Съседи последно видели Йордан на 6 юли. Платил 10 лв за входа

Не се чувало и кучето им - бял лабрадор
28 авг 2019 19:45, Петя Славова
9
Съседи последно видели Йордан на 6 юли. Платил 10 лв за входа
Снимка: архив, Булфото

Съседи на намерените мъртви край Негован Йордан и съпругата му Марияна разказват, че последно са ги видели на 6 юли. Платили таксата си за входа и оттогава никой не е отварял дома им. Няколко пъти са били търсени - между 10-и и 15 август, обяснява касиерката на входа на жилищния им блок пред "24 часа".

Още по темата

Жената обяснила, че не се е чувало и кучето им - бял лабрадор. По думите й, Йордан и Марияна купили наскоро апартамент и в центъра, до стадион "Васил Левски", който давали под наем. Според жената дори мислили да се местят да живеят там. Децата на Йордан живеят в чужбина.

Двама са арестувани за убийството на бившия треньор по борба и жена му.Други приятели на Йордан обясниха, че са го виждали за последно преди три месеца.Телата на двамата бяха открити преди около десетина дни, разчленени в бидони, в язовир край Негован. По тях е имало огнестрелни рани. Освен това от полицията разпространиха снимки на дрехи, с които са били облечени жертвите

Убитите са живеели на семейни начала на софийския булевард "Витоша" и са били заможни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В статията пише, че убитите са съпрузи, а в действителност те са живеели на семейни начала и нямат граждански брак.
5
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната герберастка измислица.Ама пред този *** материал всичко минава.
4
14
 
24
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Тоя път полицията не остави никакви шансове на бсп троловете да изкажат всевъзможни хипотези за жертвите и властта......
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убийците са строителни работници, които са наемани от жертвите за ремонт. Казали са къде е изхвърлено оръжието и то е намерено в Студенския град. Вече пише по други медии.
2
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Йордан и съпругата му МариянаНе му е била съпруга. Поне четете ли статите, които преписвате или го карате само на копи-пейст.Горе се казва, че била съпруга, а накрая пише, че живеели на семейни начала.Двете неща са взаимоизключващи се и не трябва да си кой знае какъв журналист все пак за да ги видиш.Още повече в 10 реда статия.Смешни сте наистина.
1
3
 
22
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
НЕ СА МЬЖ И ЖЕНА А ПРИЯТЕЛИ БИЛИ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ