Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!

Речта му на наградите "Тони" вдигна публиката на крака
Обновена: 11 юни 2018 16:29 | 11 юни 2018 15:30,
109
Робърт Де Ниро: Майната му на Тръмп!
Снимка: cincinnati
Снощните награди "Тони" за принос към театралното изкуство на Бродуей, по-точно шокиращата реч на носителя на Оскар Робърт Де Ниро, изуми публиката на бляскавата церемония. 
 
"Искам да кажа само едно нещо: "Майната му на Тръмп! Вече не е "Долу Тръмп!", а майната му на Тръмп!!", започна Де Ниро от сцената преди да обяви изпълнението на певеца Брус Спрингстийн.
 
Вулгарната реч на актьора беше цензурирана от телевизия CBS, която излъчваше събитието. Това предизвика още по-остра обществена реакция, която заля социалните мрежи с коментари и видео от речта.
 
Въпреки че неприличните думи не се чуха от ефира на телевизията, присъстващите в залата много ясно показаха какво точно е съдържала речта на Де Ниро. 
 
Актьорът се обърна и към изпълнителя на сцената: 
 
"В опасните времена, в които живеем, ти непрекъснато се бориш за истината, прозрачността и цялостта на правителството. Боже, колко имаме нужда от това в момента..."
 
Речта му предизвика бурни реакции в залата и вдигна публиката на крака. 
 
"Страната ни се управлява от президент, който искрено вярва, че може да измисли своя истина... Ако си Доналд Тръмп истината не означава абсолютно нищо!!", каза още американският актьор. 
 
Де Ниро е един от най-изявените критици на Тръмп още по време на президентската му кампания през 2016 година.
 
Във видеоклип от октомври той се опита да окуражи избирателите да не гласуват за него на предстоящите тогава избори. В рамките на 60 секунди Тръмп беше наречен прасе, куче и мошеник. 
 
В друга агресивна реч на Де Ниро през януари пък, американският президент бе наречен "нашето бебе бос".
 
"Този шибан идиот е нашият президент. Това е като: "Новите дрехи на царя“. Този е пълен глупак!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на де Ниро ... му с тия алчни недоразумения, с които живее.Лакомите му жени го правят за смях, пък и той не печели популярност с кой знае какво прилично повезение.Типичен хулиган, вече доста старичък
58
7
 
12
 
! Отговори
Вт преди 5 години
Много е *** Робърт Де Ниро , ама много и не спира да се излага от миналата година.
57
0
 
3
 
! Отговори
дъртий преди 5 години
Цитирам "Този *** *** е нашият президент." Ей сега да видим цензурата на днес-а кво ша каже и да ли си превишава правото да цензурира.
56
11
 
6
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Явно болшинството пишещи тук са фенове на това недоразумение Тръмп...Да ви се чуди човек на акъла,поне този който не е изтекъл.....
55
1
 
9
 
! Отговори
Свят преди 5 години
Какво време настана!Шутовете станаха анализатори,анализаторите шутове, а гейовете господари!
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Де ниро казва маината му не само на Тръмп а и на неговите изборатели които са американци !
53
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами всеки остарява (поне тези с късмет). Вие да не мислите че ще сте вечни? Егате долните твари, плюят го защото бил стар за да защитават Тръмпанара, но няма човек на този свят който да не е изгледал и да не се е изкефил на филм на Де Ниро.
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп се подкрепя от Орбан, както и от новите италиански управници.... и те ли са Путинофили? цяла европа е путинофилска.
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човееч последният нормален филм на Де Ниро е Коза ностра и е от 2013 г. оттогава все старци играе, а и преди товаима сума ти *** филми, слец Прецакването. (2001). добрите му филми са в пероида 1984-2001
50
4
 
21
 
! Отговори
Фен преди 5 години
Де Ниро е голям актьор , мислех го и за голям човек , ама НЕ ,излезе *** , пффф!!
49
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше казал "Майната им на еврейските ми господари в Холивуд", щях да се изненадам. Но не му стиска.
48
10
 
5
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Де всички да имаха точните приказки на Де Ниро...Какво да се добави освен че всеки народ си заслужава управниците...
47
8
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
що не си гледа старините Де Ниро, ами се занимава с еФтин пиар.....снощи гледах Кръстникът 2, не мога да повярвам, че тоя филм е от преди 44 години :)
46
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дениро, ела в България. Тук ти обещаваме 200$ на месец минимална заплата, много евтин алкохол, наркотици, евтини бразилки и голям купон на Кафяво море.
45
10
 
9
 
! Отговори
ММ преди 5 години
Имало и нормални хора отвъд океана
44
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боби масона ми говори за истина..ще падна. Велик като актьор, но просст като човек. Почивай в мир Боби, имаше и добри филми, но вече ти е време да си пиеш хапчетата против Алцхаймер.
43
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ivailoАбе, за каква нормална част говориш?Както един колега е писал по-долу...в САЩ този го избраха същите, които гласуват тук за Волен, В.Симеонов и шкембе войвода, който не е бил дори в казарма.
42
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путинофилите и тръмпистите сключиха свещен брак и копаят гроба и плюят задружно майката на световната цивилизация - Европа. Жалка работа. Де Ниро е велик артист, радвал милиони хора с филмите си. Чест му прави. Тръмп го избра прованса от средните щати. Това е американския Волен Сидеров. Този ще закопае САЩ, помнете ми думата!
41
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тръмп е "бебе бос", каква излизо че е САЩ според Де ниро?държава управлявана от "бебе бос". Хайде малок да се замисля какво приказва. подронва авторитета си - и подронва авторитета на САЩ.
40
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ах, колко е сладко да се живее на грантове от Сорос и колко тъжно - изведнъж да ти спрат грантовете. Може един твой филм да е пълна дупка, но чичко Сорсо ще ти купи 200 000 билета, нищо че няма да има кой да гледа филма. Важното е пари да има.