Бис и вълнения в социалките: Отец Иван, блажно и две хубави... гърди

Кръчмарски снимки предизвикаха десетки коментари
Обновена: 8 сеп 2018 11:22 | 8 сеп 2018 11:15, Александър Попов
193

Снимка: Facebook

"Блажиш ли, блажиш ли, дедо попе?", "Цялата ни църква е на тоз хал", "Видимо си пада само по духовни неща". Това са само част от коментарите към две кръчмарски снимки, които повече от денонощие са истински хит в социалните мрежи.

На тях е известния като благодетел отец Иван от Нови Хан, младо момиче с деколте далеч от духовното, а пред двамата масата е затрупана с различни ястия.

Първоначално самият отец Иван коментирал пред "Монитор", че това всъщност е внучката му, с която бил на почивка в Гърция преди около две седмици. Разказа, че са били на вечеря с нея и дъщеря си в ресторант, на брега на морето.

По-късно обаче в изданието се обадила Ина Николова, която пояснила, че е от приюта на отец Иван в село Якимово и фотосите са от рождения й ден през декември. Качила снимките във Facebook, като не предполагала, че ще му навреди.

"Искрено съжалявам. Откакто баща ми почина, отец Иван се грижи за мен и майка ми, той ни е като закрилник. Не мога да повярвам какво недоразумение се е получило. Срамувам се, но съм и тъжна и обидена, не съм очаквала, че ще има хора, които ще изтълкуват това погрешно", коментира момичето.

Тя поясни, че по време на празника е имало е други хора. След тържеството обаче пуснала снимките в социалната мрежа без знанието на отец Иван, като написала: "Все така да ни помагаш".

В същото време отец Иван насочил разговора в посока нуждата от дарения и как изкарал тежко боледуване.

Той уточни, че в момента в приютите в Якимово и в нови Хан има 72 ученика и затова да му необходими средства за облекло и учебни пособия. Дарители са му помогнали да плати едната сметка за ток.

За потребителите пък остава да разширят фолклора на база на кадрите.


193
Още по темата: отец Иван
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До пипи дългото чорапче

Ще правям акквото си искам,колкото си искам :)
128
3
 
15
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 месеца
Понякога и малко катран уврежда медаХората са толкова обезверени, без да виждат справедливост,без държавата да защитава правата им и за тях тя е само мащеха.Доколко обаче е редно да дундуркаш целисемейства е друг въпрос.Помогни година ,две
127
10
 
50
 
! Отговори
seira преди 5 месеца
НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ...

КАКВО ТОЧНО ДРАЗНИ АУДИТОРИЯТА В ТЕЗИ СНИМКИ?!

"ПОГЛЕДА НА ПОПА", ДЕКОЛТЕТО НА МОМИЧЕТО И/ИЛИ ТРАПЕЗАТА ПРЕД ТЯХ?!

АКО НАИСТИНА ОТЕЦ ИВАН Е БИЛ ПОКАНЕН ОТ ИНА НИКОЛОВА НА ТРАПЕЗА ПО ПОВОД РОЖДЕНИЯ Й ДЕН, КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА?!

КАКЪВ "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ "ПОГЛЕДА НА ПОПА"?!

КАКВО "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ ДЕКОЛТЕТО НА МОМИЧЕТО?!

КАКВА "ТРЯБВА" ДА БЪДЕ ТРАПЕЗАТА ПО ПОВОД ПРАЗНИКА?!

НЕЩО НЕ Е ТАКА, КАКТО ГО ИЗКАРВАТ ПЪРВОСИГНАЛНО...

ЗДРАВАТА НАМИРИСВА НА ОПИТ ЗА МАНИПУЛАТИВНО ВНУШЕНИЕ!!!
126
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Попа може да e6e чужди подки колкото му душа сака, ама да свали расото и да гледа да не опръсka требника или некоя икона, че е грехота! Иначе няма проблем! Никой не го съпикясва. Нека си e6e колко кypeц му държи! Ама после некоя баба кат се наведе да цуне иконата, да не цуне нещо друго!
125
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
132, я вЪри на мама си у пантофа! Може и зад него. Ти или си жена в климакс, или си някой "мъЖ" с главно "Ж" освободен от физическо и хронично болен.
124
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 130
По речника на написалия пост 130, всички могат да си направят извода що за хора плюят и сочат с пръст попа. Обаче няма да си направят извода, щото са същите като него- благоприлични, почтени, трезвеници, с чисти мисли и овладели до съвършенство книжовния български език.
123
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз затова не влизам в черква! Опасявам се някъде да не се подхлъзна я на cпepма, я на мaс!
122
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 124
Попът отдавна не се смята за поп в общоприетия смисъл на думата. Лично вие какви сметки имате да уреждате с попа? Храните ли го, обличате ли го, топлото му ли осигурявате или се грижите за всички бездомници, за които се грижи той? Айде у лево и си живейте живота, вместо да следите чуждия живот! Големи моралисти у форума.
121
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Попа е отявлен сатанист. Сигурно си носи кръста надолу.
120
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Попа щом му се e6e яко, да се разпопва и да бега да ръгa. Дупки бол. Лошо няма! Ама тоя същия после да ми чете морал, нема как да стане!
119
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 122
И погледът на човек ли ще порицаете? Всички трябва да ходят със сведени очи, щото погледът може да е основание за осъдителни коментари. Започнете с дрехите му, косата му, веждите му... Типични милиционерски коментари. Диктатура на пролетариата. Комунисти сте си, носите си комунизма в душите. Скоро може да забраните Битълс, широките крачоли и вицовете против Вожда. Ремонтирайте и Белене и Скравена. Пращайте там свободолюбивите!
118
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Попа сам е избрал да бъде дyxoвник, демек над светските суети и съблазни! Не съм го карал насила. И щом е така, следва да бъде пример за чистота, каквато е много съмнително да притежава. Погледът му ич не е на смирен и отдаден на Бога човек!
117
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 120
Бре, бре, бре! Големи стожери на социалистическото общество.
Свободният живот не е допустим. Отчето ще стои затворено в манастир, ще кара на пост и молитва, ако трябва ще се самобичува. Който се весели трябва да бъде посочен с пръст, да бъде обсъден и отречен, всички да се разграничат от него.
Коя си ти, че ще ми казваш да се пъна ли или да не се пъна!! Аман от комсомолски секретарки и Звезди на партията!
116
6
 
12
 
! Отговори
всички са комуняги преди 5 месеца
Селски пръ.чове и махленски клюкарки, избиващи комплекси по форумите. Отчето няма право да се храни, да празнува рождени дни, жена не трябва да го доближава... Учителката, празнуваща в дискотека, я разпънаха на кръст и уволниха, защото се веселила на дансинга. Имаше и друга, която уволниха заради нелепи снимки...
ЖИВЕЕТЕ СЪС СТАРИТЕ РАЗБИРАНИЯ КАТО В ТОТАЛИТАРНИ ВРЕМЕНА ПРЕДИ '89 год. 30г. МАНТАЛИТЕТЪТ ВИ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ.
Свободният живот е признак на буржоазен упадък и трябва да бъде порицан.
115
2
 
16
 
! Отговори
До Лицемери преди 5 месеца
Абе за светица не съм, определено, но и не си навирам циците под носа на достолепни старци. Виж, за нещо около моята възраст е друго, така че не се пени толкова.
114
9
 
12
 
! Отговори
лицемери! преди 5 месеца
Всички писачи по форумите са целомъдрени, не пушат, не пият, по заведения не ходят, не крадат, не лъжат, не мамят, не се бият, не укриват данъци, висок морал и почтеност. Хранят се с росата, мъглата, въздуха, слънчевите лъчи... Ангели небесни! И само сочат с пръст- "Разпни го! Убийте го! Затвор до живот! В Сливенския! При Бай Ставри...".
113
1
 
3
 
! Отговори
Тик так преди 5 месеца
Печено пиле с фолио от витрина,дистанционни 2.семейно събиране,какви мухи Ви брьмкат
112
1
 
22
 
! Отговори
ми, преди 5 месеца
Ина Николова си личи че е простовата кръчмарка.Извадила цици на показ,набутала се у отчето докато се храни,накарала да ги снимат и после у фейсклЮко...чалгария.
111
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Попитайте хората от Нови хан що за птица е този самопровъзгласил се за Свещеник бай Иван.
Съден 3 пъти за педофилство и 2 пъти лежал в затвора.
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кръчмарицеееееее...! Дай вино да пием!

Спонсорирани публикации