Годишен бис II: Мария vs Мегз, интелектът Гани, Сузанита...

Кои са героите на второто полугодие на 2017-та?
20

Кобилкина предлагаше вълшебни хапчета. Снимка: Facebook

След като ви представихме героите от първото полугодие на 2017-а, дойде време и за по-горещата втора част. Наситена с море, еротика, скандали и риалити простотии. Затова и галерията ни е повече от щедра.

Все пак заслуженото начало е за Наталия Кобилкина, жената, която създава съвремените принцеси и гейши. През юли тя изуми с нова бизнес практика, която би трябвало да заинтригува и някои специализирани органи, но си отмина с малко шум. На сайта си тя започна да продава капки за изобилие от пари (след медийните публикации бързо махна офертите). Срещу 60 лева и 7 капки сутрин и вечер под езика и хоп - ставаш милионер. Вълшебният разтвор премахвал "саботирането и страха от бедност, чувството на неудобство да поискаш, възвръща чувството на ценност и значимост, позволява напълно да се отвориш и да приемеш изобилието на всички нива". Кобилкина предложи още отвари за жени, които не могат да си намерят мъж. Има и капки за сексуалност, за самочувствие, за зачеване... Ако бяхме нормална държава би пуснала и капки срещу самота в затвора.

Още по темата

Спенс пък ни изненада със силно юлско изказване на музикална тема. "Сега музикалната индустрия има нужда само от педали в ефира, които изпълняват каквото им се каже, дупят се където им се каже и индустрията си върви гладко и мазно без никакви съпротивления". Някой да се разпозна? Едва ли, все пак у нас всички са звезди, работят от сутрин до мрак, музиката е целият им живот и не се дупят на никого. А, забравих - мразят фалшифите хора и най-важното за тях е да бъдат себе си. Бис за тях, два за Спенс!

Юли месец обаче бе запазен за дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, която пусна песента "Луцифер и Буда". Това, което баща й гради над 25 години на сцената бе заличено от щерка му за няколко дни. Не е новина, че 14-годишна кърши тяло като професионална стриптийзьорка. Не е нещо невиждано 14-годишна да размахва средни пръсти или пък този среден пръст да го облизва. Не е нещо невиждано и 14-годишна да има многопластов грим, дълги изкуствени нокти и да е обула мрежест чорапогащник. Но когато всичко това е събрано в триминутен клип си е истинска трагедия.

Социалната мрежа пък се опита да ни наложи нов герой - Цеца Клизмата. Някаква женица реши да ни покаже как се прави на живо клизма с кафе. С всичките му подробности, включително каква течност излиза от нея. И жизнено разтърсва задник, за да ни покаже колко полезна е цялата процедура. За радост тази гнусотия заглъхна още през юли.

Дизайнерката Миглена Каканашева претърпя инцидент на пътя. И беше толкова шокирана и изплашена, че първата й мисъл бе да направи клипчета в социалните мрежи (можете да си ги припомните тук). И да пооправи косата си по време на снимките, защото катастрофата си е катастрофа, но пък пред публиката трябва да сме перфектни.

Вече бе ясно, че Гани се е запътила към VIP Brother, но пък тя реши месец по-рано да ни запознае с разкрепостения си сексуален живот с настоящия си приятел. Правили секс дори на пода в кино, докато траела прожекция. Били на последния ред, само не става ясно как мускулестото й гадже се е чувствал в това тясно пространство, но пък полетът на въображението може да е невероятен.

Лято е, Николета се съблече, Андреа я последва. Дрехите свали Светлана Василева, че и фолкпевицата Мария. Вижте ги в галерията.

През август дойде официалното признание за краха на връзката на Димитър Рачков и Мария Игнатова. "Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. "журналисти" и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно", заяви Рачков.

В същото време и Преслава се ожали - не била помирисвала мъж след раздялата с Бирмата преди близо три години. Била сама, най-много обичала себе си и своята кариера. Жалко е да се погубва така една красота, да расте самотна и неполивана. Но след няколко месеца стана ясно, че и фолкзвездата ни е послъгала, тъй като заби бившето гадже на Русата Златка Павел Лазаров.

Бис през август имаше и за Ани Хоанг, която няма хит и се чуди как да бъде сред известните. И реши, че е нещо велико да си постне снимка как пафка трева. Тези, които я критикуваха получиха куп обиди от певицата, че и среден пръст. За съжаление на Ани най-лошото е, че музикалната сцена й е показала среден пръст...

В най-отпускарския месец една от най-обсъжданите теми стана любовта на актьора Стоян Алексиев с близо три пъти по-младата от него студентка Ивана. Жененият Стоян бе заловен от папараци неприлично да интимничи с 22-годишната Ивана, като той се оправда, че били някакви проби на сцени за филм.

След като би шута на фолкпевицата Мария, Християн Гущеров прибра у дома през август плеймейтката Светлана Василева. Тя самата се похвали, че се е наместила в неговите чаршафи и дори вече е пренесла багажа си в милионрския му дом. И ни уверяваше как "Християн е изключително зрял и възпитан човек". През декември двамата се разделиха, а навръх Коледа пак се събраха. И тази връзка обаче не отива към щастлив финал, независимо, че Светлето ни обясни на няколко пъти, че е готова за булка.

Ася Капчикова пък се появи при Венета Райкова и докато клюкарстваха двете стигнаха до извода, че някъде са чували как Криско спял и с жени, и с мъже. Капчикова чула за похожденията по левия бряг на Криско след като се разделили, докато били заедно - не бил й изневерявал. Един вид - при такава жена няма как да се случи.

В същото време Сузанита се мъчеше да се задържи на гребена на вълната със скандал - пусна снимка, на която е видно, че пуши трева. И потникът й е по темата.

Камелия пък отбеляза 20 години на сцената и се съблече за кеф на феновете си.

Пак през август стана ясно, че Венета Райкова ще акостира в "Папараци" на мястото на Николета. Лозанова пък се изхвърли, че оставя зад гърба си предаването и започвала нещо епично. И то скоро. Е, до края на годината не го видяхме, явно нещо се объркаха плановете й.

Финалът на месец август бе белязан от махленския скандал между Кичка Бодурова и Тони Димитрова. Кичето нападна бургаската певица на тема килограми и незнание на това, което пише за нея в Уикипедия. Един вид Тони да види с каква звезда се състезава. Димитрова обаче реши да слезе на махленското ниво, защото не може да седи безучастна, "когато някой, с чуждоземски акцент цапа името й".

"Глупостта е като селска локва, пълна с кална вода и кравешка тор, миризлива и незаслужаващата претенциите на горните редове. Когато обаче, глупостта се съеши с лошотията, лъжата и фалша, тогава се получава отровна смес. Тя не е взривоопасна, но оцвъква със зловонието си целият пейзаж. Няма начин да позволя на една мадам да ме цапа с курешките на своята злоба, и то от години. Да, мадам Кичке, за тебе иде реч!", нападна Тони.

През септември станахме свидетели на последните проблясъци на Сузанита. Тя се включи в песента на Андреа "Строго забранено". Слаба песен, пошъл клип, в който се преплитат 14-годишната певица, силиконови мадами и лесбо сцени.

В началото на септември изненадващо в социалните мрежи излязоха снимки на майката на Ася Капчикова, което обяснява и нейният възход. Г-жа Надежда направи опит да покаже, че и тя е палавница, макар ефектът да е по-скоро обратен.

И Гери-Никол се разхвърля и показа плът (виж галерията) по време на гостуването си в Ню Йорк.

Във VIP Brother започна звездна простотия, а първите героини станаха фолкпевицата Мария и дизайнерката Миглена Каканашева. Всичко започна след като Мария плати 3 бона, за да не танцува. И призова бизнесмените в къщата трябва да последват нейната благотворителност. Мегз пък се засегна и атакува с намека, че Отварачката изкарва пари не само от песни. Последва епитет към Каканашева, че е психопатка, а тя продължи своята линия и се обърна към Мария - "Ти си компаньонка, изявена и ярка!". Мара пък се зарече да я съди, като междувременно обяви на всеослушание как роклите на Мегз били по 70 лева.

Някъде между обидите Мария се изповяда колко й било тежко след раздялата с Християн Гущеров. Как кракът й не бил стъпил в клуб, как я обиждал, че била боклук, как жилището й било на кредит, как се молила да не й взимат колата, чудела се как да плаща училището на дъщеря си, как продавала бижутата си и си брояла стотинките в магазините. И как на дъщеря й се видял тесен апартамента и искала да ходят в къщата на Християн... Но цялата й история някак не се припокрива с нейните демонстрации през месеците преди да влезе в шоуто. Уж бедна, уж си брои левчетата в супера, а на събития се появява с тоалет, чанта и обувки, чиято стойност надхвърля училищната такса на детето й. В най-бедния си период се хвали в социалните мрежи с кадри от Сен Тропе, направи показен рожден ден на Слънчака за дъщеря си, на тържеството попя и Криско. Селфита от скъпарския Риц, а след това търси съчувствие?

Всъщност от предаването разбрахме, че за така наречените ВИП-ове най-голямата обида е да не ги счетат за бедни. Изтъкани от всякакви комплекси, те смятат, че парите правят човека. Мегз се обиди, че роклите й били по 70 лева. Нима предлага висша мода? Енджи Касабие също разхожда скъпи рокли и бижута, случайно да не я вземем за бедна. Джулиана Гани бе подредена сред най-бедните в къщата, от което й настръхна силикона. Нейната най-голяма гордост след екстеншъните, за които рева.

През октомври пък завърши издирването на Издислав, което започна още през 2016-та. Фики Стораро и Гюлджан се венчаха пищно в столичен хотел, а на купона развъртяха ханшове стотици гости. Начело с кумата Галена.

В същия месец последва изповед на майката на Джулиана Гани, а придворни медии ни я представяха като някаква невиждана пианистка, която докосвайки клавишите и мъжете вече припадали по нея. Наследила голямо богатство, апартаменти - според майка й, над милион долара. А тя милата си призна, че искала друг живот и затова станала танцьорка на пилон и в балети на фолкпевици.

"Има диплома за преподавател по музика. Израсна галена, но в същото време и много изтормозена. Хората, които се занимават с музика, знаят колко усилия и време коства това на едно дете. С пълно отличие завърши основното си образование, след това музикалното с много грамоти и награди. С отличен успех завърши икономика на туризма, управление на европейски проекти. Тя е просто перфекционистка. Може би това я кара да бъде и направена, да изглежда най-хубаво", похвали я майката й. Всичко звучи супер - милионерка, дипломи, пиано... И накрая какво? Екстеншъните й са по-важни от всичко друго. Къде по пътя е загубен този талант и перфекционизъм, за да се настанят пилонът и силиконът?

А най-голямата тъпотия бяха хвалбите по неин адрес колко била умна, тъй като отговори на пет от шесте въпроса за четвъртокласници. Стигнахме дотам да изпадаме в телешки възторг от подобни знания. Жалко...

В началото на ноември пък Мария Илиева призна, че очаква своята първа рожба. Таткото е живеещият в чужбина Георги Михайлов, а изпълнителката призна, че разликата във възрастта въобще не я притеснява.

Пак по това време и невиждалата мъж от години Преслава откри любовта. Тя се появи за първи път публично с бившето гадже на Русата Златка - Павел. Реномето му е доста спорно, през последните седмици го свързаха и с няколко скандала - понабил фен на Преслава и диджей в клуб.

Николета и Камелия ни подгряха с ноемврийска еротика.

Избрахме си и Мис България - Тамара Георгиева. А изборът се превърна в тема номер едно за държавата. Дали носът на Мис Тамара е сниман правилно или не. Почти цялото жури се отрече от нея, излязоха слухове, че семейството на гаджето й е подплатило победата. Организаторите обвиниха фотографите за лошите снимки на Тамара, което бе голяма грешка. Каквото застанало пред обектива - такова излязло. Има ли значение дали са дадени 20 бона за короната? Не, ама никакво! Тамара така или иначе няма да ни представлява на Мис Свят. Нейната победа вече е забравена. А и конкурсите за красота винаги са били заложници на едрия бизнес и обикновено се печелят от девойки, които или са гаджета на мастити бизнесмени, или са снахи. Просто статистика...

Григор Димитров пък спечели финалния мастърс в Лондон, а спечелините милиони от наградния фонд изкараха на бял свят поета Калин Терзийски. Видите ли, Гришо спечелил 2,5 милиона долара в Лондон, а той получавал по 10 паунда на статия в български вестник в английската столица. Нека бъдем честни - тенисистът ни в момента е номер 3 в света. Да сте чули Калин Терзийски да заема такова място в йерархията на световната литература?

В шоубизнеса попадна и президентът Росен Плевнелиев, който извади на светло връзката си със синоптичката Деси Банова. По време на мандата си той усилено пазеше личния си живот, но връзката му с Банова преобърна този факт. Двамата не искали да спекулират с връзката им, да се натрапват на обществото, но направиха точно това. Плевнелиев в национален ефир обясни как прогнозата за техния личен живот е слънчева. После двамата гостуваха при Гала и разреваха не е една домакиня... После дойдоха клетвите, че спират да говорят, за да дойде интервю и през декември. Истината е, че един президент се принизи до нивото на плеймейтки и футболисти да обяснява колко много обича Банова.

А в същото време държавата вече си задаваше въпроса коя е Шушана и защо е сама. Отговор няма, но поне Банова не е сама.

На прага на декември пък бе избрана носителката на "Мис Естествен бюст". Участничките в конкурса обаче могат да разрушат на всеки половия живот, а в надпреварата имаше всичко друго, но не и еротика.

Коронясахме и поредната Мис Плеймейт - 24-годишната Нора Недкова от Варна. Тя се похвали, че не е чула за себе си нито един негативен коментар. Което явно е предпоставка за сериозна кариера, а и самата Нора изрази надежда, че й предстоят "нови подвизи". Засега стана известна с репликата, че "милиарди българи са напуснали страната".

Николета Лозанова чукна 30 на Бали и, о, изненада - пусна еротични снимки в социалните мрежи.

През декември финишира и второто издание на Big Brother, носещо претенциозното наименование Most Wanted. Неочакваният победител стана Джино, за сметка на Коцето. Изборът понамириса, още повече, че на Джино му е предложено да води и предаване. Иначе шоуто ще се запомни с гаврата с Дебора, отклоненията на Луна и скандалът между Динко и Джино, който би трябвало да свърши в съда. Но то и Мария се закани да съди Мегз пък досега - нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
19
 
! Отговори
Иван преди 6 години
До една са за разтрел. Хора спреде да правите подобни *** хора известни, спрете да се вълнувате от тях да отваряте статии свързани с тях....
11
13
 
24
 
! Отговори
гнус! преди 6 години
Каква е мазничка Наталия истинска жрица на аналния секс. Дошла от просията да ни учи какво да правим и какво да не правим. Като Кашпировски, Джуна дето лекуваше от рак и умря от рак на 55 години.Как е възможно такова непродуктивно племе? Защо не се случи един руснак да пощаже нещо продуктивно в целия си паразитен живот!
10
2
 
22
 
! Отговори
Издислав Симплиситий преди 6 години
Напълно си прав , # 1 с целия си коментар , но бъди сигурен , че няма нищо случайно !*** народ се командори лесно и опро3тачването върви с пълна сила .Лошото е , че материал за облъчване има предостатъчно и се увеличава непрекъснато т.е. резултата е налице.Тази година можем да очакваме още по-големи и шумна рекламирани "културни" събития до пълна деградация на нацията - т.е. - до постигане на заветната цел!
9
8
 
9
 
! Отговори
Celena преди 6 години
Bravo,pozdraviavam Avtorat-samo -Aleks Popov !
8
5
 
57
 
! Отговори
Страхил преди 6 години
Хора и колеги форумци, само да ви кажа, по принцип да го знаете за обща култура. V.I.P не идва от Very Important Person /Много Важна Личност /, а от Very Important Passenger / Много Важен Пътник /. Това е оригинала. Идва от ерата на пътническото мореплаване. Ама това го няма в интернет, а в старите книги. Просто да го знаете. Откъде тръгва оригинала.
7
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-важното че Кобилкина постоянно мисли как яки жребци да я порят.
6
11
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе нищо стойностно ли не се случва в тази територия Б-я?
5
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе с две думи - пълна деградация.Каквито виповете, такива и феновете им.Аз иначе така и не разрбрах кой въобще ги е нарекъл випове, нито пък кога точно тази абривиатура се *** до такива низости у нас. VeryImportantPerson - за кого, за какво, защо?Трагедия!!
4
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЕБИЛИАДАВъзпей Сашко , Сашко Педерашко , собствената и чуждата простотия,музата ти е като на Б.Б. зад.ника,на изчезване от лиz,ане.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1в този (бг смешки) толкова
2
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родната простащина...
1
5
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е тази помия дето ни показвате. Нищо стойностно и нищо градивно. Някакви ***, които ни се навират във физиономиите и не набиват в мозъците, че били звезди. Уффф, стига вече.

Спонсорирани публикации