, че като родители сега имат ясна задача: "Да канализираме и насочим нейното възпитание, нейната обща култура към нещо по-добро".

В тази връзка Орхан и Шени се заканиха, че ще съдят някои журналисти заради неверни твърдения по адрес на дъщеря им: "Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място", категорични бяха те пред bTV.

Майката на Сузанита, която я кара на участия, не смята и че клиповете са били прекалено провокативни: "Тя е по едно боди, (по тази логика) трябва да забранят на всички майки на деца до 18 години да пускат снимки от плажа". Защо момичето показва среден пръст? "Това го показва на Дявола, на злобата, на завистта".

Според Шени текстът на предизвикалата най-разгорещени спорове "Луцифер и Буда" не е бил правилно разбран от хората.

Родителите на Сузанита я описват като "много добро дете", което ходи на училище, рядко излиза и винаги има желание да помага на хората. Признават обаче, че вече от година и половина пуши – заради тежки нападки, които понесла за свое по-стари и по-неизвестно видео.

Орхан Мурад беше категоричен – не е нужна намеса на социалните служби или на Агенцията за закрила на детето: "Те могат само да навредят и да травмират детето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 5ВЕРНО ЛИ СРАВНИ МОЦАРТ СЪС СУЗАНИТА, плачааааа
18
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БауМилиони клипове изглеждат така и невиждам проблем.Аз съм либерален и мисля че едно момиче или момче само трябва да реши какво да прави и като имам деца небих им се месил в живота.
17
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не е продукт на нищо друго освен на некадърното си тати и простото си ***. Тоя не знам колко пъти ще се опита да повтори, че не е негов продукт, *** някакви...не е от мойте топки или пък от тия на медиите излязъл тоя провал, от неговите е. :(И много ме кефи как са й смалили челцето на фотошоп. Много стилно.
16
6
 
53
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Аз така като я гледам и виждам един път пред нея след около 2-3 години. И понеже е прекалено млада и сочна, може даже да взима по тоя път около 200 лева на час, щото тия около четиридесетака падат до 40-50 :)))
15
4
 
54
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 12Или си познат на семейството или си луд фен на Орхан. Всеки нормален човек ще види проблема. Клиповете са силно сексуални, момичето е малолетно. Ако си съгласен дъщеря ти да пуши и да се държи сексуално на тази възраст си в малцинство.
14
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орхан да съди журналистите.Много от новините за Сузанита са фалшиви.Всеки иска да изкара пари от нея и почва и пише.
13
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууу как изведнъж всички станаха моралисти ! Хикимянчо ,къде ти е морала ,когато от всички медии от сутрин до вечер давате за плеймейтки- "вип" персони известни само с всеизвестния си талант....... ?Каквото повикало такова се обадило - Не е виновна Сузанита - Вие Вие Вие медиите сте виновни ,Вие насаждате пропадъка в обществото !
12
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БауПо времето на Моцарт е нямоло бодита. И какво му толкова скандалното на това момиче да се снима по боди.
11
6
 
49
 
! Отговори
СОРИ преди 6 години
АЕ ТОЯ ЧАЛГАР НМОГО ЛИ Е ИЗВЕСТЕН, ЧЕ НЕ ГО ЗНАМ?
10
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ СТИГАААААА!!!Тази тъпня е като биг брадъра - край нямааааа!!!И като някои други. Май тъпотиите не се свършват. Да се продължава с писането по тази тема - ето това е ПиАр.
9
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесна е да слага печати с челото си! Да блъскаш, да блъскаш!
8
2
 
55
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 5 къде са снимките на Моцарт по боди да ги видя ? Дай линк :) Не е проблема възраста, а начина и на поведение за тази възраст. Другите 14 годишни ще копирата и какво правим ? Явно нямаш дъщеря.
7
6
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родителите са за бой! Не е нормално да подкрепят к.рвенското държане на дъщеря им, още повече, че е непълнолетна... Направо си плачат за отнемане на правата!Достатъчно *** има на екрана, айде стига вече к.рволък в тази държава, ами дайте нещо смислено!
6
6
 
66
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Предполагам парите, които носи Сузанита вкъщи са добри така, че ще продължава. Орхан няма много право да говори за клиповете при положение, че не ги е виждал. Това, че пуши на 14 и никой не я е спрял говори достатъчно за семейството.
5
41
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Журналистите прекалиха.Вместо да я поздравят за успеха те я нападнаха че била на 14.И Моцарт е нямал 18 като е почнал да се занимава с музика.
4
6
 
46
 
! Отговори
ееее преди 6 години
айде бе закъсняхте.откога чакам да се появи статия за поредното бездарно моме.и на майката и на дъщерята в амджиката
3
4
 
65
 
! Отговори
? преди 6 години
Родителите да си приберат недоразумението и да не занимават обществото с простотии.
2
4
 
60
 
! Отговори
Джурналист преди 6 години
На 14 години едно дете, да дете, трябва да си прекара добре последните години на детството, а не да имитира възрастните в сексуални пози, ще има много време за това после. После, интересно е, че дете на мюсюлмани демонстрира на показ тялото си и провокира, което идва да покаже, че българското общество е доста либерално и толерантно. В Турция, Пакистан и Индия много семейства биха убили дъщеря си за посрамване в т.нар. убийства на четта. Нейсе, Сузанита е продукт на нашето общество. истина е.
1
6
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В чужбина това дете досега сто пъти да са го отнели от мало.умните му родители а те самите да са пратени на топло. А относно снимката, има ли още тъ.пунгери които да мислят, че като видят някоя публична личност с очила, следователно тя е интелиентна... и в никакъв случай не си ги е сложила с цел ПиАр.

Спонсорирани публикации