МВР откри убиецa от Костенец, Чане се е самоубил

Преди да бъде открит е стрелял по полицаи
Обновена: 29 май 2019 23:06 | 29 май 2019 21:55,
291
МВР откри убиецa от Костенец, Чане се е самоубил

Стоян Зайков, убиецът от Костенец, е бил открит в района на Долна баня.

Зайков се е самоубил,  а преди това е стрелял по полицай. Зайков е открил огън по служител на Гранична полиция.

Всички служители на МВР са добре, предаде Нова тв.

Още по темата

МВР издирва Стоян Зайков от 10 май, когато тялото на 38-годишната Милена Шишкова беше открито край дома й в Костенец. Всички следи водят към бившият й партньор Стоян Зайков.

Дни по-късно, на 14 май, братовчедът на Зайков - Валентин Петров, бе открит мъртъв в дома си.

Заключени порти, резета, вериги... така е около Костенец

Преди дни МВР разпита сина на Стоян Зайков. От полицията не изключиха възможността Зайков да е избягал и в Гърция след двойното убийство.

В разследването и търсенето на Зайков са включени барети, антимафиоти, жандармерия, участват дори хора от местните ловни дружинки.

Първата следа от Чане беше уловена от полицейско куче на 17 май. Полицаите намериха и пушката, с която беглецът вероятно е убил братовчед си Валентин Петров. Убиецът скрил оръжието в пчелен кошер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил изтеглил 28 бона и бил хванал гората,като се криел по вилите на хората.Парите сигурно е ползвал за тоалетна хартия.
167
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха не може да бъде. Пак самоубийство....Някой съмнявал ли се?
166
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоубил се е с няколко патрони.
165
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма човек няма проблем, но този никой нормален не би го жалил но все пак има дете !
164
3
 
35
 
! Отговори
Лао Дзън Ич Ни Санши преди 4 години
ВЕЛИКО ОТКРИТИЕ на българската полиция - самоубит след престрелка с полицаи и преследване от 1 месец. Направо вадете ордени "Стара Планина" за "героите" от МВР....ПЪЛЕН ТОТАЛЕН ПРОВАЛ НА ПОЛИЦИЯТА. ПО ДОЛЕН ПРОВАЛ НЯМА
163
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той този е новия Ангел Кънчев - да не го заловят заптиетата и да го измъчват да издаде новото революционно движение, се ашладисва сам...
162
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова, а и на фона на резултатите от евроизборите да помислим отново за приемане на истанбулската конвенция за защита на жените.
161
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И с кое от пушкалата е стрелял по полицая, до тук знаем за две, имал ли е трето? Въобще какво става? Или ни взехте за мезе? Или по-добре да си отворя порно сайт?
160
4
 
18
 
! Отговори
психо войник преди 4 години
извадка от утрешните новини - психо болния (покойник) е убил жена си в състояние на неадекватност защото е подозирал братчеда че му е носил чехлите на голо. при всички случаи ще го изкарат психозащото те искат да е така. ако не психо ще кажат че е терорист и са открили неоткриваем бункер с 1000 гранати , 20 калашника и 3 танка. странно но зачестиха подобни случай. много неудобни има. или много наркотици дават на тоз народ.
159
1
 
10
 
! Отговори
az преди 4 години
На другите избори да не се яви кандидат за депутат, единия затворник - Иванчева, другия го гонят ама той да вземе да се кандидатира, та и да го пуснат агитации да прави (под домашен арест в Пловдив, Софив и тн) разбира се ;)
158
3
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Е тия вече ни правят на ***!
157
6
 
13
 
! Отговори
оловния войник преди 4 години
Жив и здрав си е Зайков. Милиционерите не могат да го гепят и пускат партенка "самоубийство". Някой ще види ли "трупа"? А Зайков ще си се укрива до зуко. А пък междувременно някой го думне нема отговорност, 'щото нали го вдят УМРЕЛ... Нищо не става от милиционерите ни - гола вода. Пфууу...
156
9
 
8
 
! Отговори
психо воиник преди 4 години
когато някой е неудобен убива жена си. после ако не му стига убиват я братовчед, я балдъза или още някои от рода. ясен сигнал за него , че прошка няма. ако продължиш затриват още някой и така докато си сложиш сам въжето. проста американска схема използвана от мафия и полиция за неутрализиране на неудобни хора на който има какво да се вземе. преди да се стигне до този сценарии е имало як психо тормоз - говорим за години. Естествено убитите са единствените знаещи какво се е случвало.
155
2
 
13
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Язък! Идеален кандидат за обгрижване от НПОтата и усвояване на кинти покрай страданията на тази бурна душа.
154
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нас е така, тия се само-убиват.
153
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
щеше да е интересно да пуснат актуална снимка,да видим как изглежда сега
152
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 4 години
До от люлинКато не си корумпиран, отивай и ставай полицай! Или е по- лесно друг да отиде да стрелят по него, а ти да плюеш по сайтовете?
151
5
 
23
 
! Отговори
Misho преди 4 години
Пак ли убиеца се е самоубил, бе ???Как ще скриеш пушка в кошер ? Нали пушката е по дълга от диагонала на празен кошер ?Това е като онова "самоубийство" във Пловдив, дето кучето е настъпило спусака на пистолета в парка ......
150
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то да е само зайков, а още колко мъже има, които са агресивни и готови ей така,за нищо да убият жените си.май забравихме основния моментагресията е срещу жена му.
149
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ съсипа доверието на обществото в МВР, като дойдоха на власт беше над 60 процента, сега е ...9 процента.и мнение от преди 6 години цитатЗа Опиц с флоберката 5 година, а за Бойко с гранатомета премиерски пост? Странна работаПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2012/11/06/sydyt-v-strasburg-ni-osydi-zaradi-mvr-akciia-ot-2003-g.172407,9Прочети още на: https://dnes.bg/index/2019/05/29/mvr-otkri-ubieca-ot-kostenec-chane-se-e-samoubil.411884#comment-newest

Спонсорирани публикации