Как Stranger things обърка представите на младото поколение?

Един зрител на сериала не е озадачен от свръхестественото
Обновена: 4 авг 2019 16:29 | 4 авг 2019 16:29,
13
Как Stranger things обърка представите на младото поколение?
Снимка: Netflix

Сериалът Stranger things може да озадачи някои по-невнимателни зрители със алтернативните си светове, мистериозно изчезващи деца и появяващи се чудеса. Не това обаче затрудни един от зрителите, който намери нещо друго...

Носталгията по 80-те години на миналия век може да бъде напълно задоволена от сериала Stranger things. За онези, които си спомнят телефоните с шайба, фотоапаратите с лента и някои други неща, останали в историята, сериалът е доста симпатичен с асоциациите си.

Някои от по-младите зрители на Stranger things без проблем проследяват алтернативните светове, но някои съвсем земни неща напълно ги объркват.

Именно това се е случило и с един зрител, който не може да си обясни какво се случва, когато Нанси постоянно нахлува при Джонатан, докато той проявява снимките.

Естествено, на всяко отваряне на вратата, героят на Джонатан негодува, защото Нанси може да провали целият процес по проявяване на снимките.

Нещо напълно непознато на децата, израснали с цифрови фотоапарати и които живеят в ерата на хилядите селфита.

Именно затова озадаченият зрител задава въпросът "Каква е целта на тази "червена стая" в Stranger things?" в платформата StackExchange.

"В Stranger things често виждаме Джонатан да влиза в тази стая, за да "подобри" снимките си или нещо такова. Не мога да разбера напълно какво се случва тук", пише зрителят.

"Той поставя снимката във вода и това някак я прави по-ясна? Пример за това е как в първи сезон, докато той обработва снимката на Барбара и вижда малка част от Демогоргона. Това да не би да е някаква стара фотографска техника и как се нарича?", пише още в поста.


Разбира се, в интернет отговори винаги има и отзивчив потребител обяснява на объркания зрител какво всъщност се случва.

Това обаче не пречи на редицата забавни реакции в Twitter. Един споделя снимка на първоначалния пост с коментар "Господи, дано не намери видео касетка или пък стационарен телефон, децата ще решат, че това е някакъв вид вещерство!"

Друг лаконично отбелязва, че се чувства като човек, който бавно и постепенно се разпада до прах.


С лек черен хумор трети пише "Хайде, изкопайте ми гроба. Очевидно отдавна е трябвало да приема тази сладка прегръдка".
 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
10
 
0
 
! Отговори
Хейтър преди 4 години
Опитах да гледам първия сезон, към края на сезона се изнервих от некадърната игра на Уинона и се отказах. Може би трябва да му дам втори шанс, но едва ли ще е скоро при наличието на страхотни сериали като Doom Patrol, Историята на прислужницата и други.
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сериалът не е лош. Сега знам, че според всички, трябва да гледаме сюреалистичните изпълнения на неизвестни французи, да четем Достоевски на път за работа и да си говорим за Хамсун, докато си пием сутрешното кафе с коелгите, ама аде по спокойно ...
8
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6Един невероятно глупав сериал...
7
1
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Ами то ги пише в самото начало на филма...В друга Галактика...:)
6
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова ли няма смислени неща за гледане, че ни занимавате с някакви си сериали...Един път не видях, да пишете за филми на Сорентино или някой друг подобен режисьор.Само някакви бози за плебеи.
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво по дяволите е това?!
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като си градят представите за миналото от случайни сериали, така ще е... Впрочем, аз гелдах един филм от 70те и още се чудя, аджаба, къде са тея бе, лазерните мечове?
3
4
 
22
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Неква *** англичанка, която си пише глупости в туитър, това дори най вероятно е постановка, няма да пита близките и приятелите си, няма да ползва гугъл, ами туитва, аахахахаах, това ли ви е великата новина? Къде я учите тази журналистика само ви се чудя. То не 111 място ми направо минус безкрайност. г-ж Павлова вие надминахте дори колежката си Джесика Вълчева вече вие сте N1 тук. Ако въобще сте човек, а не програма, която публикува "новините". Оправете си Софтуера.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уфф, айде моля ви се .. Все едно да гледам Блейд Рънър и да ми обърка представите за 2017-а.... Или Хари Потър да ме накара, да повярвам, че да сковите носят пощата.Сериалът е ретро урбанистична фантастика. Ако децата ви "вярват" в него, моеж си прекалено малки, за да го гледат. Няма да им пуснете, да гледат Джанго, въпреки, че е хубав филм, нали? Това, че има деца в него, не значи, че е "детски". Ама все пак, понзавам хора, дето пускаха на 7 годишните си South Park, защото "ми то дестку бе" .
1
1
 
25
 
! Отговори
Aнонимен преди 4 години
То това поколение дали има НЯКАКВА представа за света извън хAPP-овете ( APPs ) изобщо...??!

Спонсорирани публикации