Откриха причината за смъртта на Дисни звездата Камерън Бойс

Младият актьор почина на 20 години
31 юли 2019 17:05,
8
Откриха причината за смъртта на Дисни звездата Камерън Бойс
Снимка: Reuters

Дисни звездата Камерън Бойс почина внезапно на 6 юли тази година, едва на 20 години. Причина за неочакваната му смърт семейството посочи „продължително боледуване“ без да уточняват подробности.

Още по темата

След като стана ясно, че Бойс е починал в съня си в дома си в Северен Холивуд на 6 юли, се назначи по-подробно проучване на причините. Сега става ясно, че точната причина за кончината на актьора е епилепсия, съобщава BBC.

Камерън Бойс е само на 9 години, когато се появява в хорър филма "Mirrors" с Кийфър Съдърланд. После играе едно от децата на Адам Сандлър в "Пораснали хлапета", но най-голяма популярност спечели с тийнейджърския филм "Наследниците".

"Сега светът остана без съмнение без една от най-ярките си светлини, но духът му ще живее чрез състраданието и добрината на всички, които го обичаха", казва говорител на семейството на Камерън непосредствено след неговата смърт.

От Дисни също изразиха покрусата си при новината. Говорител на Disney Channel го описа като "невероятно талантлив актьор".

"От ранна детска възраст Камерън Бойс мечтаеше да сподели невероятния си актьорски талант със света. Като млад мъж, той беше пълен с желание да промени живота на хората чрез хуманитарната си работа. Той бе много талантлив актьор, изключително загрижен и мил човек, но най-вече любящ син, брат, внук и приятел".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христо Кръстев.Има още една причина - проклятието на Disney Channel. Силен фен и приятел на JETIX си отмъщава. Не е ли редно?!
8
0
 
8
 
! Отговори
. преди 3 години
Как може да има толкова просташки коментари направо не е истина!!
7
13
 
58
 
! Отговори
Анонимно дете. преди 4 години
Глупостта на българите, както винаги толкова груба и малумна. В днешно време, да се срамува човек да каже и покаже, че е българин. Да почива в мир момчето. А родителите му да останат все така силни.
6
81
 
10
 
! Отговори
ФЕ=КА преди 4 години
Причината е повече от ясно - кофеин.
5
55
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
убила го е прекалената еуфория...Защото ,както казва нашия мъдър български народ,"Много хубаво не е на хубаво"....Е,на някои "еуфористи" им се разминава....Иначе:..-Защо виждам в него младия "Алън Харпер"?...Да не би биологичния му баща да е оня симпатяга от "2.5 ман"?..всъщност,колко му е..Там са търкалят като мишлетата в кашона на Фийби ..
4
12
 
68
 
! Отговори
Емил преди 4 години
По проста нация от българите няма, да почива в мир момчето
3
20
 
38
 
! Отговори
МК - ULTRA преди 4 години
Като се осъзнаят, че са жертва на монарх програмирането и ги самоубиват. Примерите от Дисни индусрията са доста, а и в нета има много инфо по това.
2
44
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предозирал е
1
45
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Севернокорейците са го отровили с наркотици.

Спонсорирани публикации